Hocam hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Cbr250'den sonra nedir ilk izlenimlerin? Saydığın aynı sebeplerden dolayı ben de seneye Hornet veya karenajlı kardeşi CBR600FA düşünüyorum. Anlatır mısın biraz?
Honda'nın Güvenli Sürüş 3'e gitmiştim, baya oldu gerçi, orada cbf1000'le eğitim veriyorlar. Büyük faydası oluyor. Cbf1000 daha seri hızlanan bir motor, gaz kontrolünü onda sağlayabildiğim için 600f'te zorluk yaşamadım. Düşük devirlerde o kadar acımasız değil, cbr250r'dan direkt geçersen de alışırsın. Kademeli olarak daha yüksek devirlere çıkarsın.
Sürüş pozisyonu olarak cbr250r'dan biraz daha öne eğik. Daha geniş deposu olduğu için bacaklardan daha sıkı tutunabiliyorsun, bu da kolları rahatlatıp, kontrolü kolaylaştırıyor. Ağırlık merkezi düşük, şehir içinde falan oldukça kıvrak geldi. ABS'yi test etme şansım olmadı ama Combined fren belki çalışıyor, fark ettirmeden

. Frenleri falan çok iyi. Sürüş olarak zaten seviye atlamış gibi oluyorsun, 4 silindirin titreşimi sıfıra yakın. Amortisörler bozuk yolu hiç hissettirmiyor, rüzgardan etkilenmiyor. Sonunda benim gibi benim bindiğim de motor muymuş diyor olursun

.
Şimdilik işe gidiş gelişte sürüyorum, toplam 150 km civarı oldu. Bahçeköy virajlarında, Şile yolunda birkaç tur atmadan alıştım demem doğru olmaz

.