Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar eksozu gaz yağı ile sildim ama melesef yapışmış olan poşet çıkmadı..
Eksozu söküp çaydanlıkçıya mı versem ? :D bir kaç forumda okudum böyle yapanlar olmuş.. Çözüm olur en azından.. Birde pasparlak bir görünüme kavuşur eksoz.. Siz ne diyorsunuz ? :)
dostum ben sana gaz yagı demedimki tiner dedim bayagı bi ugraşacaksın sürüp beklemem bulaşk süngerinin yeşil köşesiyle ovcala

cbr nin yakıtı çok güzel ninja full depoyla 220 km gidiyor sonra ışık yanıyor 80 85 e doluyor sanırsam depo

eod

arkadaşlar 2014 model sıfır alan arkadşlar bayiye ne kadar indirim yaptırdınız yada yaptırabildiniz mi ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakın zamanda 12 bin bakım yaptıran oldu mu hiç olduysa fiyat ve yer öğrenebilirmiyim?..

Ayrıca dün kuzenim benim motorla ufak bi kaza atlatmıs sadece depoda hafif göcük var karşı taraf sucu kabul etti.Onu nasıl düzelttirebiliriz sigortadan ?

benimde başıma geldi,yn ayaktan kurtulup ağacın üstüne düştü sol tarafta hafif ezik var. tutanak tutup belgeleri servise vereceksin,exper gün belirleyip geliyor bakmak için sonrasını onlar hallediyor,benim depoya da onarım verdiler,fakat ben bu konuda biraz fazla titiz olduğum için üstünü kendim ekleyip depoyu komple değiştircem

yakın zamanda 12 bin bakım yaptıran oldu mu hiç olduysa fiyat ve yer öğrenebilirmiyim?..

Ayrıca dün kuzenim benim motorla ufak bi kaza atlatmıs sadece depoda hafif göcük var karşı taraf sucu kabul etti.Onu nasıl düzelttirebiliriz sigortadan ?

12 bin de yağ, yağ filtresi, hava filtresi + işçilik 140 tl tuttu ama yağı kendim götürmüştüm balatalar 18 bin çıkartır rahat değişmeye gerek yok dediler motorun sigorta bilyeler gidon zincir kaydırıcı falan her yerine baktılar.. Balata fiyatını sormadım ama ön arka ve işçilik ne tutar acaba ?

eod

http://i.hizliresim.com/on93y9.jpg

Arkadaşlar korktuğum başına geldi ve eksoza poşet yapıştı.. Yani farketmedim ama giderken yapışmış.. Bunu ne ile temizleyebilirim.. ?

dostum evde annenin kullandığı cif vardır muhakkak.
gez , toz. akşam eve geldiğinde egzos hala sıcak iken üstüne cifi dök ve bastırarak sil. gıcır gıcır oluyor. denenmiştir.
(tek bir bez yetmiyor elin yanabilir. ben 2 tane bezi katlayıp öyle silmiştim)

dostum evde annenin kullandığı cif vardır muhakkak.
gez , toz. akşam eve geldiğinde egzos hala sıcak iken üstüne cifi dök ve bastırarak sil. gıcır gıcır oluyor. denenmiştir.
(tek bir bez yetmiyor elin yanabilir. ben 2 tane bezi katlayıp öyle silmiştim)

Hocam aynı şekilde yaptım.. Baya bi temizledi ama biraz kaldı..
Ufak kılcal çizikler oluştu. Matlaşto croö anlican.. Onu nasıl gidericez şimdi parlatıcı alıcam bakalım..

eod

Hocam aynı şekilde yaptım.. Baya bi temizledi ama biraz kaldı..
Ufak kılcal çizikler oluştu. Matlaşto croö anlican.. Onu nasıl gidericez şimdi parlatıcı alıcam bakalım..
belki cif kremin yüzeyde kalması sonucu olabilir matlaşma. ben hiç dikkat etmemiştim. bir kaç seanstan sonra tertemiz oluyor egzos bazı lekelerede fazla bastırmak gerekiyor
yine senin poşet yapışmış , bnm biraderin ayak izi vardı egzosta :D (45 numara giyiyor birde)

12 bin de yağ, yağ filtresi, hava filtresi + işçilik 140 tl tuttu ama yağı kendim götürmüştüm balatalar 18 bin çıkartır rahat değişmeye gerek yok dediler motorun sigorta bilyeler gidon zincir kaydırıcı falan her yerine baktılar.. Balata fiyatını sormadım ama ön arka ve işçilik ne tutar acaba ?

On balata arka balata hava filtresi 225 tl verdim ben honda dogu batida :) 12000 de deisti eskileri bitikti resmen...

Aynı şekilde hocam.. Büyük ihtimalle salı günü müsait olur gibi herkes.. Artık çayları ev sahibinden isteriz.. O kadar yol yapıp gelicez memlekete.. :) Samet ne diyor acaba bu duruma.. Yok ortalıkta.. :D

Sıkıntı yok kardeslerim semaver ismarlim size ayip ettiniz :) iş nedeniyle birazdir giremedim foruma :)

Eyv. Samet.. Nasip olursa pazar akşamı oradayım kardeşim.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

Arkadaşlar elcik ve kısa manet almak istiyorum..
Bu ayarlı olanlardan.. Sizce kullanı mı nasıldır.. ?
Birde 5 ayar kademesi var sanırsam işe yarıyormu ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

arkadaşlar motorumun rodaj biteli 700 km oldu bi 200 km dir iyi gazlıyorum ama viteş düşürürken arka teker bi saga bi sola bildigin yolda geziniyor niye?

arkadaşlar motorumun rodaj biteli 700 km oldu bi 200 km dir iyi gazlıyorum ama viteş düşürürken arka teker bi saga bi sola bildigin yolda geziniyor niye?

Debriyaji sert birakiyorsunuz ya da vites düşerken aragaz çekerek alt vitesi üst devirlere hazirlamiyorsunuz ve arka tekerleğe binen yükü lastikler tutamiyor. Sürüş tarzinizi değiştirin çünkü lastiği degistirseniz de bu kullanimla fayda etmeyecektir. Kazasiz belasiz kullanin

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

Birde 5 ayar kademesi var sanırsam işe yarıyormu ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Samet10 bu soru sana ? Ben kullanmiyorm ama bugün sametin motorunda denedim baya kullanisli özellikle fren sertlik ayarini çok beğendim

Uygun olursa ve kullanisliysa bende alabilirim kısa manetlerden ama 5 kademenin ne işe yaradigni bilmiyorm sertlik ayari feln olabilir belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar