hıc fark etmezyeter kı beraber egzoz gazı yutalım
sabah 9-10 gıbı cıkılıp 19.00 gıbı tekrar bulusma noktasında olunabılecek nereler var ? sızler daha tecrubelısınız benden motorla gıdılebılecek yerler konusunda
onerılerı burdan-faceden alabılırım :cat:
maltepe sahılde de 2 tane trıcolor gordum ben delakın fazla duramadık meraba ıcın.
evet arkadaşlar sonunda motorumu Bursa'ya götürdümAma götürene kadar bi taraflarımdan çeşitli olaylar nedeniyle terler süzüldü... [ Kaza ]
r:
sabah 7.30daki Yenikapı - Mudanya feribotuna yetişmek için 6.30 sıralarında Erenköy'den çıktım ancak ucu ucuna yetişebildiğim feribota son 5 dk kala girebildim... ::rantinp:
Yenikapı sahil şeridinde hiç yapmadığım hızları şehir içinde yaptım yetişebilmek için ve çeşitli risklerde yaşadım bi daha olsa yapar mısın sorusuna ise büyük ihtimalle yapmam cevabını veririm...
Neyse motoru feribotun kapısına paralel park ettirdiler. 1saat 30 dakika sonra Mudanya'ya geldim inişte hemen aileye haber verdik tabi...
Sonra Mudanya çıkışındaki ışıklarda beklerken arkama siyah bir araç yanaştı tabi her durduğumda yan aynalardan arkamdaki araç durana kadar kontrol ederdim. Işıklar hala kırmızı iken arkamda durmuş olan araç birden gaz açıp bana arkadan koyana kadar sıradan bir gündü. Ne olduğunu anlar anlamaz kontağı kapatıp indim ::rantinp: adama saydırmaya başladım ve adamın tek dediği ''pardon navigasyona bakıyodum'' Eşşoğlusu beni deli etti direk arka çamurluk plaka taraflarına baktım ve allahtan hiçbişey yoktu, ama hala anlamış değilim o çatur çutur ses nerden geldi... Aklıma adamın ön tampona bakmak gelmedi umarım onun tampon gitmiştir... Neyse sonuç itibariyle bir kere daha sağsağlim varacağım yere geldim...
Nacizane 3 fotoğraf cep telefonundan çektiğim için pek hoş değil ancak yeterlidir)
Uludağ Üniversitesi-Görükle ayrımı (İzmir yolu)
valla mangal yapabileceğimiz bi yer olsun, :queen: bu arada hgs almadım , hgs nin teslimatı başvuru anında mı yapılıyor yoksa daha sonra mı? alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Gecen gun sahildeki bulusmaya gelmek istedim isim vardi gelemedim. Pazar gunu de buyuk ihtimal isim var malesef gelemem sanirim...
Merhabalar.2013 CBR lar arasında renge bir türlü karar veremedim.Siyah biraz yavan duruyor gibiBeyaz fark edilebilirlik ve duruş açısından gayet güzel duruyor
Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca foto görelim biraz yaf bu topiğin hali ne böyle
![]()
Merhabalar.2013 CBR lar arasında renge bir türlü karar veremedim.Siyah biraz yavan duruyor gibiBeyaz fark edilebilirlik ve duruş açısından gayet güzel duruyor
Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca foto görelim biraz yaf bu topiğin hali ne böyle
![]()
Tavares bu fotoğrafı nerede çektin? Tanıdık bir yer ama çıkaramadım.
Ayrıca Tire delikanlı honda bayiinde cbr 250 bekleyen İzmir'li arkadaş burada mı acaba?
bayideki 125 liklere baktım siyah ve beyaz vardı kesinlikle beyaz derim. ben 2 ay önce beyaz sipariş etmiştim zaten.gerçi hala kavuşamadık amasiyah kendini göstermiyor bence. imkanınız varsa mutlaka görün ikisinide oturun üstüne, mutlaka birine kanınız kaynıyo zaten
![]()
tricolor cbrın jantlarını beyaz yapmayı düşünüyorum. Nerede ve kaça yaptırılır jant boyatma işi ?
siyahın kendini göstermesine gerek yok bütün gözler onu görür zaten :cat::cherry::thumleft:
http://m1305.hizliresim.com/19/1/mnt2q.jpg
Forumu uzun zamandır takıp etmeme ragmen ilk defa mesaj yazıyorum. Bu gün izmir kahramanlarda bi motor gördüm 2012 model ve 9000 km gordugum kadarıyla cızık falan yok dışından temiz görünüyor fıyatına 8500 dedi ama sanırım bıraz daha dusurebılırım. Allah kısmet ederse almayı dusunuyorum tabiki yükselişteki ekspertizinden sonra. Yanlız bı sorum olacak 1 senelık motora 9000 km sizce fazla değilmi?