12.000 bakım ücreti ne kadar arkadaşlar bilgisi olan var mı?
birde seramik kaplama konusunu okudum cok mantıklı geldi araştırdım fakat nereye yaptıracagız nasıl bi malzeme kullanılıyo onu bulamadım
12.000 bakım ücreti ne kadar arkadaşlar bilgisi olan var mı?
Ataberk sonuçta yapcak bişi yok
selamlar 1 ay önce bakıma girdiğimde eksantirikte sorun olduğunu motorun sesinin farklı olduğunu söylemişlerdi.. Esengül honda ya tekrar gittiğimde oradaki usta motorumu alıp 15-20 dk gitti test için döndüğünde canavar gibi bir motorun var hiçbir sıkınti yok falan dedi.. Bende eğer garanti biter bi problem olursa öbür tarafta görüşürüz dedim gülerek..biyeybaküs arkadas merak ediyordu yazmayı unutmuşum.. Çok mesaj olduğu için sayfayıda bulamadım böyle bodoz yazdım idare edin..
Esengül servisten de memnun olduğumu belirteyim 12 bin bakımda balata da değişmesi gerekiyor normalde fakat nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama agresif kullansan bile 3-4 bin daha gider balatalar boşuna para verme yazık diye değişme gereği duymamıştık..ön ve arka balatalari eşit şekilde kullanmışım önce biri bitmeyecek buda iyi demişti.. bu olayı hoşuma gitti Paragöz bir servis değiller yani.. Yağ filtresi hava filtresi 35 işçilik ve 7.5 tl wd 40 toplamda 90 tl ödedim.. Yağı kendim götürmüştüm yalnız..
Hocam bayiilere güvenmeyin.. Elkerinde kalan motoru satmak için uğraşıyorlar..
Bana siyah Türkiye'ye girmicek diyen bayiide oldu.. Sonuç 3 ay daha bekleyip siyah geldiğinde aldım..
Hatta elinde eski kasa varken yeni kasanın sadece Avrupa'da satılacağını söyleyen de aynı bayiidi..
Bir ara tricolor için anlaşıp motor geldiğinde bana ayrılan motoru satan bayiide yine aynı bayiiydi..
Cebimde parayla gittim ve rezil oldum resmen.. Sorduğumda neden böyle bile olduğunu cevabı çok basitti.. Ben tırdaki motor sayısını karıştırdım 3 tane sanıyodum 2 taneymiş istersen kırmızı verelim diye laf yapan bir bayii ve ben o bayii'den 6 ay önce sıfır pcx almama rağmen bunu yapmaları oldukça gereksizdi..
Antalya Honda Ataberk bunu yapan arkadaşlar.. Bunun üzerine Alanya bayii'si ile görüşüp 2 hafta sonra siyah motorun gelmesi benim kısmetimmiş..
Renk konusunda acele etmeyin..
Bilginiz olsun..
Ben istanbul'Dayım. 4 bayiiyle görüştüm.
Anes motor ellerinde sadece 2 adet repsol olduğunu ve diğer partinin ağustos sonunda geleceğini söyledi.
Mototal ilk görüşmemde temmuzun sonlarına doğru gelecek dedi. Bugün aradılar elimizde repsol var dediler. Diğer parti ağustos sonunda gelir dediler. İlk aradığımda temmuz sonu demişlerdi. Muhtemelen eski partiden tuttukları 13.000 liralık motoru zamlı fiyatından kakalamaya çalışıyorlar.
Mutluhan ise ellerinde olmadığını aksilik olmazsa temmuz sonuna doğru geleceğini söyledi. Ve ismimi yazdırdığım bayii de burası. Mototal beni aradıktan sonra ben mutluhan'ı arayıp, durum bu. Eğer gelecek diyorsanız sizi bekleyeceğim çünkü söz verdim, gelmez diyorsanız da mototal'Dan alacağım dedim. Adamlar, isterseniz oradan alın, gelecek ama tabi dünya hali, mahçup olmak istemeyiz. Bölge müdürüyle görüştüm bize 3 adet geleceğini söyledi dedi.
Ayrıca Balıkesir'deki bir bayiiyi aradığımda da çok büyük bir aksilik çıkmazsa temmuz sonunda kesin olarak geliyor dediler.
Ben de mototal'dan almadım. Mutluhan'daki Adam gayet açık sözlülükle neyin ne olduğunu söyledi çünkü. Beklemedeyim hala.
@Mitiqondri hocam allah kolaylık versin rodaj yapması sabır işiyanlız uzun yolla bi tek siz ilgilendiniz kimse pek istemiyo sanirim ??
Hocam benim durumumda motor varken paramla rezil oldum diyebilirim..
Ayrıca orada gayet sert bi dille satış sorumlusunu eleştirdim.. Hatta içerde müşterilerin olması benim için avantaj oldu alış-veriş yapacakları yeri tanımaları açısından..
Bende bu yüzden Alanya bayisi ile görüştüm.. Olayı anlattım.. Tabi olayın etkisiyle ilgi alakaları çok iyiydi.. Telefonda işi hallettim diyebilirim.. Saolsunlar motor gelincede telefon açtılar.. Bayii satış-serviş her zaman müşteri memnuniyetli olmak zorunda diye düşünüyorum..
Siz hangi rengi bekliyorsunuz hocam.. ?
Siyah ya da tricolor. İkisinden birisi olabilir hiç farketmez. Orada motora binip karar vereceğim. Kırmızı kesinlikle istemiyorum. Repsol de anca hiçbirini bulamazsam alırım. Repsol'ü seviyorum fakat herkeste var diye almak istemiyorum. En çok siyah sonra tricolor işte. Hangisi olursa artık. Bekliyorum ben de bakalım gelecek mi.
Honda Türkiye'yi bile aradım. Onlardan da kesin bilgi bekliyorum. Eğer gelmeyecekse olanı alacağım çünkü.
konunun ilk mesajını yazdıktan sonra ikinci mesajı yazmak 1056. sayfaya kısmetmiş. arkadaşlar bu motorun yeni kasasının kırmızısı şu anda herhangi bir bayiide mevcut mu bilen var mı?
Ben bi sökup bakiyim dedim cozemedim isi vazgectim bende deistiricem cami hala dusunuyorum ama ...2013 cbr 250r için siyah bombeli cam aldım. Daha önce değişimini yapan var mı? fazladan bütün kafayı sökmeyim kolay bir yolu varsa