honda cbr 600 kaza

Çok geçmiş olsun. Sizde ciddi bişey olmaması sevindirici :) O yumruk büyüklüğündeki çökük kaza anında kasmadan oluşuyor sanırım :p Geçenlerde muhabbeti dönmüştü hatta, felon vs onlarda da varmış o göçük :mrgreen:

eyz

teşekkür ederim arkadşlar. exper o göçüğün kaza anında olduguna inanmadı :)

Geçmiş olsun. Şurası dikkatimi çekti: "polis yaralanma olmadan yada anlaşmazlık olmadan biz mudale edemiyoruz dedi". 60km/s süratle motorun üzerinden uçmuşsun kardeş, yaralanma olmadığını o anda kendin bile anlayamazsın. Hastaneye götürülmeyi talep etmeliydin bence. Bir iç kanama filan olsa yanmıştın...

eyz

insan o andaki şokla hiç bişey düşünemiyor 155 ye bile ceviremedim arkadas aradı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok geçmiş olsun can değerli tabikide malda insanın canını yakıyor be onca çalış didin uğraş göz nuru bir motor al dengesizin biri kaza yaptırsın...

bununla geçmiş olsun allah beterlerinden korusun inş

insan o andaki şokla hiç bişey düşünemiyor 155 ye bile ceviremedim arkadas aradı

Doğru. Aslında polis bunu düşünmeliydi. Bence görevlerini eksik yapmışlar. Dışarıdan bir bakıp senin yaralı olup olmadığına kimse karar veremez. Sonuçta ayak bileği kırık olmasına karşın olayın sıcaklığıyla burkulma sanıp evine kadar yürüyen adam tanırım. 30km süratle motordan düşüp, birşey olmaz canım diyen. Ertesi gün iç kanamadan ölen insan bilirim.

adam altına işemiş :D

çok geçmiş olsun.böyle durumlar çok can sıkıcı.bu yüzden tek motor gezmemek gerekli.orada ben olsaydım o adamı öyle bir sustururdum ki..

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun:cat: Neyse ki ucuz atlatmışsınız..
Amcanın kullandığı cümle insanı çıldırtacak standart cümleler arasında zaten.Yalnız o da kötü korkmuş fotoğraftan anlaşılacağı üzere..

eyz

orda tek başımayım yanımdan yavas yavas etrafı seyrede seyrede r1 gecti durmadı bile üzüldüm durmasını beklerdim acıkcası :pr:

VW Caddy'nin sahibi bu amcamı?

yalnız caddy değil araç citroen berlingo :)

çok geçmiş olsun, gerçekten adamın dediği insanı çıldırtacak cinsten. yani şu anda sanki bana olmuş gibi sinirim tavan yaptı. Herhalde orda bana bunu söylese kafasını camdan sokardım :pl: . neyse sidikliyi Allaha havale edelim artık :queen:

Son düzenleme:
Allah Beterinden Sakınsın Motor Bir Tutkudur Eminimki Motor Almaktan VazGeçemiceksin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar