Arkadaşlar merhaba , 2014 model yeni kasa Cbr 250 sahibiyim. Motorumu satmaya karar verdim. 12.800' km de bir kere panik frenden dolayı motoru ağ tarafa yatırdım. 5-6 cm civarı çizik oluştu değişen yada boya yok sizde piyasada ederi nedir.
bence en az 5-6, en fazla da 8-9
arkadaşlar uzunları yakınca karşıdaki araç sürücüsünün gözlerini alıyor mu araba uzunları gibi? ya da siz yakıyor musunuz, uzunlar açıkken bir kaç kere selektör yaktılar da acaba uzunlardan dolayı mı selektör yaptılar.
14 model kirmizi Cbr isteyen yok mu ?
Yasitlarim 4 silindiri denedi, sıkıldı cift silindire gectiler biz hala 250cc hiamminar:
İlanını gördüm inceledim 5-6 defa. Şu motorum bi satılsa (her ne kadar orjinal takıntım olsa da) dürüstçe herşeyi söylediğin için değişenine bakmadan alırdım. Ben de yüksek cc mi yoksa 250lik mi derken ikinci el cbr 250 de karar kıldım. Kredim çıktı. Bi şu motoru satamadım gitti.
Gençler motorun yokuş performansı nasıl ? Rahat çıkıyor mu ?
Beton mikserini bile geçiyor
Ilginiz ve kibar soyleminiz icin tesekkurler.
Inanin su motosiklet alim satiminda o kadar stres oluyorum ki. Arkadasim tricolor motorunu 12.700`e 4.gununde satti, beni 10 kisi aradi 10`uda baska alemlerde. Yag yakma sorunu varmis, frenleri nasil, ogrenciyim ziraat bankasinin kartini vereyim her ay burs yatinca parasini cekersiniz falan filan :silent::farao:
Bu kadar darlamaya ne gerek var anlamiyorum, ben gidip 30 bin TL`lik makineye 25bin TL onermiyorum, butceme uygun olanlara bakiyorum.
Malin yanina gidince de pazarlik bile yapmaya yuzum olmuyor.
Neyse hayirlisi diyelim, umarim motosikletiniz satilir da , icinize satan bir motor alirsiniz.
Ilginiz ve kibar soyleminiz icin tesekkurler.
Inanin su motosiklet alim satiminda o kadar stres oluyorum ki. Arkadasim tricolor motorunu 12.700`e 4.gununde satti, beni 10 kisi aradi 10`uda baska alemlerde. Yag yakma sorunu varmis, frenleri nasil, ogrenciyim ziraat bankasinin kartini vereyim her ay burs yatinca parasini cekersiniz falan filan :silent::farao:
Bu kadar darlamaya ne gerek var anlamiyorum, ben gidip 30 bin TL`lik makineye 25bin TL onermiyorum, butceme uygun olanlara bakiyorum.
Malin yanina gidince de pazarlik bile yapmaya yuzum olmuyor.
Neyse hayirlisi diyelim, umarim motosikletiniz satilir da , icinize satan bir motor alirsiniz.
vites değiştirirken debriyajı tam çekmeden atıyorum, bu şekilde kullanmam zarar verir mi? usülu nedir bu işin?