Honda Cbr250 Alacağım Nerede Kontrol Ettirebilirim

İyi akşamlar, Cbr250 alma niyetindeyim. 2015 model ikinci el. motor sahibindendeki emsallerine göre çok ucuza bırakıyor adam. ama bu benim işkillenmeme sebep oldu. O yüzden ben şöyle bir hizmet arıyorum:
Biz babamla araba alırken arabayı sahibiyle birlikte kendi servisine götürdük, orada değişeni boyası var mı diye kontrol edildi, motoru kontrol edildi ve biz gönlümüz rahat aldık. Aynı hizmeti ben Cbr için nereden alabilirim.

Benim motorda satılık ilanda fiyatı'da en uygunu motorumda'da eksiği yok fazlası var sorunsuz fiyat'mı yukseltsem napsam işkillenmese vatandaşlar:)

Benim motorda satılık ilanda fiyatı'da en uygunu motorumda'da eksiği yok fazlası var sorunsuz fiyat'mı yukseltsem napsam işkillenmese vatandaşlar:)

Acil değilse çok düşük yazmayın.Bizim insanın psikolojik rahatlamasıdır indirim.Ben bir ürünü satarken örnek veriyorum 100 liraysa 110 lira yazıyorum.Adam sırf fiyatı düşürdüğü için koşa koşa alıyor,ilginç ama gerçek.

Bu arada Honda servisi bakar.Adama sor,detaylı olarak sor ama öğren.Adam emin ise malından;götürdüğünüzde onun dediği gibi çıkarsa servise parayı sen öde;ancak yalan söylemiş ise parayı o ödesin.Bu konuda zaten kararlı ise gerisinde sorun yoktur.

öncelikle 1. adam = plaka -ruhsat-şasino- motor no bunları ruhsattan kontrol et,sonra e devlet şifrenle internetten plakasını gir motorun sabibi son sahiplik süresi çalıntımı gibi durumlurı konrol et haa bu arada satıcı sana 1 yıldan beri sahibiyim der sisteme 2 önce almıştır hemen yalanı ortaya çıkar sende ona göre davran 2 adım = tramerden sorgulat 3 adım = honda servisine götür ama dersenki servise değilde başka yere götüreyim satıcının tanımadığı senin alacağın motordan anlayan daha önceden elinden geçmiş bir ustaya baktır hadi kolay gelsin :)

hepinize ayrı ayrı ama
öncelikle 1. adam = plaka -ruhsat-şasino- motor no bunları ruhsattan kontrol et,sonra e devlet şifrenle internetten plakasını gir motorun sabibi son sahiplik süresi çalıntımı gibi durumlurı konrol et haa bu arada satıcı sana 1 yıldan beri sahibiyim der sisteme 2 önce almıştır hemen yalanı ortaya çıkar sende ona göre davran 2 adım = tramerden sorgulat 3 adım = honda servisine götür ama dersenki servise değilde başka yere götüreyim satıcının tanımadığı senin alacağın motordan anlayan daha önceden elinden geçmiş bir ustaya baktır hadi kolay gelsin :)

özellikle size çok teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------

bundan sonra sanırım önceki başlıklardan kendime yakın güvenilir bi honda servisi bulmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar