Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Seninkide hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun dostum. Bu gün bende bi arkadaşla tanıştım 125r var ondada baya oturup muhabbet ettik telefonunu falan aldım ara ara planlar yaparız en kısa sürede.

YApalim :)

Bende burda forumda suleyman 93 nickli arkdas var onunla tanistik

Gezdik baya ekipman falan baktik haberleselim 4 kisi olur gezeriz :)

Yarin rodaj bakimina gidecegim bende randevu aldim

Arkadaşlar ön dişlinin hemen altında, yan ayaklığın başladığı yerden sarkan 2 tane ucu boşta hortum var. Ne olduğunu bilen var mı?
Çok önce farketmiştim ama burada sormayı sürekli unutuyorum.

biri karter havalandırma hoortumu içini acıp pisliğini akıtıcaksın arada

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

beyler rodaj bakım ücretlerini ve hangi bayiye gidildiğini detaylı yazarmısınız

erdem_cengiz; [/COLOR' Alıntı:
beyler rodaj bakım ücretlerini ve hangi bayiye gidildiğini detaylı yazarmısınız

Geçen sene fiyatları Ankara Honda Bora

Motor yağını daha ucuz da seçebilirsin

bak%C4%B1m.jpg

YApalim :)

Bende burda forumda suleyman 93 nickli arkdas var onunla tanistik

Gezdik baya ekipman falan baktik haberleselim 4 kisi olur gezeriz :)

Yarin rodaj bakimina gidecegim bende randevu aldim
volkan diye arkdaşda var bitane karşıyakadan volky ksk mi ne forumdaki adı oda haber beklio bigün toplaşak 5 olduk bak

Galerilerde cbr250r yok diye almıyorlar.Bari hyosung bakalım dedik 2 tane bayi aradım haziranın 3. Haftasına gün verdi diğer bayi ise temmuzun 3. Haftasına gün verdi honda bayisini aradığım da gayet güzel bir şekilde telefonu açtılar bayinin ismini vermiyorum.Ne zaman geleceğini sordum hangi renk gelecek dedim kaç tane gelecek deyince telefondaki bayan ne yapcan ortak mı olacan diyince biraz moralim bozuldu.

O kadını biliyorum. Allah düşman başına vermesin. 85 Euro +KDV ye çanta demiri satmaya kalkmıştı bana. Moralini bozma kardeşim.

Geçen cumartesi Sirkeci'de 3 cbr yanyana geldik. 2si 2013 model. benimki 2012 model ve çok kirli :p bu motorların sahipleri burdarlar mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar