evet sanırım haklı olabilirsin, vitesin geçisini tam yapapamış olabiliriz. daha iyi baskı uygulamaya dikkat edeceğim vites çubuğuna.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
başıma benimde 1-2 kere geldi, sahilde ışıklardan kalkış yaptım. 1'den 2'ye geçtim kısa sürede boşa düştü. Sanırım nedeni vitesin geçişini tam sağlayamamamız.
evet sanırım haklı olabilirsin, vitesin geçisini tam yapapamış olabiliriz. daha iyi baskı uygulamaya dikkat edeceğim vites çubuğuna.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
Servise periyodik bakima gittiginde `oho sen gecirmissin km`yi` diyeceklerini sanmiyorum. periyodik bakimi yaptir, km`ye bakmiyorlar zaten, firsat bulamadigini soyle. Garanti disi kalacagini sanmiyorum kitapcik 6binde bir dedigi halde 4binde periyodik bakima giriyoruz zaten.
Zamanla alisirsiniz, uygun devirde debriyajsiz bile cok rahat geciyor vitesler.
Benim tavsiyem vites atmadan once ayaginiz vites peginin altinda hazir olsun, debriyaji cekince (sert sekilde degil) tekme atar gibi de degil , pege yukari dogru artan bir kuvvet uygulayin.
Bence vitesi cok nazik gecirdiginiz icin 2den bosa dusuyor. Gazi kapatip debriyaji cekmenizle vitesi gecirmeniz bir olsun.
Teşekkür ederim, dikkat edeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------
Merhaba arkadaşlar, zincir yapı konusunda birşey duydum, sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Sanırım genel olarak race tipi zincir yapı kullanıyoruz fakat bir yerden duyduğuma göre günlük kullanım zincir yapı kullanmamız daha mantıklıymış. Sonuçta 1000RR'ımız yok, çok yüksek hızlara çıktığımız da söylenemez genel şehir içi kullanımda (ortalama 100km/h). Race tipi yağlar yarış performansı için yapılmış ve daha akışkanmış, doğru mudur sizce?