Oooo birkaç gün giremedim, topic almış başını yürümüş.
Yeni gelen 600F sevdalısı arkadaşlara tekrar selamlar.
selam millet nasılsınız bakim.....
2004 f mi sattım hayırlısıyla 2006 gri siyah f e transfer oldum ...
işte huzurlarınızda yeni bebişim...
Temel yeni makinan hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.:rendeer:
Bizim motorlar ikiz oldu desene.
Arkadaşlar ben malesef kullanma kılavuzuna ulaşamadım online bir kılavuz varmıdır...:silent:
Ayrıca gösterge panelindeki saati nasıl ayarlayabilirim.:silent:
Online kullanma kılavuzu yok bildiğim kadarıyla malesef, olan arkadaşlardan fotokopi çekilebilir belki?
Saati ayarlamak için düğmelerin ikisine birden basıyorsun ve saat yanıp sönmeye başlıyor. Yanılmıyorsam üstteki düğmeye bastıkça saat ilerliyordu, saat kısmıyla işin bittiği zaman diğer düğmeye basıp dakikayı aynı şekilde ayarlıyorsun ve işin bittiğinde tekrar diğer düğmeye bastığında yanıp sönme sona ererek saat ayarlanmış oluyor.
Arkadaşlar merhaba,
600f almak üzereyim yarın gidip teslim alıcam.
Kafama takılan bazı sorular var bazı cevapları arayıp buluyorum ama bazılarına ulaşamadım.
Takıldığım yerlerde sizden bilgi almak isterim.
Mesala aranızda trigerin kaç kmde değişmesi gerektiğini bilen varmı bana yardımcı olursa sevinirim.
Saygılarımla.
Bora AVCILAR
Selam Bora, bu makinalarda triger kayışı yok, onun yerine egzantrik zinciri var. Bildiğim kadarıyla 26,000 km'deki bakımda sübap ayarı yapılırken kontrol edilmesi gerekiyor.
Abim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. :rendeer:
Ne zaman ıslatıyoruz bunu? İnegöl köfteyle kutlamalı mesela...
Bu arada beyler, bekledim ama kimseden ses çıkmadı..
6 Haziran 2010 pazar günü bir buluşma ayarlayalım mı?
Gökhan'cım ben Pazar günü çalışıyorum maalesef, bu nedenle kendi adıma katılamayacağımı üzülerek bildirmek isterim.
Tebrik ederim abicim seni.Bence sen artık aşmışsın motor işini.Prof. olmuşsun iyicene.Bence artık seni kesmez bu iki tekerlekli aletler.Sen ya tek tekerlekli birşeyler bul kendine yada helikopter falan(tekerleksiz olanlarından

) kullanmayı dene.:farao:
18 yaşında çok genç bir arkadaşımız, umarım bazı şeyleri öğrenip bilinçlenir ileride.
Merhaba
Bu da benim CBR (2005 model, şu an 3.600 km.de)
Arkadaşlar endurodan buna geçen biri olarak gidonu yükseltme arayışları içindeyim.. (bazılarınız bana kızacak ufaktan, biliyorum)

CBR gidonunu yükseltme, değiştirme yapan var mı? ya da yapıldığını duydunuz mu?
Makina süper ama ben fazla yorulmadan (hatta yolculu) uzun yol da yapmak istiyorum. Mesele bu..
Gürsel abi makina gayet diri duruyor maşallah.
Sen de abes durmamışsın üzerinde merak etme.

Gidon değişimini hiç duymadım ama, kütükleri çatala bağlantı noktalarından birkaç cm. yükseltmek mümkün bildiğim kadarıyla.
Arkadaşlar hepinize selam, daha önce hiçbir honda modelini kullanmışlığım yok ama 2 gün önce Fazer ımı satıp motorsuz kalınca gözüm bu 600 f modeline kaydı. 2007 ve az kmli kırmızı bakınıyorum İstanbul ve çevresinde ama öncesinde siz 600f kullanıcılarından kısa ve net fikirler edinmek isterim bu motor hakkında... Fazerımın performansını aratmamasını isterim en azından. Şimdiden teşekkür ederim size...
Aradığın performanssa eğer, zaten Fazer ile karşılaştırdığında 600F daha güçlü, performanslı ve keyifli bir makinadır.
Fazer'dan 11 HP güçlü ve 13 kg. daha hafif, ayrıca daha dengeli, frenajı daha iyi, gaz kolu daha pürüzsüzdür.
Pişman olmazsın hatta bugüne kadar neden beklemişim dersin.
ooo Temel yeni 600 F in hayırlı olsun kazasız belasız kullanımlar dilerim,renk olarakta çok güzel.ben kırmızı bir araç kullandıgım zaman vücut fazla adrenalin salgılıyor gazı fazla veriyorum,o yüzden mavi,gri,siyah renkleri tercih ederim.sakin sakin gidiceksin Allah uzun ömür vericek.
Aynen katılıyorum söylediğine, bilimsel olarak da araştırıldığında, kırmızı araçların kaza oranı istatistiği daha yüksek.
Arkadaşlar 600 F sağ grenajda ufak bir çatlak var onartmak istiyorum fakat nerde onartırım bilmiyorum İstanbul-Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer varmı:silent:
Maltepe'de grenaj-boya ustası Erkan Usta vardır, özelden telefonunu verebilirim istersen.
makına cidden çok sıkı allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip etsın bu arada..araya sıkıştırayım bende allahın izniyle bir aksilik olmazsa yarın sabah kırmızı gri 600f mi alıcam noter satışı için pazartesiyi bekledım halada beklıyorum ama halada gelmek bilmiyo gelirmi acaba

))
Az kalmış, gelir artık.

Hayırlı olsun şimdiden.