Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar motorum 22 binde orjinal lastikleri fena kaydırmaya başladı kaza yapmadan değiştireyim dedim michelin lastik sipariş verdim kısmetse cuma gününe gelcek. Zinciri sık sık gaz yağı ile diş fırçası ile fırçalayıp 2 saatimi ayırıp temizliyorum birde motul zincir yağı ile yağlamama rağmen zincirin ömrü bitmiş gibime geliyor hekaza dişlilerde öyle. Delirdiğim nokta zincir siparişide vereyim dedim çin malı zincir ve dişli sete 320 lira did marka zincir ve sete ise 490 lira fiyat çekti çin malı taktırmayacağıma göre kalsın dedim 500 lirayı nasıl vereyim. Honda bayisinde orjinali kaça mal oluyor daha önce zincir ön arka dişli ve işçiliğiyle? Cevaplarınızı bekliyorum.

Arkadaş bu motor işi ne kadar masraflıymış gerçekten motosiklet aldığıma pişman oldum desem yeridir aldığım adam 88Tl sigorta yaptırmış ben gidiyorum honda olarak yaparsak 260TL, başka bir model'den yaparsak 170 TL diyor a2 ehliyet zaten 500TL kaskı montu cartı curtu su gibi para gidiyor vallahi satıcam böyle olursa.
Sizlere bir sorum var honda değil de başka markadan sigortalatırsak (böyle yapan var mı aranızda) sıkıntı olur mu ?

Hocam çok sigorta şirketi var bazı sigorta şirketleri motosikletler ile uğraşmak istemediğinden fiyatı yüksek tutar.Motosiklet tamircileri ile anlaşması olanlar fiyatı uygun tutar.Manisada 45 lira tutuyor mesela sigorta.plakanın bağlı olduğu yere kadar değişir bu fiyat.

Kask cart curt konusuna gelince hocam kendini ne kadar sevdiğine bağlı :cherry:
Ehliyetinde şakası yok bir kazaya karışsan haklı bile olsan haksız konuma düşersin yani afedersin ama bu dediğin yaşıyorum ama s..çmayı sevmiyoruma benzedi :) gülü seven dikenine katlanıcak.zaten bunlar sana bu kadar ağır geliyorsa pek motosiklet tutkunu değilde sadece ulaşım aracı olarak kullanıyorsun yanlış mıyım ? :):cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------

bugün normal şartlarda sehir icinde gezerken sogutucuya aldı motoru fakat bir ses geliyor acaip bir yere degiyor gibi zırlıyor sogutucu fan galiba calısmıyordu biraz daha gittim gecicekmi diye fan durdu sonra bir baktım motordan dumanlar cıkıyor radyotöre antifriz akmış bir yerden patlamıs sanırım durdurdum motoru nasıl olduysa radyatörün havalandırma delikleri varya dökülen antifrizle hep yamulmuş gittim servise dedim garanti sokucam bunu durduk yere böyle oldu dedim adam diyor senin hatandır dedim benle ne alakası var olanların napmam lazım beyler honda türkiyeye filan mı sikayet etmem lazım servisi durduk yere zarar cıktı bize.. birde su sıkıntı cıkaran parcaların fiyatını biliyormusunuz mesela radyatör veya sogutma fanı fiyatı gibi simdiden okuyup yardımcı oldugunuz icin tesekkürler..

Hocam ben garantim bitmesine rağmen komple eksantrik zincir gergi cart curt değiştirttim ne kadar ağzın laf yaparsa artık :)
Direk honda türkiyeye bir şikayet maili at hondanın sitesinde serviside belirt seni arayacaklar sonra servise gideceksin paşa paşa yapacaklar :)

Hocam çok sigorta şirketi var bazı sigorta şirketleri motosikletler ile uğraşmak istemediğinden fiyatı yüksek tutar.Motosiklet tamircileri ile anlaşması olanlar fiyatı uygun tutar.Manisada 45 lira tutuyor mesela sigorta.plakanın bağlı olduğu yere kadar değişir bu fiyat.

Kask cart curt konusuna gelince hocam kendini ne kadar sevdiğine bağlı :cherry:
Ehliyetinde şakası yok bir kazaya karışsan haklı bile olsan haksız konuma düşersin yani afedersin ama bu dediğin yaşıyorum ama s..çmayı sevmiyoruma benzedi :) gülü seven dikenine katlanıcak.zaten bunlar sana bu kadar ağır geliyorsa pek motosiklet tutkunu değilde sadece ulaşım aracı olarak kullanıyorsun yanlış mıyım ? :):cherry:

Hocam ehliyet sınavım zaten bu hafta c.tesi ehliyeti alıcaz bu arada motosikleti tutkulu olduğum için aldım alma hikayemde çok uzun şimdi buradan yazmayayım :)

Yakın zaman içinde 12.000 KM Bakıma giren var mı ? Giren Arkadaşlar Hangi Servis + Faturada Yapılanları detaylı Olarak paylaşırsa sevinirim.

merhaba arkadaşlar cbr250 almayı düşünüyorum bir tanede hatta buldum siz degerli cbr kullanıcılarına danışmak istedım 2011 model 14.000 bınde sıyah 8.250 yazmıs deger mı bukadar degerı yoksa ne kadardır cevap verırsenız cok sevınır bıde sızın bıldıgın temız varsa onerırsenızde sevınır.

Ben geçen sene axaya yaptırmıştım sigortamı 230 tlye bu sene axa 750 tl istedi. gruponi 640 tl. anadolu 330 tl derken en sonunda halk sigortaya 225 tlye yaptırdım. demir sigorta bana 300 tl gibi bir rakam çıkardı yaşım 28 ama istanbul olunca iş biraz maliyetleniyor. yani sigorta yaptırırken biraz araştırmanız gerekir. bu arada benim sigorta 1 ay geçmiş onunda etkisi var tabi yüksek olmasında

Halk Sigorta'dan bugün fiyat aldım 185TL ve cezalı bu fiyat 10günü geçtiği için ve Honda olarak yapacak yarın yaptırırım hocam söylediğin gibi Halk Sigrta sanıyorum en uygunu teşekkü bilgi paylaşımın için.

Halk Sigorta'dan bugün fiyat aldım 185TL ve cezalı bu fiyat 10günü geçtiği için ve Honda olarak yapacak yarın yaptırırım hocam söylediğin gibi Halk Sigrta sanıyorum en uygunu teşekkü bilgi paylaşımın için.

şu anlık en uygun halk sigorta gerçi kişiden kişiye göre de oynama oluyor.

merhaba arkadaşlar cbr250 almayı düşünüyorum bir tanede hatta buldum siz degerli cbr kullanıcılarına danışmak istedım 2011 model 14.000 bınde sıyah 8.250 yazmıs deger mı bukadar degerı yoksa ne kadardır cevap verırsenız cok sevınır bıde sızın bıldıgın temız varsa onerırsenızde sevınır.

benim cbr 2012 model, 11bin kmde, şahsen satacak olsam 9500tl altına kesinlikle vermem.
kazasızsa şayet bence fiyat iyi.

benim cbr 2012 model, 11bin kmde, şahsen satacak olsam 9500tl altına kesinlikle vermem.
2011 2012 modeller 10-15bın km arasında 9000 9500 tl verılır yanı cok tsk ederm werdıgın bılgıden dolayı

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:34 ----------

2011 2012 modeller 10-15bın km arasında 9000 9500 tl verılır yanı cok tsk ederm werdıgın bılgıden dolayı

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-600rr-1000rr-sinyalli-ayna-takimi-137280843/detay

Şu aynadan alıp ön sinyalleri sökmek istiyorum bizim motorlara taktığımızda bağlanabiliyor mu o sinyalleri bilgisi olan var mı?

bugün 160km yolu 5litre benzin ile yaptım ki ortalama 100km de 3.1 lt benzin yakmışım, ortalama 90km hızla.

sen ne ara 12000 yaptın ya arkadaş bi yerinde dur :)

hiç sorma dostum . bu en az 20.000 lerde olurdu biliyosun cok manyak bi kazadan çıktım bide :( 10.000 de makıne. bursaya gidecem 11.000de girecem bakıma. Yapılanlar az cok belli fakat ben tam genel bakıma sokacam. Kazadan sonra Randuman alamadığım kısımlar var pimpiriklendiğim kısımlar olduğu için BURSAYA götürcem aleti.

Ootay iyi fiyat almissin kards acaba istanbul icin nasil fiyatlar arkadaslar hangi sigortayi tavsiye edersiniz istanbul icin

Arkadaşlar bu zorunlu trafik sigortası yıllık mıydı ?
Sıfır alınan araçlarda da mı hemen ertesi yıl yenilemek gerekiyor ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar