Bu kış piyasa hiç düşmedi ya, aksine çıktı. Yaz gelse de basıp gitsek bir yerlere, soğukta yürüyemeyen ben motorun üzerinde donuyorum..
Arkadaslar aksam uzeri kaporami hondadan geri istedim nazlanarak verdiler. Bu hondalarin kalitesine bisey demiyorum ancak daha almadan beni biktirdilar onume sayisiz engel cikardilar bilmiyorum belkide benim sansim ancak ikinci el yamaha wr 125 r satin aldim motoru aldim sozlesme yaptik adamla parasini verdim aksilik cikmazsa pazartesi noterden satisi alacam hepinize kazasiz belasiz surusler herseyin hayirlisi olsun
Sordum motorun sesi farklı gürültülü ve sarsıntılıymış bana da farklı oldugunu gösterdi biraz can sıkıcı evet kendı motoruda öyle cıktı bi müşteriside al bunu yap bu ses ne demiş hepsi degil ama bazılarında var böyle mekanik bi sıkıntısı yok su an ama daha yeni fabrikasyon bi hatası varsa ilerde yazışmalar tartsmalar cıkar başın agrır dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Bu arada honda bayiisine sordum 12.000 oldu fiyat bi haftaya gelır sipariş verirsek dedi ana bayiisine telefon actım elimizde var su an 2013 yok elimizde gelecek 15 gune fln dedi 2013 nasıl gelecek ya anlam veremedim 2014 yılındayız ve eski motorun yeni gelecek olması cok garip 2014 ne zaman gelir dedim mayıstan once gelmez dedi mayısta kim bilir ne kadar olacak..
Arkadaslar motor egitimini Cbf150 ve Ybr125 ile aldim. Honda GS1 sonrasi cbr250 ile iki tur atmistim. Simdi motorum cbr250 ve dun az biraz gidon turunda zorlandim. Gidon turu tabii daha kisa racing oldugu icin. Sizce gidon donuslerine alismam ne kadar sure alir?
Hakkaten ha... İyi zam bindirdiler. 12 binleri görür derken motor seneye 15 bin falan olcak heralde fiyatı...Bu kış piyasa hiç düşmedi ya, aksine çıktı. Yaz gelse de basıp gitsek bir yerlere, soğukta yürüyemeyen ben motorun üzerinde donuyorum..
Ustadim resmen icine dogmus o istede aksilik cikti. Bugun icime kurt dustu sigortasi neden yok diye sordum plakayi cikarirken gerek yok diye sigortasini yaptirmadim dedi. Sonra arac sorgulamalardan filan plakayi arastirdim. Mersin 7.icra tarafindan rehinli yazdi 21.01.2014 tarihinde rehin konulmus. Tam anlamam ama dosya numarasi 2011 li bisey o tarihten bir borcu var sanirim.
Haberi olmadigini soyluyor az vardir yarin avukata gideriz oderiz filan dedi ama israr ustune israr parami az bisey eksik olsada geri aldim motoru tekrar teslim ettim. Hacizi kaldirip gelecek oyle soyledi.
Yalniz benim anlamadigim 4 ay once tragige cikan aracta zorunlu trafik sigortasi nasil olmaz. Plaka cikatken mecbur yaptiriyolar ve ilk sahibi ancak sorgulamalarda sigortasi gozukmuyor ve yok