r6'yı neden satıyorsunuz ?
merhabalar arkdaşlar
mart 3013 de sıfır aldıgım motorumu satıp param elimde beklemek istiyorum
almak istediğim motorlar
1-cbr 600f
2-xj6n
3-cb600f
hangi motoru alacağıma gerçekten karar veremıyorum
600rr , r6 ve nınja600 kesinlikle düşünmüyorum
ne yapmalıyımsizce??
Selamlar Cbr250 debriyaj balatasinin omru ortalama ne kadardir? 12000 bakiminda degismesi gerekenler nelerdir acaba ??? Debriyaj balatasinin Degismesi gerektigini nereden anlariz
selam, motora yağ aldım 10 40 castrol magnatec. haftaya değiştireceğim de sıkıntı olurmu diye sorayım dedim.
selamlar,
Rodaj döneminde ortalama olarak kaç KM/saat hızla kullanmayı öneriyorsunuz? Geçen gün evrak işleri için servise uğradım oradaki arkadaş ilk 1000 km içerisinde 60 - 70 i geçme dedi. Bir ara düz yolda max hız denemek istedim 110 km/h dan ileriye çıkamadım rodaj döneminde normaldir hızlı gitme dediler. Ortalama olarak 6000 - 7000 devir arasında vites değiştiriyorum.
Şuan için 70 den yukarı çıkmamaya gayret gösteriyorum. Sizin önerileriniz nedir? Sağlıklı rodaj dönemi geçirmek için önereceğiniz püf noktalarından bahsederseniz sevinirim.
Birde ilk aldığım gün ne kadar yaktığını görmek için depoyu fullemiştim ve dün tek çizgiye düştüğünü görünce tekrar fulleyim dedim motor 240 km de iken 9.4 lt ek benzin almak durumunda kaldın sizce bu fazla değil mi?
selam
6000 km ye geldi motora yağ aldım 10 40 castrol magnatec. haftaya değiştireceğim de sıkıntı olurmu diye sorayım dedim.
şundan
http://cdn.opieoils.co.uk/images/variants/large/972-1.jpg
ben bu motorla enduro havasına iyice girdim. cbr ile yaylalardan aşağı inmez oldum![]()
70 den yyukarı çık kardeşim onu kim dediyse hangi akla hizmet demiş bilemedim 6. viteste 70 le giderken motor zaten sıkışıyor rodajdaki maksat motoru sıkıştırmadan alıştırmak.sen 6000 devir civarı sür 100 km hızıda geçmemeye özen göster
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:58 ----------
yine beğendim benim gibi dağ taş demeden motora acımadan her yola gidiyonuz bende birtek ben varım zannediyordum.birşey soracam bu topcase top speedde kaç km fark ettiriyor rüzgar topcaseden dolayı engel oluşturuyor mu birde kaç litre kullanıyorsunuz bende taktırmak istiyorum kullanacağım zaman takarım onun harici çıkarırım rahat olur bence