Selam agalar motorun alt kısmından yağ akıyor bu kısım da tapa mı var yok sa civata mı var düşmüş mü nedir anlamadım daha önce böyle bir sorun yoktu sizce nedir bu sizin motorda o kısımda ne var söyleye bilirmisiniz http://i.hizliresim.com/PMl7yQ.jpg http://i.hizliresim.com/PMl7yQ.jpg
Usta burası neymiş yaw :silent: bakıyorum bakıyorum bi anlam vermedim. Ben bi bakayımda neymiş benim motora bi dönüş yapayım.
Sanki orası ayrılmış yada paçalanmış gibi.
Çok mu yağ kaçırıyor, sızıntı gibi mi?
Arkadaşlar merhaba motorum satılıktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-2014-model-tricolor-cbr-250-r-311802740/detay/
millet benim bu egzoza sıcakken üstüne köpük sıkılmış zannedersem; egzozda o köpüğün geldiği yerler hafif sararmış onları nasıl çıkarabilirim.
Guzel bi akil veriyimporcoz u camsil sisesine koyup eline eldiven takip sık. (Sakin baska biyere gelmesin sadece egzoza uygula) Kopurucek kopurmesi bitince sungerle ovala sonra bol su ile yika iyice kurusun. Sonrada metal parlatici sur. kuruyunca bezle silip temizle ilk gunku gibi olucak. Metynol yada medpar olabilir tam aklimda deil isimleri
o sararmış yerler geçiyor di mi bunu yapınca? komple nikelajı sökmeyelimaraba için kullandığımız SONAX krom pastası var hocam.
o sararmış yerler geçiyor di mi bunu yapınca? komple nikelajı sökmeyelimaraba için kullandığımız SONAX krom pastası var hocam.
millet benim bu egzoza sıcakken üstüne köpük sıkılmış zannedersem; egzozda o köpüğün geldiği yerler hafif sararmış onları nasıl çıkarabilirim.
Pasta Cila ile çıkartabilirsin. Başka bir yöntem aklıma gelmedi. Benzin Tiner dene diyeceğim ama etkisi olur mu ki :silent:
Selam
Benim motorda bi problem var ama anlayamadım belki bilen vardır
sabah motoru çalıştırdım acelem vardı ısınmadan yavaştan gidecektim
park yerinden çıktıktan sonra hafif bi yokuş var bastım gaza çıkıyorum bi 4-5 metre gittikten sonra gaz gidip gelmeleri oldu yokuşta olduğu için istop etti haliyle. yakıtta pisliktendir diye düşüdüm marşa bastım hiç bi hareket yok ne marş motorundan ses çıkıyor nede başka bişi ? şöyle bi 15 20 sn 1-2 sn arayla marşı yokladım hiç ses çıkmadı yine. bu durumda vites 1 de idi. sonra vitesi boşa alıp deneyim dedimde ayaklığa doğru götürdüm tam açacaktım dokundum bida deneyim marşı dedim basınca marş motoruda çalıştı motorda çalıştı. tabi yukarda yazdıgım 2-3 sn arayla marşa basmalarımda o 2-3 sn lik kısımda kırmızı düğme aç kapa yapıp benzın enjekte ettiriyordum. bu bütün olay boyunca gösterge ekranı herhangibir şekilde gidip gelme vs. olmadı gayet normaldi. herhangibirde uyarı yoktu ekranda.
motor çalışınca gaz felan verdimde yine herşey eskisi gibi normaldi.
bu aynı sorunu aksam eve gitmek için işten cıktıktan sonra yaklaşık bi 100 150 metre sonra bi virajdan dönerkende yaptı o zaman yaptığında süratimden dolayı tam olarak istop etmedimi ne oldu bilmıom gazda gidip gelmeler olmuştu bu gidip gelmeler anlık oluyordu ve üst üste 6-7 kere hızlı hızlı gidip gelme olmuştu. o zamanda sağa çekıp gaz felan verdim az bi 2-3 dk bekmiştim sonrada basıp gitmiştim eve kadar 20 25km de hiç aynı durumu yapmamıştı. ertesi günde honda anese gotürüp bi baktırdım. akü felan baktılar kutuplarına bide sürüş yaptılar bi sıkıntı yok dediler.
bence ayaklık sensöründe bi problem var . çok hızlı giderken ayaklık açılırsa motor ne tepki verir bilmiyorum bilsem aha bundan oluyor diyebilirim belkide deneyemiyorumda
sizin fikir düşünceleriniz neler ?
Arkadaşlar merhaba,
En az 2-3 yıldır forumu takipteyim ancak bir motor sahibi olma deneyimini bu yakınlarda edinicem inşallah.
Size sormak istediğim bir konu var.Dün Honda haramidere bayiinden içeri daldım ve 250 cbr yi yakından iyice inceledim.
Favorim kırmızı renk olduğu halde üretilmediğini şuan en çok stokta three color olduğunu söylediler,o da kızılay dağıtmış
gibi heryerde var,siyah konusuda sıkıntılı.Uzatmıyım bana bir fiyat listesi çıkarttılar ama hiç gerçekçi bulmadım.
sizlerde bir inceleyip yorumlarmısınız..
Motor cbr 250 :14.700 eyvallah..
Plaka: 450tl şüpeli
Noter: 110tl ok
Trafik sigortası (zorunlu) kasko değil:950-1200 tl arasıymış takriben...Resmen uydurma (bence)
Bu konuda yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...