250cc lik bir motora tiger yoshimura akrapoviç egsoz takan arkadaşlara anlam veremiyorum. Motor zaten" FITI FITI" çalışıyor. Bırakın kendi sesinde herşey daha güzel, daha kibar. Egsoz bir değişiyor aman yarabbi!! FITI FITI CIBIR doping almış, "POTO POTO" çalışmaya başlıyor. Yolda bazen denk geliyor, len diyom heralde 100 lük bi apaçi geçiyor bi bakıyorum CBR250.
Yapmayın arkadaşlar, motorunuzun kalitesini düşürmeyin, komik hale düşmeyin. Havam oluyor zannediyorsunuz ama arkanızdan sağlam sövülüyor 1, gürültü kirliliği 2, Örnek motorcu imajınızın zedelenmesi 3.
Yazık verilen paralara. Arkadaşım geçen takmış gelmiş. 750 tl para vermiş. Benimkini çalıştırdım yanında sonra istop ettim birde sen çalıştır dedim. Çalıştırdı, sonra dedi ki; "yaw eski hali daha mı iyiydi, çok kaba göründü ve ses de çok çıkıyor dedi." 1 hafta sonra baktım sokmüş orjinali takmış.
Bu tür heveslere kapılıp, paranızı çarçur etmeyin. İnanın geriden görüntünüz, Hani mobiletin sesi geriden hızlıymış gibi gelir yanından bir geçer bu ne len dersin ya, aynen öyle oluyor. Gitmeye çalışan ama kendini yırtıp bi türlü hızını gösteremeyen bir motor oluyor, motorunuz.
Bir diğer savunma; Trafikte farkedilmek için takıyorum egsozu edalarında kimisi, sonra köşeyi döndü mü polis farkediyor, bi öpücük 154 TL :cherry:
600 lük 1000 lik motorlara takılır performans egsozu, Allah için ona birşey diyemem. Ses hemen farkediyor.