Bugra michelin al
Rosso 5bin im oldu lastik 15 dayanmayacak diye düşünüyorum gidisat10binde tirtlayacagini söylüyor
Ayrıca yağmurda çok kayiyor
Volkan abi michelinin hangi modelini onerirsin birde nerde alip nerde taktiriyim ? Var mi onerin
Bugra michelin al
Rosso 5bin im oldu lastik 15 dayanmayacak diye düşünüyorum gidisat10binde tirtlayacagini söylüyor
Ayrıca yağmurda çok kayiyor
Buğra konuştuktan sonra baktım pilot street uygun olan
Pilot power ölçü olarak uymuyor pilot roaddda ben dukede kullanmıştım bol kanallı fakat sert lastik
15bin kullandım bi 15 bin daha giderdi
İrcye gore güzel yumuşak lastiğe gore kötüydü
Değiş lastikleri geziye kadar kafan rahat etsin
Arkadaslar havalar iyice isindi, bununla birlikte muhtesem asfaltimizda yol tutusunu tamamen kaybetti, simdi lastik alma arifesindeyim 12kdir IRCleri supermoto edasiyla kullandimama bu yaz uzun yol falan yapmak istiyorum. Bu yuzden klasik olarak diablo rosso 2 almayi dusunuyorum ama rossonun su kanallarinin az olmasi ve yeni rosso3 modelininde bizim motor ebatinda daha ulkemize getirilmemesi sebebiyle dusunceliyim. Yaz-kis,yagmurda- kuruda, kullanan birisiyim. Michelin mi onerirsiniz ? Ne dersiniz. Benim icin onemli olan islaktada, kurudada tutmasi.Dayanikliligi cokta onemli degil suan sadece tam randuman
![]()
Hocam cevap için cok teşekkür ederimm otobüsle getirme olayını duymuştum ama bilgim yok uzun yol yapamam baslangıçta o kadar o yüzden otobüsle getirmede bişey olur mu ayrıca her şirket kabul ediyor mu
arkadaslar bu honda 250rr makina çıkartıcakmış sanırım çift silindirli bilgisi olan varmı acaba varsa yorum yapabilirmi?
ben hiç köküne kadar bitiremedim benzini.
uyarı ışığından sonra kaç km gittiniz hocam, benzin bitince pat die ortada mı kalıyo, nası oluo durumlar?
Denizli - Saklıkent - Saklıkent - Denizli toplamda 422 km. Depoyu fulledim. Dönüşte 330 km lerde yedeğe düştüm tırnak yanıp söndü, sonrasında tripmetreyi takip ettim bi 70 km de yedekte gittim. 90 90 gitmeye başladım stabil. Ha cıbırım dedim az kaldıFazla sıkıştırmadan. Evin önüne geldiğimde halen çalışır vaziyetteydi motor :bounce:
Yapılıyor arkadaşlar ben denedim oldu.
NOT: Yakıt tüketiminde yolun durumu (çok az rampa ve viraj vardı.)/devriniz(devir saati 6 - 6,5-7 arası korudum)/kilonuz(Kilom o zaman için 57 civarıydı. Evlendikten sonra 65 olduk)/Aldığınız benzin (mesela adama fulle abicim diyorum dolduruyor, şöyle bi sağa sola sallıyorum motoru depoda biraz daha yer açılıyor. Dolduruyor yine bi sağa sola sallıyorum yine yer açılıyor 4-5 defa bunu yapıyorum neredeyse 1 litre kadar daha alıyor. Yani 50 TL ye benzin alıyorsam benzin panelinde fiyat 56 58 TL arası değişiyor.)
Öyle pat diye kalmadım hiç.Kalmamakta en iyisi depo hava yapmamalı.
hocam pirinç mi bu yav sağa sola sallayınca yer açılıyo öle![]()
depoyu sallama olayını da ilk kez duyuyorum hocam bendedeneyelim bakalım
![]()
Ağzına kadar dolduktan sonra sallayacaksın ki benzin için ilave yeri göreceksin.![]()