Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar selamlarr .. Bi tane gsx750 f buldum 2006 model 45 bin km.de... Alırsam son sahibi mi olurum..?CAKALAZ galiba kullanmisti . İkinci el piyasası çok durgun ne diyosunuz satarken çok beklermiyim??

cakalaza sorarsan cok iyi makine on numara makine dicektir :) ama benim şahsi kanaatim 600f imin yerini tutamaz.hem sıkışıklıkta cok rahat elden cıkaramazsın da. ama sürüş keyfi bakımından bizimki kadar agresif olacagını sanmıyorum.

Hocam dogru diyosun 600 f.i bugün ilana koysam 500 lira düşük yazarım yarın satılır.. Ama gsx f öyle olmaz.. Bi de satmaktan ziyade parçasıni zor bulurum. Bi sinyal kırılsa ara dur. 600 f.e her sinyal oluyo.. basit bişey ama göze batar...vazgeçtim uğraşamam :))

GSX Serisi cok rahat, cok konforlu ve tamamen uzunyol için üretilmis motorlardır. Ben GSX600 Kullandım, GSX750 aldırdım Mersin'den Rizeye, çizikleri nedeniyle almaktan vazgectim. Ve CBR ımı GSX650F almak için sattım :)
Bu motoru alırsan, satmayı , parçayı değil, sürüş keyfie doyarak yapacağın yolları düşüneceksin ve Yakıtı tabii ki :)
Yalnız hayat bazan acımasız olabiiyor. Bir anda satman gerekirse CBR gibi hemen satılmaz tabii ki :)
GSX 600/750F Serisi 7000 ile 10ooo TL aralığında alınabilir. Fazlası kesinlikle verilmez :)
Ben 6100 TL ye almıstım, 7000 TL ye satmıstım :)
2005 Model, 45ooo km de GSX600F :)

Vallahi kardeşim Suzuki nin hemen hemen her model parçaları birbirine uyuyor. O yüzden parça sıkıntısı cekebileceğinizi sanmıyorum. Ama yine de detaylı arastırmak lazım ...

Evet yanlış anlamışım bu ara vergi ödemeleri ile uğraştığımız için vergi nin 1.taksitini söylemişim sana :)

merhaba arkadaşlar

devil egzozum için aldığım orjinal logo plakalarını ihtiyacım kalmadığı için satıyorum üründen 2 adet var biri elimde diğerini arkadaşım yurt dışından gelirken getirecek

elimdekinin fotoğrafları

01022012341.jpg

By ilkyy at 2012-02-01
01022012340.jpg

By ilkyy at 2012-02-01

fiyat 150tl'dir

Arkadaşlar selam,belki göreniniz olmuştur kasım ayında malesef suzuki gsr motorum evimin önünden kilitleri kesilere çalınmıştı.

Şimdi onu unutarak yeniden bir motosiklet almaya niyetlendim.

Fiyat performans olarak 600 f düşünüyorum,sizlerin de yardımlarıyla.

Yaklaşık 11000 tl bütçe ayırabiliyorum bu işe,2006 ve üstü siyah gri olanında gönlüm var.

Öncelikle gsr sonra nasıl bir geçiş olur sizce mutlu eder mi?

Birde şu ilan takıldı gözüme ne dersiniz km oynanmış mıdır mantıklı mıdır yada mantıklı olan bildiğiniz bir ilan var mıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00-de-cok-temiz-kazasiz-600-f-52310022/detay/

Bu ara sizi biraz yorucam desteğinizi esirgemediğiniz için şimdiden teşekkürler :)

Arkadaşlar selam,belki göreniniz olmuştur kasım ayında malesef suzuki gsr motorum evimin önünden kilitleri kesilere çalınmıştı.

Şimdi onu unutarak yeniden bir motosiklet almaya niyetlendim.

Fiyat performans olarak 600 f düşünüyorum,sizlerin de yardımlarıyla.

Yaklaşık 11000 tl bütçe ayırabiliyorum bu işe,2006 ve üstü siyah gri olanında gönlüm var.

Öncelikle gsr sonra nasıl bir geçiş olur sizce mutlu eder mi?

Birde şu ilan takıldı gözüme ne dersiniz km oynanmış mıdır mantıklı mıdır yada mantıklı olan bildiğiniz bir ilan var mıdır?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...00-de-cok-temiz-kazasiz-600-f-52310022/detay/

Bu ara sizi biraz yorucam desteğinizi esirgemediğiniz için şimdiden teşekkürler :)

Tekrardan cok gecmiş olsun öncelikle. 600f seni cok fazla mutlu edecektir bunu söyleyebilirim. rahatlığı seriliği herşeyiyle bence. lgilenirseniz benim motorumun ilanı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ici-sikintisiz-gumus-gri-600f-54607950/detay/ Madem cok iyi niye satıyorsun dersen R model almak icin satıyorum :)

Arkadaşlar bugün motora bakmaya gittim,
baktım ettim,fiyatta pazarlık sonucu anlaştık ve yarın ustaya gösterdikten sonra noter satışını yapmak uzere sözleştik.
Daha sonra tramerden plaka sorgulaması yaptım ve motorun 19000 tl masrafı çıktı,anlaşılan pert motor,sonradan ben bilmiyordum etmiyordum dedi ama bildiği belli sesi titriyordu.
Şimdi öyleyse başka f lere bakıcaz.
Tekrardan cok gecmiş olsun öncelikle. 600f seni cok fazla mutlu edecektir bunu söyleyebilirim. rahatlığı seriliği herşeyiyle bence. lgilenirseniz benim motorumun ilanı. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ici-sikintisiz-gumus-gri-600f-54607950/detay/ Madem cok iyi niye satıyorsun dersen R model almak icin satıyorum :)
Hocam valla 2006 üstü olsun istiyorum ben hem de fiyatta anlaşmamız biraz zor gibi sanki :)

@kingofthewest

geçmiş olsun motorunuz için öncelikle , bende kasım ayı gibi 600f aldım şuan çok mutluyum yakıtı gidişi sürüşü gayet iyi herşey sorunsuz tavsiye ederim yalnız şöyle bir durum var temiz 6f bulmak çok zor km düşürme çok yaygın tavsiyem motora bak ustaya göster tamam derse içine sinerse al 18-20 bindeki çoğu motor 30 bin civarıdır benim tahminim, aslında bakımlıysa 30 binler bu makineye hiç bişey.Saygılar selamlar.

Arkadaşlar bugün motora bakmaya gittim,
baktım ettim,fiyatta pazarlık sonucu anlaştık ve yarın ustaya gösterdikten sonra noter satışını yapmak uzere sözleştik.
Daha sonra tramerden plaka sorgulaması yaptım ve motorun 19000 tl masrafı çıktı,anlaşılan pert motor,sonradan ben bilmiyordum etmiyordum dedi ama bildiği belli sesi titriyordu.
Şimdi öyleyse başka f lere bakıcaz.

Hocam valla 2006 üstü olsun istiyorum ben hem de fiyatta anlaşmamız biraz zor gibi sanki :)
Senin baktıgında 13000 idi o yüzden ilanımı yolladım yoksa yollamayacaktım zaten :) ama fiyatta buna yakın bi deger verebileceksen anlaşabilriz. Yinede hayırlısı olsun

@kingofthewest

geçmiş olsun motorunuz için öncelikle , bende kasım ayı gibi 600f aldım şuan çok mutluyum yakıtı gidişi sürüşü gayet iyi herşey sorunsuz tavsiye ederim yalnız şöyle bir durum var temiz 6f bulmak çok zor km düşürme çok yaygın tavsiyem motora bak ustaya göster tamam derse içine sinerse al 18-20 bindeki çoğu motor 30 bin civarıdır benim tahminim, aslında bakımlıysa 30 binler bu makineye hiç bişey.Saygılar selamlar.
Evet belkide piyasası en pis motor sanıyorum,temizini bulmak piyango misali.
birazdaha ekleyebilirsen ve renk farkınıda düşünürsen görüşebiliriz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...l-km-12-250-lira-3-sahibinden-69850967/detay/
Teşekkürler bakıyorum.
Senin baktıgında 13000 idi o yüzden ilanımı yolladım yoksa yollamayacaktım zaten :) ama fiyatta buna yakın bi deger verebileceksen anlaşabilriz. Yinede hayırlısı olsun
Hocam o pert diye mi ben mi yetenekliyim bilmiyorum ama iyi pazarlık ettik :D
sen düşündüğün fiyatı bi pm atsana bana :)
@KingoftHeWest

Dostum eğer ilgilenirsen ilanım bu; motorun geçmişi hakkında forumdakilerin bilgisi vardır.

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1
İlgilenirim de linkte problem var tekrar yollayabilir misin bakim.

s.a. arkadaşlar bu konuda cok yazılmıştır ama benim bi sorum olacak sezon başlarken yağımı yağ filtremi değiştireceğim tabiki kendim :) yağ filtresi nasıl sökülüp takılıyor bilen yardımcı olursa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar