- Motosikleti
- 600RR
Arkadaşlar bu resimdeki gibi yan çanta taktırmak istiyorum, kaç paraya nasıl temin edip taktırabilirim ?
Uzun yol yapmayı düşünüyorum bu şekilde çanta taktırmam gerekiyor.
Çok Geçmiş Olsun Nazarlık Olcak Artık Allah Daha büyüklerinden korusun.
Evet yorucu bir hafta sonu ve ardından daha bugün motorla gazlamaya başlayabildim.Siz Siz olun asla ve asla bu aylarda benim gibi Korkuteli yolundan bir yere gitmeyi düşünmeyin az kalsa motoru getirelim derken titanic gibi olup donucaktım valla![]()
egsos koruma demiri 80 tl olması lazım. sinyalda dudak ucuklatıcı bi fiyattı 100 tl filan. hatta daha pahalı. sakınılan göze çöp batar dostum. kendımden iyi baktığım motorumla 8nci ayda 5000 tlilik hasarlı trafik kazası ve sol omuz köprü kemiği kırıqı sonuc doğurdu. olacağı varmıs de. şükürü et.Motoru alalı daha bir hafta olmadı gözüm gibi bakıyorum siteye çektim arkadaşın motoruna bakarken 5 6 yaşlarında siteden bir çocuk annesinin elinden kaçıp motora binmeye çalışırken devirdi çat diye ses duydum döndüm yerde koştum kaldırdım şok oldum ya daha 1 hafta olmadı kadın masrafı neyse ödeyelim felan dedi koruma takozu vardı o yüzden sadece sağ ön sinyal kırıldı ışığı yanıyor ama kırık egzoz koruma demiri ezildi yarın fiyat alıp isteteceğim fatura ile aileden parasını alacağım çok moralim bozuldu ya binesim yok motora parça gelene kadar da binmem
Aradım fiyat aldım siyah 2013 egzoz sacı için 155 sağ sinyal için 120 istettim çocuğun babası ile de konuştum ücreti alacağım kargoyu beklemek kaldı.
hocam benım motor daha rodajda gecen yine ölçtüm hatta burayada yazdım rodajda oldugundan cok yakar dıye 178 kurus cıvarı yaktı sizinkisi ufak hesapla nerdeyse 220 kurus yakmıs..benimkisi ...daha 1000 bakımına götürücem hava acarsa.arkadaşlar .. ilk yakıt testimde 250 km ye 10 lt almıştı ... motora alışma sürecim dir belki demiştim ...
tam doldurup sıfırlıyorum km yi 225 km ye yine 9.8 lt aldı ... yolun % 80 i 90-100 km hız iridyum buji sıfır 15 gün önce değiştik filtreler vs.. hani 3.5 yakıyodu bu motor hani 1 lt ile 30 km idi ??
Aradım fiyat aldım siyah 2013 egzoz sacı için 155 sağ sinyal için 120 istettim çocuğun babası ile de konuştum ücreti alacağım kargoyu beklemek kaldı.
Emin ol bnde cbr 125 vardı o bile çok yakiyordu ama ben 10000 devirde vites değiştiriyordum cbr 250 ye 18 lt yakıt aldım Nazilli'den geldik 2 kişi 370arkadaşlar .. ilk yakıt testimde 250 km ye 10 lt almıştı ... motora alışma sürecim dir belki demiştim ...
tam doldurup sıfırlıyorum km yi 225 km ye yine 9.8 lt aldı ... yolun % 80 i 90-100 km hız iridyum buji sıfır 15 gün önce değiştik filtreler vs.. hani 3.5 yakıyodu bu motor hani 1 lt ile 30 km idi ??
Arkadaşlar meraba. Bugün 2.el bir Cbr 250 aldım yani aranıza katıldım. Sizden bir şey rica edeceğim daha doğrusu soracagım.
Motorun yan ayaklığı çok dik pozisyonda duruyor. Yani motor ayaklıgın oldugu tarafa yatmıyor, dik duruyor. Dolayısıyla yokuşta çok zor duruyor. Dokunsan ters tarafa düşecek gibi. Bir ayarı falan var mıdır? Varsa nerden yapılır? Teşekkürler...
arkadaşlar hepinize kolay gelsin kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
bende para biriktiriyorum nasipse haziranda cbr 250 alacağım fakat honda web sitesinde 12250lira yazıyor acaba bayilerle pazarlık yapılıyormu yoksa etiket fiyatındanmı satıyorlar