Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben grenaja takılan bırı degılım,
gerek fıber gerek boya elımden gelen seyler zaten,
fakat motorun sanzumanı ve durumu daha önemlı benım ıcın,
bakalım yarın aksam üzerı sıteden askere gıden GKN arkadaşımızın sattıgı 2004 600f e bakmaya gıdecegım aksaray vatan caddesıne,

eğer oda içime sınmez ise R6 var bı tane izmirde ona baktırıcam ve ona talıp olabılırım,
turuncu renk cok hoş,
acıl demıs ve 10 bıne verıyormus sahıbındende,
benım nakıt 10 bınım var,
eğer satmayı düşünen varsa görüşebılırım...
üzerine çıkamam fiyatın ama uyandırayım :)

doktora sattığı makina değilmi kırmızı siyah gri olan :) oda güzel motordu tabi gökhandan sonrasını bilmiyorum :mrgreen: doktor iyi bakmıştır tahminimce
bildiğim kadarı ile marmarise mi ne tayini çıktığı için satıyordu duyduğum ufak motor alacakmış kendisine scooter felan

Herkese selamlar öncelikle

Yaklaşık 3 aylık bi araştırma sonucu bugün 19900 km de gümüş grisi 2005 600f almış bulunmaktayım :)

Sanırım 2. kez aşık oldum ;)

Bu gece üsküdar sahilde ufaktan bi alışmaya çalışacağım motora :) Aramızda Üsküdarda olan arkadaşlar varsa beklerim :)

Son düzenleme:

benim motorun üzerinde tam görünmez olursun herhalde, " siyah bir cisim yaklaşıyor" tadında :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 ----------

Yaklaşık 3 aylık bi araştırma sonucu bugün 19900 km de gümüş grisi 2005 600f almış bulunmaktayım :)

Bu gece üsküdar sahilde ufaktan bi alışmaya çalışacağım motora :) Aramızda Üsküdarda olan arkadaşlar varsa beklerim :)

hayırlı olsun, kazasız belasız...

hayırlı olsun, kazasız belasız...

evet dünden kareler...

IMG_0322.JPG

IMG_0316.JPG

IMG_0318.JPG

IMG_0319.JPG

IMG_0320.JPG

IMG_0321.JPG

motoru alalı 3 gün oldu fakat bugün bir problemle karşılaştım marşı almıyor neden olabilir bu?

Bu arada geçen gün resim koymayı becerememiştim :)

scaled.php

scaled.php

Son düzenleme:
motoru alalı 3 gün oldu fakat bugün bir problemle karşılaştım marşı almıyor neden olabilir bu?

Bu arada geçen gün resim koymayı becerememiştim :)

hayırlı olsun maşallah kazasız belasız. hemen hemen aynı gunlerde almışız bende pzrtesi almıştım:) ama foto çekmeye vaktim olmadı hiç.
marş kömürü muhabbeti varmı acaba bunlarda:silent:

Hayırlı olsun arkadaslar kazasız belasız deponuz hep dolu lastıklerınız yere bassın en azından bırı ılkay bır uskudar bır sıslı eklendı e artık arkadaslar beklerız sızı caddebostan taraflarına ılkayla bız ordayız su havalar bı kendıne gelsın gene sacmaladı sonra haberleselım bulusalım :) tabı ankara ve rıze ve dıger guzel ulkemın guzel ıllerındende beklıyoruz herkezı

Hayırlı olsun arkadaslar kazasız belasız deponuz hep dolu lastıklerınız yere bassın en azından bırı ılkay bır uskudar bır sıslı eklendı e artık arkadaslar beklerız sızı caddebostan taraflarına ılkayla bız ordayız su havalar bı kendıne gelsın gene sacmaladı sonra haberleselım bulusalım :) tabı ankara ve rıze ve dıger guzel ulkemın guzel ıllerındende beklıyoruz herkezı

Teşekkürler cbrpc35 Sanırım yoğun trafiğe çıkmak için biraz daha motorun güç denge tartmasını yapmalıyım, yoksa bir an durmam atlar gelirim :) Tek başıma ufakta olsa tereddüt ediyorum :)

Arkadaşlar motorumun kırmızı beyaz boyaması tamamlandı sonunda :mrgreen: haftasonu binmektan zaman bulamadım resim çekmeye :p çok beğendim en kısa sürede resimleri yükleyeceğim:cat:

Arkadaşlar motorumun kırmızı beyaz boyaması tamamlandı sonunda :mrgreen: haftasonu binmektan zaman bulamadım resim çekmeye :p çok beğendim en kısa sürede resimleri yükleyeceğim:cat:

jantları da boyattın mı ?
boya üstüne vernik uygulamasını nasıl yapmış ? verniği çok ince mi atmış yoksa biraz kalın mı atmış. orjinalinde vernik tabakası kırıldığında rahatlıkla tırnaklayabileceğin şekilde ince oluyor :)
yüzeyde pürüzlülük veya pütürlülük varmı dikkatli baktığında portakal kabuğu gibi biraz

birde detaylı fotoğrafları en kısa zamanda bekleriz...

ruhsata işletecek misin birde :mrgreen:

yaw mıllet banamı hep kaşatlar denk gelıyor yoksa sizmi bulmuşken alalım ufaktan toplarız dıye alıyorsunuz???

benım gördüklerim 25 md her tafında çizikler vs zıncır dişli lastıkler bitik ve motor 22.000 km yapmış(ne kadar dogruysa artık) 9.500'e iniyor ama motor alınacak gibi değil,
motorun içinden bır tek kapı zil sesi gelmediği kalıyor :)))

Neyse Kısmet artık Fazer'a dönebilirim...
Yeni Alan Arkadaşlara Hayırlı Uğurlu Olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar