Cbr250 ile en fazla kaç lt yakıt tüketimi gördünüz 100 km'de? Hani hep dip gaz gitseniz kaç lt yakıyor?
Altın elbiseli adam face te demiş ki; kar, buz oldu yollara tuz du solüsyan du serptiler. bunlar motorunuza zamanla zarar verir motorlarınızı sık sık yıkatın.
Şimdi oto yıkamacıların hali ortada. İstanbul Anadolu yakasında motosiklet yıkamayı bilen bildiğiniz bir yer varsa lütfen paylaşın.
Hem işi bilen e gitmiş oluruz hemde ara sıra karşılaşır sohbet ederiz.
Arkadaşlar bu siperlikten gelen sesi nasıl keseciğiz ? bildiğin bir motorda siperlikte varmış gibi ses çıkarıyo
zamanla duymazsınnamussuz zırıl zırıl hırıl hırıl ediyor
![]()
Arkadaslar merhaba,
Cbr 250yi su siralar Honda'nin sitede yazan fiyati olan 11000den daha ucuza almak mumkun mu? 2014 modeller cikacak diye bayiiler fiyat kiriyor mu yoksa Hondanin sitedeki fiyatina sadik kalmak zorundalar mi? Eger indirim yapiyorlarsa su siralar bu motoru kaca almak mumkun olur tahmininizce?
Ben Kasım 25 te aldım sıfır siyah renkte 10.000 tl peşin para verdim.
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 sene ninja 250r kullandım (20bin km) sattım ve elimdeki paraya göre sıfıra yakın bir cbr 250r düşünüyorum sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olurmuyum ? ayrıca boyum 1,82 kilom 86 altımda küçük kalırmı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Selamlar
Arkadaşlar üç sene ninja 250r kullandım sattım ve elimdeki paraya bir cbr 250r düşünüyorum, sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olurmuyum ?