3700 km oldu yag degistirmeyeli yagin rengi hafiften camur rengine donmus normaldir degil mi
Hepinize teşekkür ederim :rendeer: :cat: , alırken aslında bu soruyu ustaya sormuştum. Ben öyle sık binemem büyük ihtimalle getirmem gereken zaman aralığı var mı dediğimde adam km'si dolunca getirirsin demişti. Ya tahmin edemedi bu kadar az kullanılcağını ya da ben sakata geldim![]()
Ama anladığım tek şey 1 hafta içinde bana servis yolu gözüktü..
beyler bayanlar hafta sonu ehliyeti alıyorum cbr 250r alayım mı? boy 1.84 kilo 78. öneriler?
arkadaşlar bu hafta trafik sigortasını yeniledim (yaş35 makina 2013 model)
geçen sene ergo sigortadan 310 lira olan sigorta, bu sene en ucuz mapfre sigortadan 521 liraya yaptırdım bayağ bi zam gelmiş
8000 km bakımı yaptırdım arkadaşlar yeni kasa için Honda Efe'de,bilgi olması açısından 230 lira tutuyor.Bunun dışında ön fren diskinin de bittiği ve değişmesi gerektiği söylendi, fren olunca riske atamadım 120 lira da o tuttu.Toplamda 350 lira ödeyerek büyük bir "huzur" içerisinde ayrıldım.:cherry: Bu arada yağ olarak Ipone'un 10w 40 yağı koyulmuş bakımda sanırım önceden başka bir yağ koyuluyordu,şimdilik pek bir farklılık hissetmedim bakalım.Durum bu şekilde.
8000 km bakımı yaptırdım arkadaşlar yeni kasa için Honda Efe'de,bilgi olması açısından 230 lira tutuyor.Bunun dışında ön fren diskinin de bittiği ve değişmesi gerektiği söylendi, fren olunca riske atamadım 120 lira da o tuttu.Toplamda 350 lira ödeyerek büyük bir "huzur" içerisinde ayrıldım.:cherry: Bu arada yağ olarak Ipone'un 10w 40 yağı koyulmuş bakımda sanırım önceden başka bir yağ koyuluyordu,şimdilik pek bir farklılık hissetmedim bakalım.Durum bu şekilde.
Hocam 10 bin veya 12 bin gibi bazen daha erken bitebildiğini söylediler, ben de telefondan onay verdim değişim için o sırada orada değildim, fakat gözle görülür bir farklılık yoktu.Şu an farkettiğim değişiklik daha az sıkmam gerekiyor freni yavaşlaması için o da ayardan olabilir bilemiyorum.On fren diskinin bittigini nasil anlamis, belki bizim de bitiktir, oyle kullaniyoruzdur, var mi bilgin, neler soyledi?
Evet bencede çok ama bu garanti meseleleri yüzünden artık mecbur yaptırdık hocam.Değişenler şu şekilde:Cok vermissin usta, bende yaptirdim 150 lira tutmustu. Neler degisti tam olarak yazar misin?
8000 de balata bitmesi imkansiz banada 8000 deyken servis arka balatan az kalmis 10000 de getir degiselim dediler 11850 km oldu daha tık yok
Hocam 10 bin veya 12 bin gibi bazen daha erken bitebildiğini söylediler, ben de telefondan onay verdim değişim için o sırada orada değildim, fakat gözle görülür bir farklılık yoktu.Şu an farkettiğim değişiklik daha az sıkmam gerekiyor freni yavaşlaması için o da ayardan olabilir bilemiyorum.
Evet bencede çok ama bu garanti meseleleri yüzünden artık mecbur yaptırdık hocam.Değişenler şu şekilde:
http://i68.tinypic.com/314e4b4.jpg
Yag 1.5 litre aliyor, yarim litre sana teslim ettiler mi?
Normalde 40 lira 1 saatlik iscilik, gerci orada yarim saat bos bos bekletiyolar sogusun diye orasi ayri bi olay. Balata degisim isciligi cikmis bide
Yok teslim edilmedi zaten yarım litreyi verse de kullanabileceğim bir yer yok kenarda dururdu,eski çıkan parçaları verelim mi diye sordular almadım bende ,neredeyse bir otomobilin servis/bakım parasıyla aynı malesef ve gitgide artıyor.