İNAZUMA İLE CBR-250 ARASINDA KALDIM BİRİ DAHA OTURAKLI, DİĞERİ DAHA HIZLI ....
CBR IN OTURUŞ POZİSYONU RAHAT DEĞİL DEDİLER İNAZUMA EV KONFORUNDA DEDİLER ONA YÖNELDİM İKİSİNE BİNMEDİM 5 TANE İLAN VARDI EN UYGUNU 11 BİNDİ ÇANTALIYDI VS. 10 BİNE VER DEDİM KUSURA BAKMA DOLARA ZAM GELDİ DEDİ ADAM SORA BAKTIM 120-130 U GEÇMİYOMUŞ İNAZUMA TEKRAR CBR DEDİM FİYATIDA UYGUN OTURUŞUDA O KADAR KÖTÜ DEĞİLMİŞ DEDİLER ÜSTÜNE BİDE ARK YAZMIŞ DEVİRKESİCİYLE YARIŞ EDİYOM DİP GAZ GEZİYOM BU ALETİ SAKİN KULLANAN YOKTUR HERALDE
YAŞIM 32 BEN EFENDİ GİDENLERDENİM ÇOK NADİR GAZA GETİRİLİRSEM HIZ YAPARIM BU MOTORLARLA ODA YOL AÇIKSA YANİ...SORA BAKTIM 190 TANE İLAN VAR HEPSİ SIFIR GİBİ 3000 KM DEN 50000 KM YE KADAR ALAYI SATIYO ALLA ALLA DİYORUM BİLMEDİĞİM BİŞEYMİ VAR ARKLAR.. ALTIN ELBİSELİ ADAMIN DEDİĞİ GİBİ YEDEK PARÇADA AYI BEKLİYO SİZİ DİYODU ...
SAMİMİ OLARAK MOTORUNUZDAKİ EN KÖTÜ YANI EN BEĞENMEDİĞİNİ OLAYI SÖYLERMİSİNİZ ARK LAR (DEPO KAPAĞINI BİLİYORUM O SKANDAL TMM O CEPTE)
CBR rahat ve konforlu bi motosiklet, oturuş pozisyonuda tek deneme ile asla algılanamaz 2-3 gün içinde tuhaf bi uyum sağlıyorsun.
Inazuma daha rahat tabi ona bişey diyemem ama 250 cc de ennnnn rahatınıda almayıvereyim dediğin anda sırada CBR var :mrgreen:
Bende efendi kullanmayı severim, CBR 250' nin senin için en olumsuz yanı efendi kullanıma pek uygun değil, 2000 devirde hırçınca asılan bi torku yok, ama 5500 devir civarı alttan bi mırıldanmayla başlayan asılma seni hertürlü gaza getiriyor :mrgreen: biraz daha devirlenince havlamaya dönüşüyor zaten 1mm gaz tepkileri bile çok tatlı oluyor v.s v.s
Bence en olumsuz yönü budur açıkçası. Düşük devir efendi kullanımda fazla yakıyor bunuda çokkez test ettim devrinde kullanman gerekiyor.
Birde efendi kullanım disiplinini biraz eksiltiyor CBR buda olumsuz.
Bende Honda CB den geçmiştim ve aşırı ön yargı ile yaklaştığım hiç beğenmediğim grenajların bi işlevi olduğunu fark edince sadece süs olmadıklarını görünce çok şaşırmıştım ( tecrubesizlik böyle bişey işte

)
Grenajlar sayesinde yan rüzgar yemeler çok azalıyor, yerden ve trafikten sıçrayan çamur damlacıkları pantolona gelmiyor, önde3n rüzgar zaten yemiyorsun v.s v.s. Bu da olumsuz alıştığın için artık sevdiğin çıplak motosikletleri 2. sıraya atar oluyorsun

r:
Orta sehpa yok, feribotta falan yanında durma ihtiyacı hissediyordum ben en ufak dokunuşta yatacakmış hissi uyandıracak kadar yatıyor yan ayaklıkta. Bence buda olumsuz.
Farın gidon ile birlikte hareket etmemesi bence olumsuz, alışman en fazla bikaç gün alıyor yinede olumsuz bence
Koruma demiri çanta demiri gibi parçalar yok veya çok sırıtıyor sağa sola yatırdığında ayna, topuz, büyük yan grenaj artçı ayaklığı açık değilse kuyruk grenajı yerle temas halinde bence bu çok büyük bi eksiklik. Commuterden geçen biri için içler acısı bi durum.
Bunlara rağmen bikaçgün önce sattığım CBRım bana kendini çok sevdirdi fuar dönemi birşey bulamazsam düşünmeden tekrar alıcam, bizim gibi kullanıcılara hitap etmiyormuş gibi dursada tam öyle değil çok hızlı alışıyor uyum sağlıyorsun, çok güzel bi motosiklet valla bak
Buda sattığım CBR ımın son karesi, özledim keratayı ::gozluk::