Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hocam ben bu egzozdan çok memnunum motordan soğumuşken yeniden aşık oldum. Bana göre efsane bir egzoz ve düşük devirlerde daha yüksek güç üretiyor yakıt tüketimine çok etki ediyor haliyle. 4-5 bin devir arası kullanıyorsun motoru ve zırt pırt vites düşürme derdinde kurtarıyor. Ayrıca fark edilirlik üst safhada seste apaçi sesi değil.

hocam ne marka egzoz kullanıyorsunuz ve fiyatı nedir?

Yeni kasa için Farklı bir başlık mı açılsaydı ?.
1219 Sayfayı takip etmek çok zor oluyor ?
arama yapıyorum bu sayfa çıkıyor sonra bakıyorum ki benim motora uyumlu değil çünkü eski kasa için.
Yurtdışı forumlarında zaten cbr 300 diye geçiyor öyle arama yapıyorum.

Yeni kasa için Farklı bir başlık mı açılsaydı ?.
1219 Sayfayı takip etmek çok zor oluyor ?
arama yapıyorum bu sayfa çıkıyor sonra bakıyorum ki benim motora uyumlu değil çünkü eski kasa için.
Yurtdışı forumlarında zaten cbr 300 diye geçiyor öyle arama yapıyorum.

kafa karenajı , sinyaller , egzoz dışında nerdeyse belirleyici bir fark yok zaten hocam.

Bulunduğum yerde Honda servisi yok.
Yağ değişimi yaptıktan sonra tapa pulunu değiştirin yazıyor.
Aynı büyüklükte bakır bir pul koysam sorun olur mu? Ya da nerede satılır bu pul başka?

Arkadaşlar selam 2.el kırmızı 2014 2015 yeni kasa cbr 250r arıyoruz değişensiz çizik sorun değil temiz bakımlı şekilde bu ay sonuna kadar alacagız :)

Arkadaşlar selam 2.el kırmızı 2014 2015 yeni kasa cbr 250r arıyoruz değişensiz çizik sorun değil temiz bakımlı şekilde bu ay sonuna kadar alacagız :)

5-6 bin km`yi gecmeyen ariyolar fazla umitlenmeyin.

sigorta için de 800 tl gibi bir para ayırmayı unutmayın :p

41 plaka akar :cherry:

Yaz gelse de bi 10bin km cevirsem :)

5-6 bin km`yi gecmeyen ariyolar fazla umitlenmeyin.

41 plaka akar :cherry:

Yaz gelse de bi 10bin km cevirsem :)

41 plaka çok farkettiriyor mu? Motorum 34 plaka 125 cc 78 yaşında dedemin üstüne kayıtlı 530 lira ödedik. Ben kocaelide öğrenciyim sanırım kendi üstüme alıp plaka değiştirme imkanım olabilir böyle. Arada bu işlerle uğraştığımıza değecek fark olur mu? (21 yaşındayım ilk aracım ehliyetim 1 aylık)

Bu süper sport modelleri altın gibi, yıllar geçtikçe değerleniyor. :)

Tam bir geçiş motoru ama sürüş keyfi ve gücü her kullanıcıyı tatmin eder. Tasarımı akıllara zarar. Farklı renk seçenekleri var ama Repsol'un başka bir havası var. Kanatları ruhunda. :bounce:

2015 modelinin fotoğraflarına göz atmak ve kendinizden geçmek istersen aşağıdaki linki tıklamayı unutmayın :queen:

http://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r-2015/galeri

41 plaka çok farkettiriyor mu? Motorum 34 plaka 125 cc 78 yaşında dedemin üstüne kayıtlı 530 lira ödedik. Ben kocaelide öğrenciyim sanırım kendi üstüme alıp plaka değiştirme imkanım olabilir böyle. Arada bu işlerle uğraştığımıza değecek fark olur mu? (21 yaşındayım ilk aracım ehliyetim 1 aylık)

o yollarda kapandı sanırım , bugün sigortacım ile konuştum.

ikametgahın varsa alabilirsin, baya fark eder

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar