Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kullanma şansınız yok mu? bu motorla güzel giyinirsen gündüz gözü ile çok rahat gidilir alanyaya. denizliye kadar zaten yol çok güzel. ben antalyaya gittim geçen sene martta izmirden. yollar güzel baya. gündüz gidersen sorun yaşanmaz. tabii tecrüben yok ise o ayrı.

bir de nasıl bir motormuş ki bu o kadar km yol gitmeyi göze aldın? antalyada yok mu temizi?

oyle deme bende istanbuldan gelip izmirden aldım :)

valla benim motora da istanbuldan talipler var :) bizim burada trafik az olduğundan motor çok yorulmuyor tabi. neden istanbuldan trafikte mahvolmuş motosiklet alasın dimi :)

hocam öyle düşünme yinede, motosiklet varsa trafik yok gibi bişey istanbulda olsa farketmez, ben hergün 55 km yol yapıyorum fix, trafikte çok kaldığımı söyleyemem, üstelik en trafikli yerlerden geçiyorum..

merhabalar. shoei xr 1100 kask almayı düşünüyorum. kask hakkında incelemeleri falan okudum da fiyatı sağlam yüksek. şu an 1450 ile 1650 TL arası satılıyor. kask 2014 kataloğunda yok yerine xr 1200 üretilmiş ama henüz TR de yok. fuarda sizce ciddi indirim olur mu? olsa mesela ne kadar bi şey olabilir. fikri yada tecrübesi olan arkadaşlar belirtirse sevinirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yagmurda cok sürme taraftarı değilim ya motosikletin saglıgı acısından kullanmıyor değilim ama cok kullanılmamasından yanayım siz ne düşünüyorsunuz ?

Yagmurda cok sürme taraftarı değilim ya motosikletin saglıgı acısından kullanmıyor değilim ama cok kullanılmamasından yanayım siz ne düşünüyorsunuz ?

valla yağmur çamur demiyorum dostum, iş yerim uzak olduğu için yerde kar olmadığı sürece sürüyorum, bugünde geldim bayağı ıslandım montum felan olmasına rağmen ama yinede sürerim, motor sürmek keyifli iş behh :)

Hocam öneriniz en şık olanı ve acaip aklıma girdi.
Acaba 1-2 foto atarmısınız.
Birde iki yandaki plastiklerin yerine carbon kaplamak ne kadar tutar?

Resim yüklerim. maliyeti 10 tl :) tabi kendin uğraşırsan biraz zaman alıyor yani ben hiç yapmadığım için öyle oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sigortayı yaptırmadım daha en uygunu hangisi verir bide karşıdan aldım motosikleti şimdi sigortayı yaptırıp noterin bulunduğu bölgedeki trafik şubeye gitmem gerekiyor mus randevu almam gerekir mi ve kac günde elime ulaştırırlar.

BSY

Resim yüklerim. maliyeti 10 tl :) tabi kendin uğraşırsan biraz zaman alıyor yani ben hiç yapmadığım için öyle oldu.

Maliyeti 10 tl derken? Şaka mı bu gerçekten anlayamadım. Karbon kaplatmak mı 10 lira resimleri atmak için istediğin şakacıktan söylediğin maliyet mi 10 lira.
Kafam dağınık anlayış gösterirseniz çok sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

Hocam biraz araştırma yaptım da harbiden öyleymiş. En kalitelisi 20 lira internette.
Acaba Eskişehir'de yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

Maliyeti 10 tl derken? Şaka mı bu gerçekten anlayamadım. Karbon kaplatmak mı 10 lira resimleri atmak için istediğin şakacıktan söylediğin maliyet mi 10 lira.
Kafam dağınık anlayış gösterirseniz çok sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

Hocam biraz araştırma yaptım da harbiden öyleymiş. En kalitelisi 20 lira internette.
Acaba Eskişehir'de yaptırabileceğim bir yer bilen var mı?

Eskişehir'de stadyumdan hava hastahanesine doğru giderken ışıklara varmadan sağa ara sokağa girerseniz orada kaplatabileceğiniz bi yer mevcut. Hatta orada karbon folyo da mevcut.

sigortayı yaptırmadım daha en uygunu hangisi verir bide karşıdan aldım motosikleti şimdi sigortayı yaptırıp noterin bulunduğu bölgedeki trafik şubeye gitmem gerekiyor mus randevu almam gerekir mi ve kac günde elime ulaştırırlar.

Motosiklete en uygun siğortayı Alyans mı alliance mı nedir o veriyor. Biz oraya yaptırdık. 200 TL. CBR 125 r yi

Merhaba arkdaşlar foruma yeni üye oldum. Cbr250 motorumun lastiklerini pek verimli bulmuyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Ebat olarak orjinalinden biraz daha büyük almayı düşünüyorum. Avantajı veya dezavantajı nedir yardımcı olabilirmisiniz ? Bide lastik konusunda hangi markayı önerirsiniz ?

selamun aleyküm arkadaşlar.
cbr 250r almaya karar verdim. ben alanyada yaşıyorum ama alacağım motor izmirde. arkadaşlar izmirde yaşayan varmı gidip bi baksa motora bi kontrol etse bende ona göre kalkıp gelsem burdan. değilse hiç boşuna 600 km yol geleceğim. varmı bana yardımcı olacak izmirde yaşayan arkadaş?

Merhaba arkdaşlar foruma yeni üye oldum. Cbr250 motorumun lastiklerini pek verimli bulmuyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Ebat olarak orjinalinden biraz daha büyük almayı düşünüyorum. Avantajı veya dezavantajı nedir yardımcı olabilirmisiniz ? Bide lastik konusunda hangi markayı önerirsiniz ?
Altınlı gecenin geçen bölümünde bu konudan bahsetti Barkın Bayoğlu. Orjinali dışında lastık takmanın avantajından çok dezavantajı var. Tavsiye edilmiyor yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar