Honda Cbr 250r Öz çekim Şehir içi

Gidon tutuşunu değiştirmen şart, problem yaşarsın. Koruma olmayışına sallamayı arkadaşlara bırakıyorum

Video güzel ancak çok yanlış var.Allah kaza bela göstermesin...

haklısınız, eskiden daha hoyrat sürüyordum motorumu. ekipman olarak mont neden kullanmıyosun dersen sadece yazın adanada hissedilen sıcaklığın +40 derece, nemin +%90 olduğunu varsayarsak. hesap edebilirsin.bunu sadece gündüz yapıyorum bu arada.güneş gidince mont var tabiki. ama adanada insanlar yazın motora "atletle" biniyor :)

haklısınız, eskiden daha hoyrat sürüyordum motorumu. ekipman olarak mont neden kullanmıyosun dersen sadece yazın adanada hissedilen sıcaklığın +40 derece, nemin +%90 olduğunu varsayarsak. hesap edebilirsin.bunu sadece gündüz yapıyorum bu arada.güneş gidince mont var tabiki. ama adanada insanlar yazın motora "atletle" biniyor :)

dirseklik sirtlik takmak bu kadar zor olmamali?

Yanlış anlamayın ama video kapağındaki fotoğrafa bakınca sanki arkanızda biri varmış gibi duruyor. Kel sanki biraz böyle.

bir de benden gelsin o zaman

önce motoru çalıştırıcan sonra ekipmanı giyip gazlıcan ki motor ısınsın kendine gelsin.

Selfie ridingin hastasiyimdir cok severim..
Lakin motorun dadi yaldir yaldir surmekle cikiyor farkindayim o zevk tartisilmaz ammma o ciplak kol Allah korusun kazada ne olur biliyorsun degilmi? kemigine kadar etin siyrilir...

Birde arkadasin dedigi gibi tutusunu tez degistirmen lazim, kollar kirik olacak gidon hanim bilegi tutar gibi hafif tutulacak... gorunen o ki alayli ogrenmissin yani kendi caban ve cevrenin yardimlari ile..

Son düzenleme:

Onlar yapıyor diye senin de yapman şart değil. Allah Kaza bela vermesin. En azından videolarda örnek davranman gerekmez mi?

100km/h la giderken düştüğünü düşün, çok değil sadece 10 metrelik sürtünmenin sıcaklığı mı daha fazladır, %90 nem ve 40 derece sıcaklığın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar