honda cbr125

set
İzmirden kalkıpta gittiğim gelmişken 1 gece kalayım dedğim istanbul avcılardan 28.07.11 tarihinde 35 BAD 81 plakalı turuncu honda cbr 125 im apartmanın içerisinden dreksiyonu kitli olduğu halde çalınmıştır gören veya duyan arkadaşlarım ve abilerim polise haber verirseniz çok sevinirim 05546023820 buda bana ulaşabilceğiniz numara istanbulda oturan arkdşlrm abilerim kardeşlerim gözünüzü seveyim siz siz olun küçük bir çocukmuş gbi bakın motorunuza başı boş bırakmayın ya otopark yada çok aşırı güvenli kilit ve alarm sistemi gerekirse kıyın paraya tatkrın takip sistemi 19 yaşındayım çanakkale edirne tekirdağ yapmışken birde istanbula devam edeyimde 1 gece kalayım dedim motorumdan oldum bu benim ilk uzun yolum ilk tecrübemdi ama malesef pahalıya patladı gece 1 sularında apartmana koydum 3 kişi daracık yerden zor soktuk sabah 5 civarı yerinde yeller esiyordu gözünüzü seveyim çok dikkatli olun

çok geçmiş olsun...
motorun üzerinde belirgin bir işaret varmıdır?
temennim en kısa zamanda sana geri dönmesi...

üzerinde tiger egzoz vardır ayrytten jantlarda turuncu şerit ön camda atatürk portresi ile imzası vardır deponun üstünde birde kafa granajının yanlarında cizik birde sürtme var sağ sol granajlardada koruma takozu

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------

set
İzmirden kalkıpta gittiğim gelmişken 1 gece kalayım dedğim istanbul avcılardan 28.07.11 tarihinde 35 BAD 81 plakalı turuncu honda cbr 125 im apartmanın içerisinden dreksiyonu kitli olduğu halde çalınmıştır gören veya duyan arkadaşlarım ve abilerim polise haber verirseniz çok sevinirim 05546023820 buda bana ulaşabilceğiniz numara istanbulda oturan arkdşlrm abilerim kardeşlerim gözünüzü seveyim siz siz olun küçük bir çocukmuş gbi bakın motorunuza başı boş bırakmayın ya otopark yada çok aşırı güvenli kilit ve alarm sistemi gerekirse kıyın paraya tatkrın takip sistemi 19 yaşındayım çanakkale edirne tekirdağ yapmışken birde istanbula devam edeyimde 1 gece kalayım dedim motorumdan oldum bu benim ilk uzun yolum ilk tecrübemdi ama malesef pahalıya patladı gece 1 sularında apartmana koydum 3 kişi daracık yerden zor soktuk sabah 5 civarı yerinde yeller esiyordu gözünüzü seveyim çok dikkatli olun
not-üzerinde tiger egzoz vardır ayrytten jantlarda turuncu şerit ön camda atatürk portresi ile imzası vardır deponun üstünde birde kafa granajının yanlarında cizik birde sürtme var sağ sol granajlardada koruma takozu

dostum nasıl yapıyon böyle bi hatayı direksyon kilidine ne güveniyon titanı kucakıma alır gene götürürüm götürmeye kalksam direksyon kilidide kendini motora yasla tekmeyi vur acılır kontak kablosunu kes bagla ayak marşına bas calıştı motor kimin yeni sahibinin yazık etmeyin emeyinize celik halatla baglasanız böyle durumladan korunursun güzel kardeşim kaybolan yer istanbuldaysa ya parcalarlar motoru yada tüm ihtimaler bulundugun semtim motor pazarlarına ugra belki bulursun müşteri sıfatıyla polisle alabilirsin tek başına kalkışma benden söylemesi hadi gecmiş olsun bundada vardır bi hayır sıkma canını üzüldüm valaha :pale:

ya öylede istanbulu bilmiyen bi insanım izmirde ben en tehlikeli yerlere bile bırakıodum motorumu yani okadar yaygın değil burda benim bahçem olduğu halde motorum geceleri bile kapıda duruodu istanbuldada yapabilceğim en güvenli şey apartamnın iine sokup dreksiyonu kitlemekti başka çarem yoktu

hakikaten çok kısa sürede bulundu allahın sevilen kuluymuşsun istanbulda çalınan motor kolay geri gelmiyor çünkü :S

haydi hayırlı olsun sevindim :) nasıl haldeymiş nerde bulunmuş acaba ?

set
ortaya bi laf söyluyon cevabını vermiyon uyduracan şey inandırıcı birşey olsun bari

çalanlar bulundu bi süre giremedim foruma herşey yolunda bi kaç çizikle kırıkla atlattık çok şükür çok sağolun iyi dilekleriniz için

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

nasıl bulundu? nerede bulundu? çalanlar belli mi? yazın ilanını görünce üzülmüştüm, şimdi sevindim senin adına

polisler plakasız görünce takılmışlar peşlerine çaldıkları yerin karşı tarafında yakalamışlar üstünde 2 kişiyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar