Uzun zamandır okuduğum kadarıyla başlıkta sıklıkla gündeme gelen birkaç konuya değinerek başlayacağım.
Arkadaşlar gerginliğe gerek yok.CBR 250R supersport mudur değil midir? Siz ne için kullanıyorsunuz ona bakın.
Bu motosikleti alıp 10 bin devirin altında kullanmayan arkadaşlarımız da var (nick hatırlayamadım kusura bakmasın,ankara'ya taşınmıştı sonradan),
arkaya çanta takıp commuter niyetine kullanan da! Her gün işe gidip geleyim,az yaksın ama görüntüsü de tatmin edici olsun diye kullanan da.
Bu konuya çok takılmayın,ama motosiklet karakteristik olarak(çevirdiği devir itibariyle de) supersport yavrusu diyebileceğimiz bir model.
Bir de en sık sorulan sorulardan biri cbr250r düşünüyorum,ama biraz uzun yol da yapacağım.Rahat olur mu? diye soruluyor.
Evet rahat olur,hayır olmaz.Bu iki cevap da doğru.Çünkü rahatlık göreceli.Suzuki GSX-R 1000 ile Türkiye'den İspanya'ya giden var.Uzun yol gidilmez diye bir kural yoktur.
Ama yine de nacizane bir arkadaşınız olarak açıklamaya çalışayım.
Motosikleti artçı ile mi kullanacaksınız? Artçı eşiniz veya sevgiliniz mi olacak? O zaman yenge rahatsız olur.Erkek kankalarınızla yapacaksanız o zaman biraz daha kabul edilebilir bu durum.
Yani şöyle örnek vereyim; İstanbul-İzmir gideceksiniz. Otomobille 3 molada gidiyorsanız;touring bir motosikletle (cbf 1000,bmw k 1600 gt) 5, cbr250 ile 7 molada gidersiniz.Gidilmez diye bir kural yoktur. Rahatlık-konfor da tamamen göreceli bir kavramdır.
Lastik konusuna gelince, evet lastikler çok iyi değil.Ancak yeni başlamış arkadaşlar içinbu pek şikayet edilecek bir durum değil.Şöyle ki;
zaten motosiklete alışma sürecinde virajlarda motoru yatırmak,yüksek süratlere çıkmak gibi bir durum olmayacağı için ilk 5000 km. lastikleri değiştirmeseniz de olur.Hem yeni motosiklet aldığınız için ekstra masrafınız da olmaz

Ve lastiklerin iyi olmadığını bilmek,yeni başlayan arkadaşlarımız için psikolojik olarak temkinli kullanmaya yöneltecektir.Bu da bence 5000 km. boyunca olması gerekendir.
Bir de ne olur sormayın artık, arkadaşlar cbr almayı düşünüyorum ama en son kaç basıyor? diye!
Basmıyor kardeşim,bu motosiklet limitlerde gitmek amacıyla yapılmadı.Ne frenleri,ne lastikleri limitte gitmeye yetecek kadar iyi değil.
Bu amaç için yapılmadığını söylemek istiyor sana eğer dilinden anlıyorsan.
Evet torklu,atik ancak bunları şehir içinde bayılma diye yapmışlar.Ne olur burada ben ve benim gibi düşünenlere güvenmiyorsan Honda mühendislerine güven! 170 yapsa ne fark eder, 180 yapsa ne fark eder? 180 yapmıyor diye almayacaksan alma,katılma aramıza.
Çünkü zaten o zaman aramızda(motosiklet camiası) fazla kalıcı olmayacaksın! Hayat güzel, genç yaşta veda etmek istiyorsan o senin bileceğin iş.
Ancak biraz olsun seni büyütüp bugünlere getirenlere karşı da sorumluluğun olduğunu unutma! (Bu kısım 19-25 yaş içindi)
Son olarak motosiklet fuarı ile ilgili düşündüklerimi paylaşayım.
1-Honda resmen kendi sonunu hazırlamış fiyat politikasıyla! NC750 S 22.500 TL iken, aynı sınıfta MT-07 19.500 TL dahası MT-07 yaklaşık 20 beygir daha fazla sunuyor!
2-Türkiye'de iyi satış rakamlarına ulaşan CBF 1000 modelini artık ithal etmeyecekmiş.Sebebini sorduğumda; "getirirsek fiyatı 33.000 TL olacaktı satılmaz diye getirmeme kararı aldılar" dendi.Bu motosiklet 27.500 ken 33.000 TL olması akıl alır gibi değil.
3-NC 750 X modeli de sunduklarına göre fiyatı fazla geldi bana.O rakama (25.000 TL) MT-09 'u tercih ederdim.
Diğer markalara değinmiyorum bile.Uçmuş gitmişler.Türkiye standartlarında üst düzey gelir grubundaysanız Ducati de olur,BMW de,KTM de

Ancak fiyat/performans olarak benim için fuarın gözdesi MT-09 idi.
Genel olarak model ve fiyat politikasıyla da Yamaha fuarın gözdesi olmuştur benim için.
Bu yazdıklarım görecelidir,beni bağlar.
Sonra yok cahilsin,yok böylesin diye gelmeyin
Hepinize kazasız sürüşler dilerim.