motoru full depo kış uykusuna yatırdığımızda depodaki benzinin oktan seviyesinde düşme oluyormuş yanıcı madde uçuyormuş bu süre ne kadar bilen var mı ?
o kadar yatırmayız biz de6 aydan fazla kalırsa o problem ortaya çıkıyormuş sanırsam
o kadar yatırmayız biz de![]()
yahu o değil de şu hgs kartıyla olan problemimi bir türlü çözemedim hgs yi kart olarak aldım sormayın niye etiket değil diye düştük bir şekil kart aldık kartında elinde okusan tutar dediler elde tuttuk olmadı ön camla gidon arasındaki boşluğa sıkıştırdım olmadı yapışkanlı kartlık aldım oda ön camdaki kaviste sorun çıkardı demeyin plakadan ücret normal şekilde düşer düşmüyor her seferinde en uzak mesafe düşüyor mail atıp düzelttirmek zorunda kalıyorum motoru otobanda binmeye aldım otobana çıkamaz oldum. en sonunda garanti çözüme girip plakayı kapatıp geçecem o olacak... bilen kullanan varsa bi akıl versin rica ediyorum.
yahu o değil de şu hgs kartıyla olan problemimi bir türlü çözemedim hgs yi kart olarak aldım sormayın niye etiket değil diye düştük bir şekil kart aldık kartında elinde okusan tutar dediler elde tuttuk olmadı ön camla gidon arasındaki boşluğa sıkıştırdım olmadı yapışkanlı kartlık aldım oda ön camdaki kaviste sorun çıkardı demeyin plakadan ücret normal şekilde düşer düşmüyor her seferinde en uzak mesafe düşüyor mail atıp düzelttirmek zorunda kalıyorum motoru otobanda binmeye aldım otobana çıkamaz oldum. en sonunda garanti çözüme girip plakayı kapatıp geçecem o olacak... bilen kullanan varsa bi akıl versin rica ediyorum.
plastikte sorun olmaz metal depoda full bırakmazsan depoyu oksitlenme mi ne öyle bişey yapıyormuş ya full bırakacaksın ya da tamamen boşaltacaksınKardeşim Motoru Full depo değilde Yarım depo cekebilirsin. 4-5 ay süresi var diye biliyorum. Örnek verelimCBR 125R motormla kaza yaptığımda (Mayıs ayında)depoda 8 litre benzin vardı(10 LİTRE DEPOSU) Kasım ayında Aküyü bağladım ve bi basısta motor çalıştı. Gaz yemesi yürümesi filan sıkıntısızdı.
Yakın zamanda trafik sigortası yaptıran var mı? (İstanbul)
Fiyatlar nedir?
Merhaba arkadaşlar.
CBR 250r ile ilk motorumu aldım ve bu camiaya girmiş bulunmaktayımBen tekerleri değiştirmek istiyorum çünkü üzerindeki lastiklerin iyi olmadığını duydum ki çok acayip kayıyor zaten. Çok araştırdım fakat bir türlü karar veremedim. Ben şu viraj tutuşunun falanda iyi olmasını istiyorum, Pirelli Rosso II ve Michelin arasındayım fakat Michelin'den hangisi benim istediğim şekilde bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz sizce neyi almalıyım ?
Teşekkürler.