Honda CBR 500R. Selamlar...

Hayırlı olsun, Motorunuzu güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.

Hmşeri Sayılırız. CBR 250 R nın Azcık büyümüş Hali :) Hayırlı Ugurlu Olsun. Hiç yoktan kardeşim Bi kamera bağlat güvenlik açısından. Ben Garaja Bağladım Kamera o derece :)

Teşekkürler,kamera iyi fikir düşünmedim değil ama pekte caydırıcı olacağını sanmıyorum.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum durumu kendi adıma hastalık haline getirmemek içinde çaba sarf ediyorum inşallah pişman olmam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

kilit olayını iyi çözmüşsün mantıklı bir yaklaşım tebrik ederim sac çelik olasaydı bari
Teşekkür ederim. Saç çelik değil ama 4 mm falan kalınlıkta kolay lokma olacak cinsten değil.Maksat caydırıcı olması yoksa hırsız orada mesai harcayacak vakti bulduktan sonra ne kamera fayda eder nede güvenlik görevlisi.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

Düşük cc'den yüksek cc'ye geçişte bir boşluk vardı. Honda bunu iyi farketti. CBF 500'den sonra insanın gözü bir 500cc arıyordu. :)

Ben de bahçe duvarına bağlıyorum. Bir seferinde dalgınlıkla arka tekere bağlı olan zinciri çıkarmadan gazladım. Sonuç: Ben yerde, duvar da yıkıldı. Bir dünya masraf çıktı. Dikkatli olmak lazım.

Bu arada motor çok güzel, güle güle kullansın arkadaş.
Teşekkür ederim,alarmlı disk veya disk kilidi düşünmüştüm ama sırf bu dalgınlık olur diye vazgeçtim.Zaten motor öyle direk gaz basıp çıkarabileceğim gibi durmuyor,bir miktar öne yürütüyor sonra devam ediyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Hayırlı olsun, Motorunuzu güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.
Teşekkür ederim. Allah hiçbirimize,kimseye kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

Düşük cc'den yüksek cc'ye geçişte bir boşluk vardı. Honda bunu iyi farketti. CBF 500'den sonra insanın gözü bir 500cc arıyordu. :)
Teşekkür ederim.Evet Honda'nın stateji bu yönüyle bir boşluğu doldurmuş gibi duruyor fakat fiyat konusunda bir miktar daha ılımlı olabilseydi daha güzel olurdu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun gardaşım güle güle bin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar