Teşekkür ederim anlayışın için.![]()
Didem hanım daha önce motosiklet kullandınız mı bilmiyorum ama 125cc'nin gaz tepkisi bile ilk kullanan insana acayip seri geliyor. Yani bugün cbr125 yolda rahat rahat 110-135 bandında gidiyor ki bu da size çok çok yeter. Ağırlığın size virajlarda - değil +'sı olur ki bununda sebebi lastikler yere daha sağlam basar ve daha iyi tutunma sağlar. Buda virajda kolaylık sağlar.
Bu arada video bu geçtiğimiz hafta sonu 23 Mart Pazar günü çekildi. Motosiklet cbr125. Yani yaptığı hız küçümsenicek bir hız değil. Bunun harici 150-152 ve 155 yapanı biliyorum.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9WUZs1APBOM#t=123
NOT: Honda her zaman daha iyidir diye bir şey demek yanlış olur aslında. Yamaha'nında çok iyi olan motorları var Honda'nında. Ama başlangıç için en uygun motor şuanda honda'da. Yani cbr125'ten bahsediyorum. Motoru düşürdüğünüz zaman grenajı kırılsa 100 lira, yani çoğu parça fiyatları 2 haneli rakamlardan oluşup 100 lirayı geçmiyor bile diyebiliriz. Ama yzf'de bir grenaj 800 lira üzerinde. Biri ufak bir kaza yapmıştı kafa grenajı felan dağıl yalan söylemiş olmak istemem ama aklımda kalan 4.000 lira küsür bir rakam fiyat çıkarmış servis. Cbr'da aynı kaza 500 en fazla 1000 liraya sıfırlarsınız motoru baştan.
youtube de kapandı sen video paylaş