sadece parça fiyatı 3 bin civarı olur demek istemiştim, işçilik ne kadar tutar onu bilemem, 300 lira da isteyen olur 3.000 lira da
Bizim trafik kanunlarına göre hiçbir zaman %100 suçlu karşı taraf olmaz. Polisimizin deyişiyle " %25 sende %75 karşıda" Sebep? :silent:
"Sende dikkatli olacaksın trafikte kardeşim, her an herşey olabilir" diyor ve %25 i haklı çıkarıyor. Yani park halinde dahi adam gelip sana vursa verilecek cevap %25. "Bu aracı gerekirse buraya park etmeyeceksin, yada bu araca binmeyeceksin."
Adam sana yaya halinde çarpsa yine %25 " Dünyaya gelmeyecektin kardeşim yada buradan geçmeyecektin"
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Hocam abs li bir model istiyorsan X-MAX 250 ABS scooter düşünürsen. Racinglerde CBR500 ABS veya 600 cc bir makineye bismilah diyebilirsin.
ramcixx % hesabını bilemiyorum ancak suç karşıda oldumu sigorta şirketi sonuna kadar ödüyor. arkadaşın 50 günlük R25 ine araba çarptı ve adam hatalı olduğunu kabul etti. tutanaklarda hatalı araba sürücüsü olarak geçti. ve çocuğun sigorta şirketine tek söylediği şey '' ben bu motoru 16bin tl verip sıfır aldım ve üzerinde 1 çizik dahi yoktu. Aynen bu şekilde motorumu geri istiyorum çiziksiz bir şekil de ayrıca motorum bana teslim edildikten sonrada aracımda oluşan hasar kaydına bağlı değer kaybı farkınıda istiyorum yoksa hiçbir şekilde anlaşmaya varmam'' dedi. amasör de çizik var diye sağlam amosöre kadar herşey değişti yaklaşık 6000 Tl lik parça değişti serviste. üstede 2000 Tl para alacağını söyledi..
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce bir kaza yaptım ve motosikletin bazı parçaları değişecek acaba tahmini ne kadar tutar diye sormak istedim işçilikle beraber
değişecek parçaların listesi :
sağ ve sol karenaj
kafa karenajı
ön çamurluk
kilometre saati
ön çift far
sinyaller
aynalar
sakal karenajı
ön amortisörler(maşayla birlikte)
ön teker jantı
sol ayaklıklar
koruma takozları
rizoma elcikler
[url]http://i.hizliresim.com/kEBbDD.jpg[/url]
Merhaba arkadaşlar 10 gün önce bir kaza yaptım ve motosikletin bazı parçaları değişecek acaba tahmini ne kadar tutar diye sormak istedim işçilikle beraber
değişecek parçaların listesi :
sağ ve sol karenaj
kafa karenajı
ön çamurluk
kilometre saati
ön çift far
sinyaller
aynalar
sakal karenajı
ön amortisörler(maşayla birlikte)
ön teker jantı
sol ayaklıklar
koruma takozları
rizoma elcikler
[url]http://i.hizliresim.com/kEBbDD.jpg[/url]
bu aralar bomboş kalmış burası, neyse tekrardan soruyorum.
Millet motoru otoparktan yine çıkardım ve bu defa 400-450 km arası yol var.
Bir günde max 150 km yol gidecem. Ve motorumda 2000 km lik yağ ve yağ filtresi var (ipone r4000rs 10w/30). O 2000 km tamamen Mersin ile İstanbul arası 80-90km hızlarla yapıldı. Bu 400 km için acaba yağı değiştirmeye gerek var mı?
Yağı değiştirmenin üzerinden çok zaman geçmediyse bence değiştirmene gerek yok.
4bin de bir diye hatırlıyorum değişim aralığını.
Bence yolculuğu sorunsuz şekilde tamamlayacaksındır.
Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim.
bu aralar bomboş kalmış burası, neyse tekrardan soruyorum.
Millet motoru otoparktan yine çıkardım ve bu defa 400-450 km arası yol var.
Bir günde max 150 km yol gidecem. Ve motorumda 2000 km lik yağ ve yağ filtresi var (ipone r4000rs 10w/30). O 2000 km tamamen Mersin ile İstanbul arası 80-90km hızlarla yapıldı. Bu 400 km için acaba yağı değiştirmeye gerek var mı?
aynen benim kitapçıkta da 4.000 de bir bakım aralığı koymuşlar 4.000 12000 gibi 8.000 in tam katları olmayanlar sadece yağ değişimi olarak gözüküyor. Yalnız hondanın sitesinde "2.000 de bir değiştiriniz" yazıyor anlamadım ben de...
ilk kasa cbrlarda 3,5 4 bin km de bir yağ değişimi ideal olan aralık. Yeni kasaların kulanım kitapcıklarında okudum 2.000 km de değiştiriniz ibaresi var. Yani demek istiyor ki ilk kasalar daha dayanıklı, tasarım ve modelleme süresi diğer yıllarda ki cbr lara göre daha titiz ve incelikle yapılmıştır. Bu sonradan çıkardıklarımızın seri üretimi daha hızlı olduğu için bizde pek güvenemiyoruz. Ne olur ne olmaz siz 2.000 de değiştirin de... ne siz madur olun, ne de biz kötü olalım :cherry:
Bakın arkadaşlar ,eski kasa yeni kasa bilmem bende CBR500R var bakımı 6000KM de aynı motor avrupda bakımı 12000KM de honda TR GENEL MUDURU AZICIK GEÇİRİCİ ,
olay şöyle oluyordur,
Bu motor geliyor haliyle ingilizce user manuel de geliyor ,MÜDÜRE soruyorlar nasıl çevirelim bunu diye müdürde ya bizim millet apachi motoru son gazda gitmeyi sever uğraşıp durmayalım yazın 6000 bin diyordur..6000 gitmedin mi geçmiş olsun garanti..
Bu Toto müdürlerin haklı olduğu taraf var evet bizim MOTOR Kulanıcıların %90 çar çakal apachi bende haz etmiyorum..
Haksız oldukları nokta ise bu işi artık rant çevirmişler her motorda böyle geçirme yöntemine gidiyor olmaları..
yeni kasa cbr 250 arıyorum. satan varsa benimle irtibata geçerse sevinirim.
kaç model arıyorsunz_? 14-15-16_?
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inden-az-kullanilmis-cbr-250-327005297/detay/
Ben satıyorum, sıkıldım araba alıcam![]()