evet canerle geçen görüştük. Seninle de tanışmak isterim. Yeşilpınardayım ben bulabilirisem hessaplı fuarda alacağım bi xr100D
dostum cok etiket yokçok etiket hoşuma gitmiyor hocam ya..
aynen can uğurla görüştük bizon numara bir arkadaş çok fazla motor sürmese de çok iyi bir arkadaş
![]()
Artık bende işe motorla gidip geliyorum) Tem'den devam...
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese öncelikle ben bu yaz sonu eylül gibi bir motor alacagim. Aklimdaki ilk seçenek Hyosung gt 250 r idi fakat boyumun 185 ve kilomun 92 olmasi bu motorda uzun yol yapamam imaji yaratti bende. Uzun yol benim icin önemli çünkü üniversiteye motorla gitmek istiyorum 650km mesafe var. Gt 250 r 'ı eleyince Gt 250 naked düsündüm ama ciplak motor oldugu icin uzun yolda önüne cam takmam lazim yeni modellerde buna pek imkan yok gibi maalesef. Hondadan nefret etme sebebim " Hic motordan anlamayan birinin bile honda en iyi en kral " laf konusmalari ve fethiyede fazla oluşu. Ama bir yandan gel gelelim 500metre ileride kivrak motor var ve servis ve yedek parca derdim yok. Simdi sizden ricam özellikle uzun yol deneyimi olan arkadaslar hondanin oturma pozisyonu daha rahat bu motor ile ben 650km uzun yol yapabilirmiyim. Yukarida boyum ve kilom var bu faktorlerin onemli oldugunu dusunuyorum cunku benim tvs apachede ben 110 ustu cikamazken 165 cm 60 kg arkadas 120 yi goruyor cok rahat bir sekilde. Tesekkurler.
kışın günü -6 derecede (tabi hızınız arttıkca dahada soğur hava)165 km hiç durmadım.yazın depomda binzin bitinceye kadar durmuyordum hyosungda : ))yani motora bindiğim zaman beni kimse indiremiyor..allahtan sigara derdim yok sigara molası vermeme gerek kalmıyorhoş geldin dostum, tercihin doğru bu motorla uzun yola çıkmış, bu linlten görebilirsin http://www.motosiklet.net/forum/etk...donus-1850-km-motokurt-un-deklansorunden.html
motokurt abimiz var, gayet çıkılabildiğini söyler kendisi, ayrıca ben bir ay kadar önce izmirden istanbula geldim bu motor ile, benimki pek olumlu diyemem fakat yine de gelindi, 100 kmde bir dinlenmen şart, gt250r kadar eğilmesende selesi çok serttir o yüzden alınca kesinlikle süngeri değiştirip daha oturulabilir rahat sünger taktır zaten zımba ile tutturmuşlar, ayrıca soğuklarda gidersen benim gibi anan ağlar o ayrı ama kıyafetin tamsa, her türlü gidilir sıkıntı olmaz, bu motordan nefret etme, honda iyidir, kalitelidir, sorun yapmaz, sıkıntı çıkarmaz, parçası bakımı orta derecededir üzmez...
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese öncelikle ben bu yaz sonu eylül gibi bir motor alacagim. Aklimdaki ilk seçenek Hyosung gt 250 r idi fakat boyumun 185 ve kilomun 92 olmasi bu motorda uzun yol yapamam imaji yaratti bende. Uzun yol benim icin önemli çünkü üniversiteye motorla gitmek istiyorum 650km mesafe var. Gt 250 r 'ı eleyince Gt 250 naked düsündüm ama ciplak motor oldugu icin uzun yolda önüne cam takmam lazim yeni modellerde buna pek imkan yok gibi maalesef. Hondadan nefret etme sebebim " Hic motordan anlamayan birinin bile honda en iyi en kral " laf konusmalari ve fethiyede fazla oluşu. Ama bir yandan gel gelelim 500metre ileride kivrak motor var ve servis ve yedek parca derdim yok. Simdi sizden ricam özellikle uzun yol deneyimi olan arkadaslar hondanin oturma pozisyonu daha rahat bu motor ile ben 650km uzun yol yapabilirmiyim. Yukarida boyum ve kilom var bu faktorlerin onemli oldugunu dusunuyorum cunku benim tvs apachede ben 110 ustu cikamazken 165 cm 60 kg arkadas 120 yi goruyor cok rahat bir sekilde. Tesekkurler.
kışın günü -6 derecede (tabi hızınız arttıkca dahada soğur hava)165 km hiç durmadım.yazın depomda binzin bitinceye kadar durmuyordum hyosungda : ))yani motora bindiğim zaman beni kimse indiremiyor..allahtan sigara derdim yok sigara molası vermeme gerek kalmıyor
işin özü hocam bu size bağlı eger alışıksanız 650 değil 1650 km yaparsınız bazı adamlar vardır 50 km yol yakınca 1 saat mola verirler bu tamamen zevk meselesi.totonuz alışksa yola sorun olmaz hele bu cbr 250 ise hiç sorun olmaz öyle 2 büklüm olmuyorsunuz yolda bisiklet sürmek gibi
bir sele için motordan vazgecılmez illada sorun dıyorsanız gıdın bır döşemeciye araya kalıtelı sünger koyar ve hiç orjinalliği bozulmaz bu şelikde yapar verir 10-20 tl arası olur.bu tarz motorların coğunun selesi aynı boyle arada oyle cok fark yok.goldwing vs hariçGeçen yaz 2200 km'lik bir tatil yaptım CBR250 ile.. durmadan aldığım en uzun mesafe Marmaris-Selimiyeden Ankaraya, yaklaşık 700km ve 10.5 saat sürdü... Geldim mi geldim ama üç gün parmaklarım uyuşuktu titreşimden.. Yolculukta hız konusunda bir sıkıntı olmadı.. Yalnız agrasiwe'ye katılıyorum sele harbi den sertmiş... Zaman olarak çoğunlukla şehiriçi kullanacaksan çok uygun.. yok ben sürekli şehirdışına kaçarım dersen daha rahat bir tercih yapmanı öneririm...
bir sele için motordan vazgecılmez illada sorun dıyorsanız gıdın bır döşemeciye araya kalıtelı sünger koyar ve hiç orjinalliği bozulmaz bu şelikde yapar verir 10-20 tl arası olur.bu tarz motorların coğunun selesi aynı boyle arada oyle cok fark yok.goldwing vs hariç
gerekirse vazgeçerim..
selam herkese cbr250 de çanta nasıl durur arka çanta ve çanta demri ile bana kaça patlar bilen yaptıran varmı acaba bilgi verirseniz sevinirim.
hocam bende midland btx2 almayı düşünüyordum fiyatı nedeniyle de erteliyorum uzun zamandır,midland ı kendimde kullandım 120 km hızlarda bile rüzgar gürültüsü hiç yok,bu ürün nasıl? (kask yol vs. şartlara göre değiştiğini biliyorum) kaç km/s hızlara çıktığında ses kalitesi bozuluyor?