Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bikepics-2086438-full.jpg

bu motorun normal 600f den bi farkı varmı yoksa renk bu kadar farklı gösterebiliyomu motoru?

lacivert gerçekten yakışmış ama ne bileyim motosiklette bu kadar ağır bi ton olmamalı benim zevkime göre. eğer seneye değiştirmezsem motoru ben de boyatmayı düşünüyorum ve muhtemelen parlak yeşil ya da turuncu tonları olur hatta becerebilirsem bukalemun gibi renk değiştiren boyadan olur :)

arkadaşlar yakın zamand eldiven alacağım, alpinestars gpx istiyordum fakat fiyatı pahalı geldi 119 $, ta ki http://etrade0101.com/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=67 bu siteyi bulana kadar. adamlar hong kong dan gönderiyorlar, resimlerde made in china yazıyor ama eldiven çinde alpinestars fabrikasında üretilmiş olabilir. sizce orjinal mi, değil ise bu kadar başarılı nasıl kopyalayabiliyorlar hayret...

Arkadaşlar mat siyah boyanın bakımını nasıl yapıcaz :silent: Pasta-cila olmaz heralde, gerçi bazı yabancı kaynaklarda "two-stage" boya varsa atılır cila diyorlar ama ( 2 safhalı boya derken ne demek istiyorlar bilmiyorum, boyadan anlamıyorum o kadar ), bileniniz vardır belki. Birde depoda tam dizlerin değdi yerlerde 1-2 cm lik parlamalar var xD çok yakından bakmadıkça görünmüyor ama onlar için yapılabilecek bişey varmıdır, daha fazla olmaz ama yan pad kullanmayı düşünüyorum olası parlamaların önüne geçmek için ?

Bu arada resimlerini koymamıştım motorun daha önce, hayırlı olsun diyen herkese geçte olsa teşekkürlerimi sunarım :) Buda benim oğlan ^^

bb04.jpg

bb01wu.jpg

bb02.jpg

Son düzenleme:
radyator sıvını değiştir en kısa zamanda...

servisin söylediği 106 ile 109 arasında toleranslı olarak fan müşürünün fanı açması gerektiği.

radytöre komplemi antifirz doldurmalıyım? yada su ile mi karıştırmalıyım?

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

birde arkadaşlar bu zinciri nasıl yağlıyoruz? hangi yağı kullanmalıyız? ne kadar zamanda yağlamalıyız?

Merhaba arkadaşlar,
havalar artık mevsım normallerıne gırmesı ıle izinlerin zamanı geldı :)
kısmet olursa haftaya pazar gunu yola cıkıp sırası ile,
sakarya,,,eskısehır,,,,kütahya,,,ve izmir olmak üzere yol yapmayı düşünüyorum,
bakımlarıma başladım,
yağ ve fıltre değiştirdim,
bu gün hava fıltremı değiştirdim bujilerımıde değiştirecektimki benım lokmalar bıjışerı sökmeye boyları yetısmedı,
bujı anahtarı almalıyım en kısa zamanda,

ve bırde şu resımdekı işaretlı yerde bı ayar vıdası mısalı bişiy var ve orada avare olarak duruyor,
nereden çıktıgını göremedim,
motor calısıyor ve sıkıntısızca gidiyor,
fakat o kıvrılarak gıden cıvata uclu ayar parcasının ne oldugunu ve nereden cıktıgını goremedım,,,
bilen yardımcı olursa sevınırım...

Uploaded with ImageShack.us

radytöre komplemi antifirz doldurmalıyım? yada su ile mi karıştırmalıyım?

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:08 ----------

birde arkadaşlar bu zinciri nasıl yağlıyoruz? hangi yağı kullanmalıyız? ne kadar zamanda yağlamalıyız?

istersen tümüyle antifreeze koyabilirsin. ama ben kasıtlı olarak 2 ye 1 veya 3e 1 ölçeğinde koymuştum antifriz su oranını. çok olan antifriz

zincir yağı olarak ben en son ipone almıştım yasinin (torx) tavsiyesi üzerine. sıçratmıyor ama kalite olarak yorum yapamayacağım çünkü zincirim bozuk olduğu için değiştirdikten sonra söyleyebilirim.
başka yağ olarak würth markasıda çok söyleniyor

bu arada 3 4 yağlamada 1 zincirini temizlemeyi unutma. ön dişli kutusunuda açarak güzel bir temizlik yap ;)

Merhaba arkadaşlar,
havalar artık mevsım normallerıne gırmesı ıle izinlerin zamanı geldı :)
kısmet olursa haftaya pazar gunu yola cıkıp sırası ile,
sakarya,,,eskısehır,,,,kütahya,,,ve izmir olmak üzere yol yapmayı düşünüyorum,
bakımlarıma başladım,
yağ ve fıltre değiştirdim,
bu gün hava fıltremı değiştirdim bujilerımıde değiştirecektimki benım lokmalar bıjışerı sökmeye boyları yetısmedı,
bujı anahtarı almalıyım en kısa zamanda,

ve bırde şu resımdekı işaretlı yerde bı ayar vıdası mısalı bişiy var ve orada avare olarak duruyor,
nereden çıktıgını göremedim,
motor calısıyor ve sıkıntısızca gidiyor,
fakat o kıvrılarak gıden cıvata uclu ayar parcasının ne oldugunu ve nereden cıktıgını goremedım,,,
bilen yardımcı olursa sevınırım...

Uploaded with ImageShack.us

orada görünen ayar rölanti içindir. motorun 80 dereceye ulaştıktan sonra ayarlamanı tavsiye ederim. rölanti devrin 1000 ile 1200 arasında olması idealdir.

bu arada daha önce büyük bir makina ile tecrüben yoksa yola çıkmamanı tavsiye ederim. uzun yol sandığından çok daha fazla yorucu ve zorlu bir parkurdur. arabaya benzemez pek

evet buyuk makıne ıle uzun yol tecrubem yok,fakat yolda sorun cıkaracagınıda dusunmuyorum,
aynı yol güzergahını racer 200 ile kat etmiştim :)
motor sıkıntı cıkartmaz ise başka zeval geleceğini sanmıyorum :)
ve o cıvatanında rolanti cıvatası oldugunuda sanmıyorum cunı rolanti cıvatası zaten gözüküyor ve yerınde duruyor,
bu başka bişiy,
yarın bi arkadaşınkıne bakarım ve ne oldugunu görürüm...

yardımların için tesekkurler...

evet buyuk makıne ıle uzun yol tecrubem yok,fakat yolda sorun cıkaracagınıda dusunmuyorum,
aynı yol güzergahını racer 200 ile kat etmiştim :)
motor sıkıntı cıkartmaz ise başka zeval geleceğini sanmıyorum :)
ve o cıvatanında rolanti cıvatası oldugunuda sanmıyorum cunı rolanti cıvatası zaten gözüküyor ve yerınde duruyor,
bu başka bişiy,
yarın bi arkadaşınkıne bakarım ve ne oldugunu görürüm...

yardımların için tesekkurler...

fotoğraf büyük olsaydı yardımcı olabilirdim ama buradan birşey görünmüyor maalesef.
daha yakın ve net bir fotoğraf yükleyebilirsen daha net bir yorum yapabiliriz

lacivert gerçekten yakışmış ama ne bileyim motosiklette bu kadar ağır bi ton olmamalı benim zevkime göre. eğer seneye değiştirmezsem motoru ben de boyatmayı düşünüyorum ve muhtemelen parlak yeşil ya da turuncu tonları olur hatta becerebilirsem bukalemun gibi renk değiştiren boyadan olur :)

ne değiştiriyonuz ya motoru yeni aldık daha dur keyfini çıkartacaz (=

arkadaşlar yakın zamand eldiven alacağım, alpinestars gpx istiyordum fakat fiyatı pahalı geldi 119 $, ta ki http://etrade0101.com/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=67 bu siteyi bulana kadar. adamlar hong kong dan gönderiyorlar, resimlerde made in china yazıyor ama eldiven çinde alpinestars fabrikasında üretilmiş olabilir. sizce orjinal mi, değil ise bu kadar başarılı nasıl kopyalayabiliyorlar hayret...

bence bileğe kadar olan eldivenlerden almayın. komple bütün eldiven her zaman için en iyisidir. bu benim görüşüm tabikide. eldivene gelince belki çok ufak defoları olan ürünler çıkabiliyor dikiş hatası ufak bir yırtık boya taşması vs gibi şeyler. toptan çok ucuza alıp bu fiyatlardan da sürüyor olabilirler satışa. tabi benzetme ürün ise kalitesi ne derece iyidi oda tartışılır. aldıktan sonra yırtılmaya başladı diye şikayet edebilirsinde duruma göre..

benim arka fren diskinde olduğu hikaye gibi. şansını denemek istersen alabilirsin (=

istersen tümüyle antifreeze koyabilirsin. ama ben kasıtlı olarak 2 ye 1 veya 3e 1 ölçeğinde koymuştum antifriz su oranını. çok olan antifriz

zincir yağı olarak ben en son ipone almıştım yasinin (torx) tavsiyesi üzerine. sıçratmıyor ama kalite olarak yorum yapamayacağım çünkü zincirim bozuk olduğu için değiştirdikten sonra söyleyebilirim.
başka yağ olarak würth markasıda çok söyleniyor

bu arada 3 4 yağlamada 1 zincirini temizlemeyi unutma. ön dişli kutusunuda açarak güzel bir temizlik yap ;)

orada görünen ayar rölanti içindir. motorun 80 dereceye ulaştıktan sonra ayarlamanı tavsiye ederim. rölanti devrin 1000 ile 1200 arasında olması idealdir.

bu arada daha önce büyük bir makina ile tecrüben yoksa yola çıkmamanı tavsiye ederim. uzun yol sandığından çok daha fazla yorucu ve zorlu bir parkurdur. arabaya benzemez pek

zinciri temizledim sonrada yağladım çır çır die ses geliyordu artık gelmiyor gzl oldu tşkler:) birde bu antifirizde marka vs. bişi varmıdır? Mobil Antifreze T die bişi aldım? antifiriz i normal su ile mi yoksa saf su ilemi kombine etmeliyiz?

Son düzenleme:

bu siteyi de tavsiye ederim. bir incele istersen

http://www.extremesupply.com/category/Brand-Alpinestars-Gloves.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar