Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar merhabalar , sizleri uzun süredir merakla zevkle takip ediyorum.YzfR125 kullanıcısı idim motorumu sattım birazda kredi çekerek şu an 21.000 tl bütçe hazırladım kendime zorla.tabi bu paranın bankaya ödemesi 27.000 tl oluyor.Sizden ricam şudur 21.000 tl ye 2007 - + motor bulamıyorum bulduğum 60.000 km de oluyor full boyalı oluyor.Ben motor alsam arıza verse o arızayı giderecek tamir parası bulamam o yüzden biraz masrafsız temiz birşey arıyorum.21.000 TL ye max35.000 km , boyasız bi motor bulamam mı ? Sahibinden.com da incelemediğim hatta tel numarasını ezbere bilmediğim ilan kalmadı ama yok 23.500 den aşağı motor bulamıyorumNe yapmam gerek bana bi fikir verirmisiniz sabırsızlanıyorum artık , konuyla alakalı tecrübelerinizi umutla ve ümitle bekliyorum saygılar sunuyorum.
Boyasız bulmanız bence çok önemli değil. 2 teker sonuçta temiz bile olsa yarın sizde düşürebilirsiniz. Temiz kullanılmışsa km de bence o kadar önemli değil yağı suyu eksik edilmemişse 100.000km yi rahatlıkla görür. Daha tecrübeli arkadaşların yorumlarına da bakarsanız faydalı olabilir.