Honda Cbr 600 Rr 2007

Arkadaşım bende o hatayı yapmıştım bigün düzelirsin 1-2 güne,keyfini cıkart..:p

Ama gazı söleee bi açıp uzadıysan 1 de 2 de,1 hafta falan sürer,geçmiş olsun:queen::queen::queen:

solmyr çok istersen olur bence ya çekim yasasına güven ;)

bikerboys çok sakat makinalar ya dedikleri kadar warmış yani yapcağın tek hata ile motor seni üstünden atabilir... mükemmel bi güç ile mükemmel bi ses daha ne olsun sonra gelsin rüzgar :) neyse şişcek bi yerlerimiz :)

By moto büyütürsem en fazla 600f yada 600rr alırım ama onlarla da kendi sınırlarımı zorlamam sanırım.. (daha çok wakit war ama)

headquarters 1 ve 2 de biras yaptım tabi we hayatımda hiç tatmadığım bi duygu yaşadım... bacaklarımın arasındaki güce alışkınım ama bu kadarı hep denk gelmiyo aehuaehuae :)))

demekki bu işler büyüklüğe küçüklüğe bakmıyor 230 km/h ye geldığımızde len bu mu heyecan diyodum :p

oleeyy ben kral SS cilerdenimm kocaman alkıs bana :flower:

230 la köpeğe çarptıında yeteri kadar pişmediin için motoru kıvıramazsan Lord Of The Dead olursun :)

olsun yinede Lord oluyorum ya :p :cherry: ama bence abi sen ss düşünme yada küçük cc li ss düşün :cat:

gt250 r dan sonra Honda Today 50 :queen:

şaka bi yana pek SS ci gibi durmuyosun abim ..

sen 230 ile köpeğe çarpıp nasıl toplayabilirsin ki sanki:queen:
biraz büyük bi taşın üstünden geçmen bile yeter hakimiyeti kaybetmene

bikerboys eğer sözün banaysa ben zaten yeteri kadar tecrüben yoksa köpeği görünce kıwıramazsan motoru dedim... wurduktan sonra kimse düzeltemez :)Bymoto ben öle awatara ss koyim falan derdiyle uğraşmıom ya hatta değiştiriyim kendi fotoğrafımı koyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar