evet bu akşam saat akşam 7 gibi toplamaya başladığım motorum 1'e çeyrek kala bitti sayılabilir
işte fotoğraflar
toplarken çok fotoğraf çekemedim komple kendi başıma topladım çünkü.
öyleki grenaja en çok zarar veren vidaların altına somun ve plastik conta yaptım takarken çizip zarar vermesinler boyaya diye
bu fotoğraf kafa grenajını zor bela taktıktan sonra sağ grenajı yerine oturdup vidalarını sıkmadan önce sol grenaj ile cebelleşme dakikalarımdan
By
ilkyy at 2011-09-08
buda o cebelleşmeyi bitirdikten sonra
By
ilkyy at 2011-09-08
buda bitmiş hali. tabi aynalarımı usta bulamadığı için takamadık kırılanların vidalanan köklerini taktım şimdilik kafa grenajını oturtmak için. birde emrahın bana göndereceği ön sinyallerim eksik. cam vidalarını mavileri ile değiştirdim gayet güzel durdular. mavi manetleride takınca güzel olacağı kesin
By
ilkyy at 2011-09-08
ve son olarak 2. sıradaki fotoğrafta görünen füme camlı led stopun parklar açıkken olan hali.
By
ilkyy at 2011-09-08
bu stopuda takmek mesele oldu. orjinal vidalar yuvaya büyük gelince önce alıştırdım baya kol bilek ve kası yaparak vida ateş gibi olmuştu plastik parçayı oyarken bile artık. sonra montajında bir baktımki orjinalin kutusundan biraz daha kısa yukarı kısımdan boşluk vermemesi için arasına bi kaç pul sıkıştırdım ve istediğim gibi durdu tabi.
uzun boylu olmak ve bu işleri yaparken üstümde gömlek olmasıda çok başka ayrı bir konu birde işin içine titizlik girince aman allahım...
neyse herkese iyi bir gün dilerim şimdiden haftanın bu hayırlı son gününde (=