artcılı çok kullanacaksan al xmax absli limuzin gibi gezSelam.. nihat hocamla bu motor hakkında görüşuyoruz zaten..size de sormak istedim
cbf 150 kullanıcısıyım..bu sene 2-3 kere Tekirdağ-Ankara yapma planımız var ve haliyle çok sevdiğim motorum yetmiyor..
cbf 250 de düşüncelerim arasında..
bugun bi gezide arkadaştan izin istedim..denedim. yüzsüzlük yapmadım kullanmak için izin istemedimama üstüne oturdum. oturuş pozisyonu çok iyi. ayaklar tam sığıyor. ben biraz uzun boyluyum, ayaklarımı büktüğüm zaman grenajdan taşmıyor. bu çok iyi. motorun ön camı uzun değil bu bence noksan..
en önemli meraklarım..
- ön rahat ama eşimle gezdiğim için ve uzun yol yaptığım için arka koltuk bana çok rahatsız edecekmiş gibi geldi. hiç rahat değil gibi sani..bunu Nihat hocama da demiştim, alakası yok demişti.babası arkada olduğunda bu diğer motorundan ( cbf150 den ) daha rahat dedeğini bana söylemişti. şaşırmıştım sahbsen..bunu birkaç yerde daha okumuştum.. bugun yine baktım, yine şaşırdım
- en önemli diğer şey..vites yükseltirken çok iyi ama düşürürken ayaklarım çok sakılıyor.. yani ayakkabı ucunu kendime doğru çok çekmek zorunda kalıyorum ve bu da rahatsız edici. ama ben 47 numara ayakkabı giyiyorum..sanırım en etken o..demem o ki, bu duruma alışabilir miyim acaba bu motoru alsam.. ?
Almak dedim de aklıma geldi .. bi maxi scooter a kayıyorum, bi inazumaya bi cbr 250 ye.. naaaptığım belli değil yani![]()
arkadaşlar, sizden uzun uzun anlatmanızı beklemem..bu motoru merak eden adam oturur saatlerce yazılanlar bakar aradığı soruyu orda bulur zaten..ama sizden şunu istiyorum, bu vites küçültmedeki rahatsız edici ayak pozisyonu hakkında bilgi..
bol keyifli ve güvenli sürüşler herkeze..
ama cbrde artcı uzun mesafe hariç sürücüsüne çok rahat torku çok iyi
artcı işin içine girince işler değişiyor.
sen uzun camda istiyorsan yamaha x-max sana iyi olur