Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bence şu an ki fiyatlarla sıfır almak salaklık gibi aynı motor aynı özellikler egzozları siyah olmuş renk değişmiş jantların rengi değişmiş

haklısın aslında ama ikinci elleride sıfır fiyatına vermeye çalışan çok var uğraşıp harcadığın zaman / çok olmamasına ramen para ya bakarsan sıfır almak hala daha mantıklı.

Babam da aynısını söylüyor sıfır motorun zevkini tat diyor.Ben sonraki motoru sıfır alırız diyorum sonrası olmayacak deyince kaldık :(

İkinci el fiyatlarını gördükten sonra bence asıl ikinci el almak salaklık !!
Adam 1.5-2 sene bindiği motora 9 binlira para istiyor...

Bence şu an ki fiyatlarla sıfır almak salaklık gibi aynı motor aynı özellikler egzozları siyah olmuş renk değişmiş jantların rengi değişmiş

Daha 3.000 kmdeki 2012 model cbr 250r'a adam 7.500 TL para teklif etti adam anında sattı 2. El şans işi yakalarsan süper oluyor.

bende 2011 yılında 3700 tl ye almış olduğum cbf 150 mi 2 ay önce 4000 km de 4250 tl ye satmıştım.aerz talep meselesi.

Alsam rahatlayacağım babam görmediğim motorun parasını neden yatırıyorum diyor. Bayileri arıyoruz hiçbirinde yok. Sanki ferrari alıyoruz bu kadar çok satılan motordan her bayi 2-3 tane getiriyor Allah bilir kaç tane gelecek deyince tersle var mı böyle bir iş.

Alsam rahatlayacağım babam görmediğim motorun parasını neden yatırıyorum diyor. Bayileri arıyoruz hiçbirinde yok. Sanki ferrari alıyoruz bu kadar çok satılan motordan her bayi 2-3 tane getiriyor Allah bilir kaç tane gelecek deyince tersle var mı böyle bir iş.

Geleceği tarihi öğrenip gidip kapora ver. satış sözleşmesi yapmalarını iste. böylelikle biraz para verip motoru almış olursun geldiğinde de kalan miktarı adamlara verip alırsın aletini. Herkes böyle yapıyor bende bu şekilde aldım

hocam alt sakaldaki iki tarafada aynı şekilde honda yazdırırsan daha homojen bi görüntü yakalarsın bence... ayrıca büyük karenajdaki cbr yazısının üstündeki alev deseni çok basit göstermiş. o sticker eski peugeot 103 motosikletlerde felan yapıştırılıyodu. Bence o hiç olmamış. jantların şeritleri gayet hoş. bende kararsızım parçalı şeritmi kullansam yoksa seninkisi gibi düz şeritmi diye =/ ayrıca jant şeritlerini çekmeleri ne kadar süre alıyor ve maliyeti nedir?

Hocam bence alt tarftaki boyama islemi guzel olmus fakat honda yazilarini ayni sekilde yapsaydin daha hos dururdu gibi

Tekerlere serit olayi faydali biliyorum ama bence tekerleri kucuk gosteriyor ( okumsuz )

Ust taraftaki stickerlar bana gore hic olmamis

Alttaki düz olan honda gerçektende olmuş ama diğerleri için aynısını söyleyemicem malesef

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam alt sakaldaki iki tarafada aynı şekilde honda yazdırırsan daha homojen bi görüntü yakalarsın bence... ayrıca büyük karenajdaki cbr yazısının üstündeki alev deseni çok basit göstermiş. o sticker eski peugeot 103 motosikletlerde felan yapıştırılıyodu. Bence o hiç olmamış. jantların şeritleri gayet hoş. bende kararsızım parçalı şeritmi kullansam yoksa seninkisi gibi düz şeritmi diye =/ ayrıca jant şeritlerini çekmeleri ne kadar süre alıyor ve maliyeti nedir?
25 tl e anes motorda ücretsız çektiler şeridi.saolsunlar. bi kaç olumsuz yorum daha alırsam buyuk karenajdaki cbr yazsının üstündeki alev desenini kaldırabilirim.
diğer taraf olmuyor aynı ebatta gelmiyor alt sakal.

Abi bencede sakal ve şeritler güzel durmuş ama alevli sticker lar basit durmuş. Yinede sonuçta motor senin...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her iki tarafada aynı büyüklükte yazı olmuyor alt sakalın bir tarafı düz uzunlamasına giderken diğer sol tarafın şekil itibariyle farklı yöne gidiyor. bilmem anlatamadım sanırım ama siz anlarsınız:)

her iki tarafada aynı büyüklükte yazı olmuyor alt sakalın bir tarafı düz uzunlamasına giderken diğer sol tarafın şekil itibariyle farklı yöne gidiyor. bilmem anlatamadım sanırım ama siz anlarsınız:)

Abi bence kıvrımlı tarafta olan HONDA yazısını söksen daha orjinal durur çünkü böyle bi zıtlık oluyor.

Bence de ateş ve aslan çıkartması hariç gerisi güzel hocam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar