1 TL için garanti ile uğraşmadımİyi hocam geçmiş olsun.. Sigorta arızası normal.. Başka bişe olmaması güzel.. Ayrıca garanti kapsamında mı işlem yaptılar ?
ben degıstırdım çok güzel durdu ve en ufak bır ses zırıltı olmadı aksıne daha sıkı oldu cam.eskisinden daha sağlam oldu facemde resimleri var istersen piyasayı araştır ben size piyasadan daha uyguna sıfır ambalajında verebılırım.
Camin markasi nedir ? Bi arastirma yapiyim ayrica ilgilendigin icinde tesekkur ederim...ben degıstırdım çok güzel durdu ve en ufak bır ses zırıltı olmadı aksıne daha sıkı oldu cam.eskisinden daha sağlam oldu facemde resimleri var istersen piyasayı araştır ben size piyasadan daha uyguna sıfır ambalajında verebılırım.
Motoru kapatırken anahtardan mı ? Yoksa gaz kolu üzerindeki kırmızı yerden mi stop ettirmeliyiz ?
1 TL için garanti ile uğraşmadım) Şaka Maka hemen ilgilendiler
ayrıca stop etme olayı bende de var bujiyi değiştircem bakımda önceki sayfalarda bujiden kaynaklandığı söylenmişti.
Motosiklet eğitimi alırken, olası acil durum sırasında elin otomatikman kontak anahtarını aramaması için normal zamanda kırmızı komütatörden kapatmanın faydalı olacağı söylenmişti. Alışkanlık olsun diye ara ara kırmızı komütatörden kapatırım.
Camin markasi nedir ? Bi arastirma yapiyim ayrica ilgilendigin icinde tesekkur ederim...
hocam dedıgım gıbı bende 2 tane vardı motorumu zamansız satınca ambalajlarında duruyor önceki forum sayfalarında resmı mevcutBanada lazım siyah cam ayarlayabilir miyiz ?![]()
hocam dedıgım gıbı bende 2 tane vardı motorumu zamansız satınca ambalajlarında duruyor önceki forum sayfalarında resmı mevcut
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...50-r-on-cam-siyah-renkli-250r-157612730/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...250-r-on-cam-mavi-renkli-250r-157557081/detay
ürün bunun aynısı. siyah renk fıyatta bundan 3/1 uygun olucak merak etmeyın
Anladım hocam.. Peki ne marka ve nasıl buji kullanmalıymışız ? Öğrenebildin mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
Teşekkürler hocam.. Anahtar veya kırmızı komutatör farketmiyor motora yarar ve zarar konusunda anladığım kadarıyla.. Teşekkürler..![]()
Arkadaşlar hayırlısıyla gelecek ilk partide cbr 250 alıyorum. Önümüzdeki hafta Gis Akademi'de kursa da katılacağım, kaydoldum bugün. Yalnız kafama takılan bir durum var.
Kimileri cbr250'nin commuterden bozma olduğunu söylemiş. Yani gerçek bir ss değilmiş. Zaten ilk motorum olacağı için yok çift silindirmiş, yok ivmelenmeymiş falan beni ilgilendirmiyor. İşe gidip gelmek için alıyorum neticede. Ama estetiğe de önem veririm. Boyum uzun falan da değil 1.75 boy var. bende de küçük durur mu bu motor. hyosung gt250r ile kıyaslarsak cbr'ın artıları ve eksileri nedir acaba benim gibi bir kullanıcı açısından. İkisini de deneme şansım yok, o yüzden bilen arkadaşlardan ricam durumu ufaktan açıklamaları. Cbr 250 hiç mi uzamıyor hyosunga göre?
orjinal buji tavsiye ederim kitapçıkta sonlarda teknik bölümde de yazıyor sayfayı hatırlamıyorum şuan ama buji bu
http://www.ngkbujimarket.com/product.php?id_product=803
Arkadaşlar hayırlısıyla gelecek ilk partide cbr 250 alıyorum. Önümüzdeki hafta Gis Akademi'de kursa da katılacağım, kaydoldum bugün. Yalnız kafama takılan bir durum var.
Kimileri cbr250'nin commuterden bozma olduğunu söylemiş. Yani gerçek bir ss değilmiş. Zaten ilk motorum olacağı için yok çift silindirmiş, yok ivmelenmeymiş falan beni ilgilendirmiyor. İşe gidip gelmek için alıyorum neticede. Ama estetiğe de önem veririm. Boyum uzun falan da değil 1.75 boy var. bende de küçük durur mu bu motor. hyosung gt250r ile kıyaslarsak cbr'ın artıları ve eksileri nedir acaba benim gibi bir kullanıcı açısından. İkisini de deneme şansım yok, o yüzden bilen arkadaşlardan ricam durumu ufaktan açıklamaları. Cbr 250 hiç mi uzamıyor hyosunga göre?
Arkadaslar bendede 1 hafta once cbr 250r aldim 1000km rodaj suresi var biliyorum bazen dayanmayop dip gaz verdigim filan oldu suan 250 kmde basimi agirtirmi sikinti olurmu ?
Hocam bende aynı km'lerdeyim aşağı yukarı.. 4500-6000 arası vites değiştiriyorum.. Daha şu ana kadar 7000 devri geçmedim.. Oda gaz açarak değil ağar ağar hızlanarak.. 1-2 sefer yapmış olman zarar vermez.. Motoru sıkıştırma yeterli.. 1000 km dayanman gerekicek.. Bu rodaj yaptığım ikinci motorum sabır işi gerçekten..![]()
Saolun hocam cevap için teþekkürler..
---------- Mesajlar birleþtirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamaný 15:14 ----------
Hocam baþlangýç motoru olarak ss görünümlü ve saðlam dayanýklý servisi bol bir marka honda..
Cbr 250 r bence ideal.. Ben yeni kasa siyah renk aldým.. Iþýklarda dururken olsun giderken olsun ilgi duyuyor herkes dikkat çekiyorsun.. Özellikle yeni kasa çift far olmasý bu motoru seçmemde çok büyük etken.. Tabi birde siyah renk..Antalya'da yaþýyorum daha siyah renk yeni kasa cbr 250 r göremedim.. Siyah rengi düþünmeni tavsiye ederim..