honda cbr ın büyük ayıbı

o hondanın kontak şifreleri bozuk...

anahtarın ucunun girmesiyle dönen kontağın başka açıklaması yok..başka anahtar uyuyor denmez ona..bıçak ucu bile açar o kontağı...

çinlinin anahtarı honda ile aynı ve onu çalıştırıyor iddiasının sağlamasını da yapsana....
yani hondanın anahtarı ile çinliyi çalıştırsana....:wiinkk::bounce::farao::king:

o hondanın kontak şifreleri bozuk...

anahtarın ucunun girmesiyle dönen kontağın başka açıklaması yok..başka anahtar uyuyor denmez ona..bıçak ucu bile açar o kontağı...

çinlinin anahtarı honda ile aynı ve onu çalıştırıyor iddiasının sağlamasını da yapsana....
yani hondanın anahtarı ile çinliyi çalıştırsana....:wiinkk::bounce::farao::king:

:cat::cat::cat:

Ayrıca kontağı çevirmyor bile sadece ucunu sokar gibi yapıp kontağıda çeviriyor gibi yapıyor.
Sanırım kontak ta zaten kontaklıktan çıkmış. Kontak GİBİ duruyor .

Çok gereksiz bir çamur olmuş. (hani geçlerin deyimiyle ÇAMUR TERK ) :cherry:

2000 model honda titanım vardı zamanında , topcasein anahtarı motoru çalıştırıyordu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o zaman honda kontak şiflerleri konusunda utanmalı?

buna kafa yorma çünkü benim arkadaş honda kinetixlerin çoğunu bisiklet kilidinin anahtarıyla çalıştırıyodu bu markaya göre bişi de değil

benim eski honda da aynı şey vardı kontak anahtarı değişince sorun ortadan kalktı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında hondanın ayıbı olarak bakmamak gerekir,bir forumda okumuştum motoru çalınıp bulunan bir adam vardı,çay kaşığıyla motoru kullanmışlar diyordu,belkide genel bir problem olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar