Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben motora binemiyorum artık birinin bedduasımı nazarmı bilemedim
gökhanında dediği gibi acemi sürücü paratoneri gibi oldum resmen...

Kanka senin motorun eski sahiplerinden birisi sanırım Bu motoru istemeden satmıs...
Ağlayanın malı , Gülene Hayır vermezmiş... :wiinkk:

İlkay o motordan sana hayır gelmeyecek gibi. Ben pek beddua vs. sallayan birisi degilim ama o motorda var bi durum. Bukadar şanssızlık olmaz.

Jant boyatanınız var mı aranızda istanbulda? Benim bulduğum yerden daha ucuza boyatmışlarınız vardır belki?

arkadaşlar
bu motoru almayı düşünüyorum fikri olan varmı motoru gordüm sadece ön camında catlak var onun dısında başka bir problemı yok gıbı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-oyuncami-satiyorum-maykataaa-58581026/detay/[/QUOTE

motoru tanımam etmem ama hıc bır 600 f e 12 bınden fazla para verme derım ayrıca zıncır dişli yenımı debrıyaj balatasına bak lastıklerın tarıhıne bak bunların hepsı sana artı masraf cıkartır ayrıca km sı orıjınal ıse orıjınal balataların ve zıncırın uzerınde olması lazım sahsen cogu 600 f lerın km lerıne inanmıyorum.bence arastırmaya devam et.Bakımları yapılmıstemız masraf ıstemeyen bır 600 f i 12 bın e alabılırsın km ye cok takılma 20 bın olsun 30 bın olsun ama bakımlı olsun al.

Gel Sana Benim Motoru Verelim :)
Sorunsuzluk Garantisini Veririm :)
1 haftada 7 şehir Dolaşırke 1500 km yol yaptım tık demedi :)

Selam arkadaşlar, fatih kılıçlıdan buji istedim 06 600f için ve NGK IRIDIUM CR9EHIX-9 gönderdi, bu bizim motora uyumlumudur ki acep ?
IMR9C-9H uyumlu diye biliyorum ama buda uyuyorsa idare ederiz. varmıdır bi bilgisi olan ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese selam

dün ciddi bir kaza atattım ataşehirde. benim yaşlarımdaki bir genin f1 araçlarını birbirini geçmeden önce yan şerite kendini attığı gibi üstüme kırdı diresiyonu ve soldan bana çarptı.hayatımda ilk defa montumu giymemiştim ve sürüklenirken eyvah kollarım oldu. neyseki yanık ve sıyrıklar dışında birşeyim yok kollarımda ve omuzlarımda. arabanın çarpma etkisi ile sol bacağımda da ufak bir ağrı var akşam hastanede geçti gece geldim eve.
prosüdürler gereği boyunluk var boynumda pazartesi çıkacak kollarıma ve omuzlarıma ilaç sürüyoruz belli aralıklarla kendi yanma hislerini tekrar tekrar hatırlatıyorlar saolsunlar sağ el serçe parmağımdada ufak bşr kırık varmış sanırım çatlak atel takıldı oyüzden.

şu an için iyi sayılırım kısaca dinleniyorum düzelene kadar.

kazaile ilgili bir fotoğraf çekemedim ambulans ve arkadaşım gelene kadar bir yandan kendimi kontrol ederken bir yandan arabayı kulanan genci sakinleştrmeye çalışıyordum bir yandan meraklı kalabalığı vardı tabi en son dellenip herkese bağırmaya başladımbirşeyler yaptırmak için.

motorumdakş hasarlar ise sağ yan grenaj muhtemelen değişim gerekiyor doku kaybı var çarpma etkisi ile alternatör kapağım kırılmış motoru dikmemle yağın boşalması bir oldu. egsoz susturucu yerinden çıkmış sanırım bunun haricinde tekrar boyaya girecek daha yeni almışken...
başka birşey varmı diye bakmadım küçükbakkalkyde yediemin otoparkına çekilmiş 1 günlüğüme trafikten men edilmiş.

bi ara trafiğe gidip dosyalarımı alacağım

Geçmiş olsun arkadaşım,allah daha beterinden korusun,allahtan acil şifalar dilerim...kalıcı sakatlık,ölüm yoksa gerisi teferruattır,takma kafana motorun kırığı çiziği yapılır,sende ciddi bişey olmaması sevindirici,............terkrardan çok geçmiş olsun,şuan iyisindir umarım

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba;

Kazalar oldukça üst seviyede bu aralar aman dikkat,

< iLk@yy > ve Holocaust46 çok geçmiş olsun arkadaşlar, size birşey olmasın sonrası mühim değil.

çok düşük değilmi?
Düşük olan; 7 litre ile alınan mesafe mi, yoksa mesafeye göre harcanan benzin mi? Bana alınan mesafe düşük diyormuşsun gibi geldi. Bence hız değerlerine göre normal. Daha sakin kullanımda altı litreye düşer. Daha seri kullanımda da sekiz litreye çıkar. Yani kullanım çok önemli. 250R'a göre iki katı benzin yakıyor. Ama verdiği zevk on katı:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar