Emre ben dönüşte Harem t214 arafına gidip E5 den geri döndüm.Tam garaja girerken Yine rezerv yandı.(214 KM)Yani direkt devirle alakalı diyorum ben.Çünkü bu gün sen 2. vitesle giderken ben arkandan 4 le geliyodum caddede.Dönüşte de E5 de 6. vites,5000 rpm.
Yine görüşelim.Arayı açmadan:cat:Ben yine işten kaçınca tabii
Aynen dediğin gibi, devir çok farkettiriyor.
Bu bahsettiğin devir ve vites aralıklarında kullanmaya devam edersen, 600F ile en az benzin yakan insan olma konusunda bir rekora imza atabilirsin bu gidişle.

Aynen, görüşelim en kısa zamanda yine.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------
bende yeni taktım kn filtreyi... yakıtı TL bazından hesaplayamazsın her gün zam geliyor :queen:
lt olarak hesaplaman lazım... ama hava sıcaklığı ile lastiklerin havası ve kullandığın devir çok önemli harcamanda....
taktığında performansta bir değişiklik oldumu...bende taktım ama pek birşey anlamadım... :cherry:
Bende de performans konusunda çok fazla bir değişiklik yok, ama hava girişi rahatladığı için motorun çekişi eskiye nazaran daha rahat ve kirli filtreyle yaşanılan bayılma vs. gibi sorunlar yaşanmıyor. Tabi bu bfiltrelerin en büyük güzelliği ömürlük olmaları.
Ama unuttuğumuz bir nokta var;
Motora taktığımız performansa yönelik orjinal harici tüm yedek parçalar için (egsoz, headers, performans filtre, iridyum buji vb.), motora bir Power Commander alıp, taktığımız aksesuarlar ile birlikte Dynojet cihazı üzerinde yazılıma gerekli ayarlamaları yapmamız gerekiyor. Aksi takdirde motorun orjinal beyni, tüm taktığımız parçaları orjinal olarak algılayıp ona göre davranmaya devam ediyor.