Motordan inince; elini zincirin orta alt bölümüne getir1-1.5 kadar esniyorsa normaldir; fazlasında gerdirmen gerekiyor
![]()
bende ilkay daki camın dark smoke versiyonu var, motor da siyah olduğu için yakıştığını düşünüyorum. Evet gece bir şey görünmüyor pek ama ihtiyaç da duymuyorum, sonuçta deponun üzerine tamamen kapaklanmadıkça sorun yok.
gece gece canım cektı ya sımdı dısarı cıkıp fotograf mı ceksem ne yapsam soyle bı sıcak fethiye aksamında bı gazlasam mı acaba,,,zaten avatar d da hala eskı motorum var hem onu yenılerımvar mı fethıye'de fotograf cektırmek ısteyen
![]()
Güzel olmus.. :cat:
Kazasiz belasiz kullan artik...
arkadaşlar Selam
bu gidon un ordaki siyah dikdörtgen kutu fren hidroliğimi? içi boş gözüküyor bitmiş sanırım![]()
birde zincir in gerginliği nasıl ölçülür?
şimdiden tşkler![]()
arkadaşlar elinde 600f'in orjinal topuk korumaları olan varmıdır, benimkiler orjinal değil ve kırık, bu yüzden ayakkabılara zarar veriyor. Olan varsa benimle iletişime geçsin lütfen...
Arkadaşlar merhaba;cbr 600 f in ön ve arka lastik hava basınçlarının ne olması gerektiğini acil yazar mısınız?bulamıyorum takıldım.....
veee sonunda beni memnun edecek bir kask buldum. Suomyde Vandal serisinde karar kıldm ve bugün satın aldım biraz tuzlu bir kask ama beni cok memnun etti.
![]()
Görüntü pek içacıcı değil biraz tembellik edip güneşi arkama almadım
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
ön 36 arka 42 idealdir
Kask tek kelimeyle harika hayırlı uğurlu olsun.Ama fiyatı araştırdımda baya bir tuzluymuş görünce yıkıldım![]()
sezon bitmesine rağmen 600 f 2006 modeller hala 13-14 bin tl :-] geçen sene daha ucuzdu bu ne yaaa???????? yanarım yanarım dreamdark emre abinin motoru geçen sene 11.500'e felan satılmıştı , bu sene olsaydı 15 bin lira ederdi ...
İlkay adam motorun üstüne nazarlık 1-2 tane toz atar yahu. Yavru parlıyor. Umarım hem böyle kalır.(tabiki sinyalli haliyle
)
saol abicim amin![]()
Artik motorsuz Türkiyeye geldigimde bir tur atmama izin verirsin umarim..
Bende bir tur atmak 7 gün falan sürüyor unutma ama..
Yaslaniyorum artik...
Turlari anca bir haftada atiyorum..ale:
Motora ve giyime her hafta bişeyler katıyorumArkadaşlar bugün Redline marka spor manet almayı düşünüyorum alacağım renge jantlarımı ve peg lerimide boyatacağım. Ben altın sarısını cok istiyorum ama acıkcası motora gider mi emin değilim. Sizin fikriniz nedir acaba?
Motorumda budur.![]()
Fatih kılıçlı redline ın altın sarısı rengi olanının solduğunu söylemişti.Bence üstüne çok az daha para koyup şunlara bak derim.
http://www.brnmotor.com/index.php?p...=254&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=71
Nedemek İlkay'ım lafı bile olmaz... yalnız benım okadar fotom varken agzımın gorunmedıgı fotoyu mu ekledın? diğerlerini mailime atarsan mutlu mesud olurum![]()
altı aydır satamayan adam hala da 12.750 diyor sağ tarafı komple çizikli yatmış motora...
Para konusuna pek takılmıyorum acıkcası. Sadece motoruma yakışacak renkte olsun istiyorum. Acaba altın sarısı yakışırmı bilemedim. Gri-Siyah 600f e cok yakışmıştığını gördüm ama benimki gümüş grisi o yüzden kararsızım. Mavi yada kırmızı nasıl olur acaba. Tabi jantlarda aynı renk olacak