uyarılar için teşekkür ederim, söylediklerinizde bir nebze haklısınız, yalnız araç arıza yapmadı trafikten kaçmak için dikkatsizce daldı, kaldı ki girerken kontrol etmez diye birşey yok kanımca, benim yerime ambulansta gelebilirdi, duyamayabilirsin zart diyede girilmez, ayrıca emniyet şeridi motosiklet için emniyetlidir, bilmiyorum siz motor kullanıyormusunuz ama emniyet şeridi kullanımını kırmaya calısılım da trafik varken neden girilir dediniz anlamadım bi yol değil dediniz, trafik varsa gidilir dediniz, üstelik bizim ibrelerde 60 - 70 km 50 lere tekabül eder, yani sandığınız kadar hızlı değildim, ayrıca benim kendi görüşüm trafik akıcı ise zaten emniyetten gitmem ama trafik varsa emniyetten emin şekilde giderim, burda da benim çokta hatam olduğunu düşünmüyorum eğer araç dediğiniz gibi arıza yaptığı için dalmış olsa ben özür dilerdim ama öyle değildi benimki gayet normal bir hızda normal bir davranıştı.. yani ben emniyet şeridi bu ülkede motosikletler için emniyetli yoldur hocam !
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
dostum elbette öyle bir durum var ama demek istediğim, ara bakımlarında serviste yapılma zorunluluğu varmı, aslında kitaba göre ara bakımda yok ama honda merkez ile mail atıp bu durumu soracağım