Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

serkan hoşgeldin (=

hos buldum ılkay,
bugun yag fıltresını sokmek ıcın grenajları sökmeye ugrastım,
fakat koruma topuzlarını sokemedım,
sağa sola avare dönüyorlar fakat cıkmıyorlardır,
hasanı aradım(hasan pınar'ı) ,
oda ''bende koruma topuzu yoktu ılkayda olmalı ona sor'' dedi...

neyse sonunda aparat yaptım grenajları sokmeden yag fıltresını soktum,
fakat o topuzları halen cıkartmanın yolunu bulamadım :)))

Arkadaşlar bugünkü abanoz yaylası gezimden fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim. 1800 rakım...

Sanırım beceremedim :(

Motosikletiniz gayet temiz gözüküyor, kazasız belasız, uzun kilometreler dilerim.

Fotoğraflar ekleme konusunda yardımcı olayım:

1001039v.jpg

1001044m.jpg

1001045g.jpg

1001047d.jpg

1001051h.jpg

1001058q.jpg

1001059.jpg

1001061v.jpg

1001065j.jpg

1001066v.jpg

1001067p.jpg

1001068h.jpg

1001069d.jpg

1001073h.jpg

Teşekkür ederim yardımın için ama ben nerede hata yaptım? İmageshack linklerini buraya kopyalayınca neden fotoğraflar otomatik olarak görünmedi?

hos buldum ılkay,
bugun yag fıltresını sokmek ıcın grenajları sökmeye ugrastım,
fakat koruma topuzlarını sokemedım,
sağa sola avare dönüyorlar fakat cıkmıyorlardır,
hasanı aradım(hasan pınar'ı) ,
oda ''bende koruma topuzu yoktu ılkayda olmalı ona sor'' dedi...

neyse sonunda aparat yaptım grenajları sokmeden yag fıltresını soktum,
fakat o topuzları halen cıkartmanın yolunu bulamadım :)))

görüştüğümüzde bakarım bir nasıl takılmışlar diye dert etme :)

benim 600f de NGK Iriduim bujiler var 15 bin km önce değişmişti, belki sezon bitiminde değiştirebilirim, kodu hatırlayan bilen varmıdır 9a9h gibi bişey di sanırım veya 9c9h...

en iyi kask

ben daha kucugumama bı fıkır edınmek isyitorum abiler sizce en iyi kask hangisin dayanıklılık bakımından ve görsel yönden

benim 600f de NGK Iriduim bujiler var 15 bin km önce değişmişti, belki sezon bitiminde değiştirebilirim, kodu hatırlayan bilen varmıdır 9a9h gibi bişey di sanırım veya 9c9h...

zaten bizim motorlar iridyum dışında başka bir buji kabul etmiyor
kitapçığında ımr9a-9h yazar ama ımr9c-9h modelide aynı. sadece diş boyu daha kısaymış
bunun haricinde cr9eh-9 modeli olan bujide bizim motorsikletlere uygun

bujilerinin ömrüde ortalama 15bin kadar gider zaten. çıkartıp durumlarını kontrol etmen gerekecektir. belki temizlersen bi 5bin daha götürebilecek durumda olabilirler.

ben daha kucugumama bı fıkır edınmek isyitorum abiler sizce en iyi kask hangisin dayanıklılık bakımından ve görsel yönden

en iyi kask diye birşey yok aslında. teknoloji o kadar çabuk ilerliyorki bu gün çok iyi dediğimiz markanın bir sonraki ürettiği kask öncesindeki kadar başarılı olamayabiliyor. sharp çarpışma testlerindeki yıldızlardan bunu az çok anlayabilirsin.

herkese selam tekrardan

geçtiğimiz haftalarda siparişini vermiş bulunduğum papatya desenli arka fren diskim az önce elime ulaşmış bulundu.

buna göre fotoğrafları sizinle paylaşayım

bu diskin sağ tarafı, yani dıştan görülen kısmı
s6300253c.jpg

By ilkyy at 2011-07-06

bu kalınlığı hakkında bilgi vermesi için çekildi
s6300254.jpg

By ilkyy at 2011-07-06

buda diskin diğer yüzeyi
s6300255.jpg

By ilkyy at 2011-07-06

montaj işlemlerine hemen başlamayacağım. diğer değiştirmem gereken parçaların tümünü temin ettikten sonra motoruma sağlıklı bir şekilde binmek istediğimden dolayı bir süre daha olduğu yerde yatmaya devam etmesi iyi olacaktır. güvenliğimi riske atmak istemem hemde bakım değişimi gelen diğer paçalarda aradan çıkmış olur.
bujilerdi vs felan fişman

Son düzenleme:
herkese selam tekrardan

geçtiğimiz haftalarda siparişini vermiş bulunduğum papatya desenli arka fren diskim az önce elime ulaşmış bulundu.

buna göre fotoğrafları sizinle paylaşayım

bu diskin sağ tarafı, yani dıştan görülen kısmı
s6300253c.jpg

By ilkyy at 2011-07-06

montaj işlemlerine hemen başlamayacağım. diğer değiştirmem gereken parçaların tümünü temin ettikten sonra motoruma sağlıklı bir şekilde binmek istediğimden dolayı bir süre daha olduğu yerde yatmaya devam etmesi iyi olacaktır. güvenliğimi riske atmak istemem hemde bakım değişimi gelen diğer paçalarda aradan çıkmış olur.
bujilerdi vs felan fişman

Kaliteli gözüküyor fotoğraflardan, kaça aldın ?

Evet ; dün yediğim 290 TL 'lik radar cezasından sonra artık plaka kullanmama kararı almıs bulunmaktayım :) :wiinkk:

üstat cbr 600 rr ile 600 f arasındaki fark nedir ki bu fiyatları birbirine hiç yakın değil ??

üstat cbr 600 rr ile 600 f arasındaki fark nedir ki bu fiyatları birbirine hiç yakın değil ??

2 motorunda fotoğraflarını yan yana getir (=
sonra aç honda com tr'yi
2 motorunda özelliklerini incele az (=

şaka bir yana.
rr racing replica anlamına gelen bir kısaltma olarak kullanılıyor. yani pistteki motorun tümüyle yol için uyarlanmış ayarlarda olanı diyelim

eski f'ler rr'dan önce pistlerde yarışanlardı. yani şu an yoğun olarak gördüklerin eski kasalar. ama yeni kasa daha çok sport touring. güç ve konfor'u olabildiğince maksimumda tutulmuş bir model yani. tabi bu konforun bedelini güçten kayıp olarak ödüyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar