Grenajın üzerinden civata kesmiştir
sök paslanmaz aynısı ile değiştir
aynı ayna ile devam...
nerden bulurum o vidadan? Şimdiki vida yalama oldu açılmıyor
Grenajın üzerinden civata kesmiştir
sök paslanmaz aynısı ile değiştir
aynı ayna ile devam...
Orijinal çıkma fiyatının altında Ebay'den katlanır, sinyalli ayna alabilirsin.
nerden bulurum o vidadan? Şimdiki vida yalama oldu açılmıyor
motorun aynasını bozdum galiba. sabit durmuyor artık. aynanın değişmesi gerekiyor dediler. çıkma bulamaz mıyım
Evvveeett
Bugun cıbıra 12.000 km bakimi yaptirdik
ipone yari sentetik 10-40 yag istedim tam sentetik varmis bende bilmedigim icin castrole devam dedim. Yag filtresi,yag tapasi degisti zincir temizligi ve yaglamasi yaptirdim genel kontrol ve 1 saat iscilik dahil
"138 TL" ödedim bunun 48 TL'si iscilik.
Ustanin soyledigine gore yagin icinden biraz debriyaj balatasi cikmis, debriyaji cok kullaniyorum sanirim bundan oldu. Yagi degistirince motor kendine geldi valla sesi,gidisi falan cidden ilk hallerine geri geldi.
Normalde honda güngör'ü tavsiye etmezdim bugun gercekten cok iyi ve guzel ilgilendiler en ucuz bakimida orasi yapiyor burasi kesinlesti. Diger arkadaslar 180-200 lira arasi vermisler hep.
Kazasiz surusler
Hayirli olsun castrolden memnunsan aynen devam. Yalniz hava filtresini niye deistirmediler ? Sonucta 12bin bakimda herseye bakmalari gerekiogerci bende esengule goturmustum onlarda deistirmemislerdi sonra dogu batiya gitmeye baslayinca motorunda basinda durunca adamlarin herseyiyle ilgilendiklerini gormek guzel
link atabilir misin hocam?
https://www.youtube.com/watch?v=2HQcJoIsh28 yardım ediiiiinnn stop etme sorunur:
Sen cozmussun olayibence vakit kaybetmeden servise ugra
ilk işim yarın ustama gitmek servislere güvenemiyorum istanbulda ustamda yok zaten adam akıllı
Muhtemelen kablo ya sıkisiyo yada geriliyo temazsizlik oluyo bi oralara bak gozle gozuken bisey varmi belki halledebilicegin biseydir ama servise gidersen kabloda skinti varsa yenisiyle deistirirler kafan rahat olur
Benden buraya kadar CBR250R ımı satıyorum isteyen olursa detaylı bilgi verebilirim. 2013 siyah , tiger egzoz .
ikisinide kullanıcak vaktim olsa kesinlikle satmam. 250 nin kıvraklığını çok arıyacağım. Şehir içinde duramam artık.Cbrden vazgecmiyor, cbr250den 500`e geciyor insHayirli olsun abi simdiden.