arkadaşlar durum hala güncel. motoru bulana 1500lira ödül verilecektir.
*plakam 34BU1225
*2013 model siyah.
*çalındığında 6000km civarındaydı (şimdiye 7-8 olmuştur heralde)
*aynaların uç kısımlarında arabaların çarpması sonucu oluşan uzun çizikler var.
*motorun sola düşmesinden dolayı sol tutma kolunun ucunda yine beyaz çizikler var.
*sol debriyaj kolum (orjinal) biraz yukarı doğru eğik.
*en son kağıthane idarede görülmüş. belki cendere yolunda da görülebilir.
*sol kuyrukta yine beyaz çizikler mevcut.
*lastikler michelin pilot street.
*motoru çalan çoğu zaman kasksız geziyor.
ayırt edici özellikleri bunlar.
son olarak siz siz olun motora mutlaka kasko yaptırın. 1500lira ekonomi yapıcam diye daha yüksek meblalara kurban gitmeyin. kilit zincir takmaya asla üşenmeyin 1-2 saat sonra gelicem zaten dersiniz geldiğinizde bakmışsınız motor gitmiş. otoparklara ve kameralarada asla güvenmeyin siz yine önleminizi alın. motorumun çalındığı otoparkta güvenlik kamerasının tam önüne park etmiştim. onu kaldırmışlar. onu gören başka bir kamera daha var. otoparkın çıkışında ve sitenin yine heryerinde kamera var adamlar tüm kameralara yakalana yakalana rahat rahat geçmişler. polis ne yazikki motosiklet çalınmalarında işini yapmıyor. ifademi verdim, güvenlik kameralarını verdim, güvenlik kamerasını kendim inceleyip çalan motorun modelini rengini ayırt edici özelliklerini söyledim, motorun en son gözüktüğü yerleri 155ten rapor ettim. 4 gün sonra savcılıktan takip için dosya numarasını öğrenmek için merkezi aradığımda görüntüler hala incelenmedi savcılığa dosya gönderilmedi cevabını aldım. 1dklık görüntüler kaç günde incelenebilir ki? ben kendim polis olmadığım halde arkadaşlarla soruştura soruştura bu semtte kim motor hırsızlığı yapıyor belirledim. bunu polis nasıl bilmez aklım almıyor. bilsede hiç birşey yapmıyorlar. adamın ismini oturduğu yeri bile belirledim fakat polis bırakın motoru bulmayı yeri yurdu belli olan adamı bile bulamıyor. bulsada serbest bırakıcaktır muhtemelen. onun için kimseye güvenmeyin kendi önleminizi kendiniz alın.
http://www.mototrack.com.tr/ şurayada bakmanızda fayda var.
numaram; 05557011702 (yukarıda heyecandan yanlış yazmışım)