yaw millet bu yeni kasanın koltuğu mat renkli olunduğundan mıdır nedendir; koltukta izler görüyorum birşey sürtmüş gibi duruyor. Bunları nasıl geçiririm ne yapmam gerekir?
yaw millet bu yeni kasanın koltuğu mat renkli olunduğundan mıdır nedendir; koltukta izler görüyorum birşey sürtmüş gibi duruyor. Bunları nasıl geçiririm ne yapmam gerekir?
2012 modelden selam olsun >>> o çizikler ufak tefek bende de var. Yapcek bişe yok :cherry:
siz baya bi gezmişsinizbugün motorun 3. günü daha 100km bile olmadı motor
Eğer ki 40bin km tecrübelerine dayanarak tavsiyeniz varsa ufak ama önemli şeyler arıza, bakım vs. hakknda çok memnun olurum.
2012 modelden selam olsun >>> o çizikler ufak tefek bende de var. Yapcek bişe yok :cherry:
hocam nooldu 50 hp lik cbr. cevap geldi mi?
2016 model sıfır araç
Motor + sigorta = 14.800
plaka ruhsat için daha faturalar çıkmadı fiyat ne çıkacak bilmiyorum.
hocam nooldu 50 hp lik cbr. cevap geldi mi?
Arkadaşlar bugün mallığım yüzünden çok komik ve saçma bir şekilde olduğum yerde sol tarafa yattım.
Garaja hep düz girerdim bugün acelem vardı geri geri gireyim dedim ufak banketten çıkmadığı için biraz sert hamle yaptım geri giderken dengeleyemedim motor sola yattı. koruma takozu vardı sadece çok hafif bir çizik oluştu bunda sıkıntı yok, ama altta bulunan beyaz sakal grenajında ve siyah motor bloğunun orda sarı damlacıklar gördüm bu ne olabilir? yarın servise götüreceğim.
10 saniye falan yerde kalmıştır motor
Arkadaşlar yağı değiştireyim dedim ama yağ filtresini de değiştireceğim için alt sakalı sökmem gerekti. 3 bağlantısı var, ikisini söktüm ancak üstteki büyük grenajın altında kalan yere alyan yanaşmadı nasıl sökmeliyim ya da başka öneriniz var mı?
Arkadaşlar yağı değiştireyim dedim ama yağ filtresini de değiştireceğim için alt sakalı sökmem gerekti. 3 bağlantısı var, ikisini söktüm ancak üstteki büyük grenajın altında kalan yere alyan yanaşmadı nasıl sökmeliyim ya da başka öneriniz var mı?

Herkese hayırlı geceler bir kaç sorum olacak kullanıcalara cevaplarını daha önce vermiş olabilirsiniz ama 1245 sayfa var hepsine bakamadım tek tek
1)Motor sürmeye yeni başlayacağım ilk motorum için 250r uygun olur mu?
2)18 bin km de kendi şehrimde repsol buldum km si fazla mı sizce veya şehir dısından motor alırsam getirmeyi nasıl yapabilirim
3)Önerebileceğiniz kask-ceket-eldiven var mı orta bütçe için
Bugun bir arkadas manet ve vites pegini honda bursa servisinde 50 tlye degistirdi