tekrar mrb arkadaşlar uzun arayışlar sonunda aradığım cbr ı buldum ve artık aranızdayım..
ybr den sonra cbr bence mükemmel oldu şimdi motora alışmaya çalışıyorum motoru alırken anes honda servise expertiz yaptırma fırsatım oldu ve kendi motorcuma gösterdim ancak her ikiside motor temiz herhangi bi sıkıntısı yok bakımını yaparsın binersin demesine rağmen ben motorun vites geçişlerinden pek memnun olamadım nedense ve gidip yağını değiştirdim..
benim ybr mde hiçbi rahatsızlık ve dal kırılması gibi çıtlama duyulmazken bunda ne kadar hassas davransamda o çıtlama sesini duyuyorum yani sessiz bi tık böle hissedilmeden geçişi yakalamam zor oluyo yani yağı değiştirmem fayda etmedi sizce bu neden kaylanıyo olabilir nasıl çözebilirz bu çıtırtıyı...
ayrıca motor hızlı giderken gazı kesip ön frene bastığımda gidonun olduğu yerde bi elektronik vızıldama duyuluyo .. nedir bu durumlar anlamadım gitti..
ayrıca bahçelievler civarında cbr dan anlayan bi usta önerebilir misiniz...
ama herşeye rağmen ben bu motorun siyahına hastayım arkadaş... tekeriniz düz bassın her daim... saygılar