HONDA CBR 650F (2016)

Herkese merhaba,

2016 CBR 650F için güncel bilgisi olan varmı arkadaşlar? Bugün sıraya yazıldım, fakat renklerin henüz belli olmadığı söylendi, fuardan hemen önce belli olacakmış. Aşağıdaki rengin gelip gelmeyeceği bilgisini şu an kimse bilemiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=fDfELRhmOJQ

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nasıl bilemiyor abi ya, fuardan hemen öncemi üretecekler sanki motoruda, fuardan önce belli olacak renkler. Videodaki renk ve beyaz dışında geçen sene avrupa ve asyada olan düz kırmızıda gelecek ülkemize. Azımsanmayacak satış rakamlarına ulaştı 650f ülkemizde, hem absli olması hem agresif görüntünün yanında rahat bir oturuş sunması 600rr'ın papucunu dama attı. Bende kırmızısı için kapora bıraktım;

1399812277-IMG1-o.jpg

hayret Honda AT'den sonra güzel bir motor daha yapmış. Bu arada motorun rengine güzel dedim :)

Vallahi bende anlamadım renk konusunu, videodaki renk favorim... olmazsa kırmızı en güzel seçenek gibi görünüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayret Honda AT'den sonra güzel bir motor daha yapmış. Bu arada motorun rengine güzel dedim :)

Rengi honda yapmadı yalnız, onlar sadece boyuyor. Onun dışında motorun kendiside mükemmel bir motor.

Kesinlikle videodaki ilk renk harika siyah kırmızı yoksa full kırmızıda harika

Ay sonundaki fuarda iyi bir kampanya olacağı bilgisinide aldım, umarım fos çıkmaz.

Ay sonundaki fuarda iyi bir kampanya olacağı bilgisinide aldım, umarım fos çıkmaz.

aynı bilginin zam yapılcak versiyonunu almıştım ben 1 ay önce bak çattt diye koydular zammmmııı :) Şimdi kampanya yapsa nolur yapmasa nolur. Bütün markalar için diyorum bunu sadece Honda değil.

Fuarlarda çok sağlam kampanyalar olmuyor maalesef. Ellerindeki stoğu bitirmek isterler ise yapıyorlar oda 1-2 bin tl indirim o kadar.

aynı bilginin zam yapılcak versiyonunu almıştım ben 1 ay önce bak çattt diye koydular zammmmııı :) Şimdi kampanya yapsa nolur yapmasa nolur. Bütün markalar için diyorum bunu sadece Honda değil.

Fuarlarda çok sağlam kampanyalar olmuyor maalesef. Ellerindeki stoğu bitirmek isterler ise yapıyorlar oda 1-2 bin tl indirim o kadar.

Bekleyip göreceğiz. Beğendiğim rengini getirsinlerde pazarlığı sonra düşünürüz.

Rengi honda yapmadı yalnız, onlar sadece boyuyor. Onun dışında motorun kendiside mükemmel bir motor.

İyi kötü motor tartışması yapmıyorum ben genel anlamda Honda sevmediğim için öyle bir şey diyorum. Elbette iyidir sonuçta adı Honda kötü mal çıkartamaz ortaya standartı vardır ya en az o standartta üretir yada standartının üzerinde. Bugune kadar en sevdiğim motoru AT idi. Şimdi yeni AT oldu.

Su 650 f cift far olsa %80 artar satislari eminim cogu kisi cift var olmadigi ivin almiyo bu honda mal...

Videodaki renk benimde çok hoşuma gitti umarım renk seçenekleri artar.Mono kapaklı kırmızı daha da spor duruyor, kırmızı fetişi biri olarak gelirse kesinlikle en güzel renklerden olur.:bounce:
post-184955-14036812793128.jpg

Bunun dışında mat siyahta çok güzel fakat sadece parlak olanı geliyor ülkemize.

honda-cbr650f-18w.jpg

An itibariyle telefonla aradım, hala renkler belli değilmiş nasıl bir iştir bu çözemedim??

abslisi ne kadar olacak? çünkü xj6 diversion f ' in 2016 model absli fiyatı 32500 tl. 2015 i 30000 tl şuan.

Eğerki xj6 diversion f le aynı fiyat olursa kesinlikle cbr650 f diyorum
bir xj6 fan yamaha fanı olarak.

çünkü ; ilk başta daha güçlü olması tork ve beygir olarak, sonra daha az yaktığı söyleniyor , ve 180 lik arka lastiği ile xj6 dan daha kalıplı durması gibi etkenler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar