Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tricolor cbrın jantlarını beyaz yapmayı düşünüyorum. Nerede ve kaça yaptırılır jant boyatma işi ?

hıc fark etmez :) yeter kı beraber egzoz gazı yutalım :)
sabah 9-10 gıbı cıkılıp 19.00 gıbı tekrar bulusma noktasında olunabılecek nereler var ? sızler daha tecrubelısınız benden motorla gıdılebılecek yerler konusunda :)
onerılerı burdan-faceden alabılırım :cat:

maltepe sahılde de 2 tane trıcolor gordum ben de :) lakın fazla duramadık meraba ıcın.

valla mangal yapabileceğimiz bi yer olsun, :queen: bu arada hgs almadım , hgs nin teslimatı başvuru anında mı yapılıyor yoksa daha sonra mı? alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

evet arkadaşlar sonunda motorumu Bursa'ya götürdüm :) Ama götürene kadar bi taraflarımdan çeşitli olaylar nedeniyle terler süzüldü... [ Kaza ] :pr:

sabah 7.30daki Yenikapı - Mudanya feribotuna yetişmek için 6.30 sıralarında Erenköy'den çıktım ancak ucu ucuna yetişebildiğim feribota son 5 dk kala girebildim... ::rantinp:
Yenikapı sahil şeridinde hiç yapmadığım hızları şehir içinde yaptım yetişebilmek için ve çeşitli risklerde yaşadım bi daha olsa yapar mısın sorusuna ise büyük ihtimalle yapmam cevabını veririm...
Neyse motoru feribotun kapısına paralel park ettirdiler. 1saat 30 dakika sonra Mudanya'ya geldim inişte hemen aileye haber verdik tabi...
Sonra Mudanya çıkışındaki ışıklarda beklerken arkama siyah bir araç yanaştı tabi her durduğumda yan aynalardan arkamdaki araç durana kadar kontrol ederdim. Işıklar hala kırmızı iken arkamda durmuş olan araç birden gaz açıp bana arkadan koyana kadar sıradan bir gündü. Ne olduğunu anlar anlamaz kontağı kapatıp indim ::rantinp: adama saydırmaya başladım ve adamın tek dediği ''pardon navigasyona bakıyodum'' Eşşoğlusu beni deli etti direk arka çamurluk plaka taraflarına baktım ve allahtan hiçbişey yoktu, ama hala anlamış değilim o çatur çutur ses nerden geldi... Aklıma adamın ön tampona bakmak gelmedi umarım onun tampon gitmiştir... Neyse sonuç itibariyle bir kere daha sağsağlim varacağım yere geldim...
Nacizane 3 fotoğraf cep telefonundan çektiğim için pek hoş değil ancak yeterlidir :))

Uludağ Üniversitesi-Görükle ayrımı (İzmir yolu)

Kaan aman dikkat et universitede motosiklet cok zevklidir ama bir o kadar dikkat etmen gerekir. En akilli uslu dedigin arkadasin bile arabasiyla gelir seninle kapismaya calisir.. Bi bas uza gidisini gorelim derler falan herkes en deli fisek caginda :) tecrube azken aman gaza gelme :)

-----------

Gecen gun sahildeki bulusmaya gelmek istedim isim vardi gelemedim. Pazar gunu de buyuk ihtimal isim var malesef gelemem sanirim...

valla mangal yapabileceğimiz bi yer olsun, :queen: bu arada hgs almadım , hgs nin teslimatı başvuru anında mı yapılıyor yoksa daha sonra mı? alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

olur :D ama mesela sahil olmaz,zira pazar gunu sıle donusu pendıkten asagı saldık sahıle.aman tanrım BEMBEYAZ duman.sanırsın counterda sıs bombası atmıslar :D goz gozu gormuyor. mumkunse racelerın de gelebılecegı :D cok fazla taslı yol olmayan ama bi yonden de herkesin gelmedıgı,rahatsız olmayacagımız bı yer secelım :)

hgs ben de almadım daha.en kotu arabadan alırım kullanırım dıye dusunuyorum :p bu yaza kadar herkes hgs alacak vs dıolar o yuzden beklıyorum. bu adamların ne yapacagı bellı olmaz ogs den 50-60 gırdı zaten bı daha gırmesın :)

Gecen gun sahildeki bulusmaya gelmek istedim isim vardi gelemedim. Pazar gunu de buyuk ihtimal isim var malesef gelemem sanirim...

ben de ınsanların tatıl gunu olsun dıye kasıyorum.yoksa bana hergun pazar :p bı dahakıne gelırsın :)

2013 cbr250 teslim alan varmı?varsa hangi bayiden? beklemekten sıkıldım valla:) bi türlü gelmedi gitti. 125likler gelmiş ama.

Merhabalar.2013 CBR lar arasında renge bir türlü karar veremedim.Siyah biraz yavan duruyor gibi :) Beyaz fark edilebilirlik ve duruş açısından gayet güzel duruyor :) Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca foto görelim biraz yaf bu topiğin hali ne böyle :p

Merhabalar.2013 CBR lar arasında renge bir türlü karar veremedim.Siyah biraz yavan duruyor gibi :) Beyaz fark edilebilirlik ve duruş açısından gayet güzel duruyor :) Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca foto görelim biraz yaf bu topiğin hali ne böyle :p

bayideki 125 liklere baktım siyah ve beyaz vardı kesinlikle beyaz derim. ben 2 ay önce beyaz sipariş etmiştim zaten.gerçi hala kavuşamadık ama :( siyah kendini göstermiyor bence. imkanınız varsa mutlaka görün ikisinide oturun üstüne, mutlaka birine kanınız kaynıyo zaten :)

siyah guzel
487892_10151494587698948_1474225780_n.jpg

Beyaz 125 bende gördüm siyah jantları gayet güzeldi kasa olarak pek bir fark yok sanırım.Hem karbon falan kaplarım ben egzoz saçlarını göstergelerin etrafındaki siyah plastik aksamları falan onlarıda gösterir beyaz :) Burada yaptığım gibi :)

bayideki 125 liklere baktım siyah ve beyaz vardı kesinlikle beyaz derim. ben 2 ay önce beyaz sipariş etmiştim zaten.gerçi hala kavuşamadık ama :( siyah kendini göstermiyor bence. imkanınız varsa mutlaka görün ikisinide oturun üstüne, mutlaka birine kanınız kaynıyo zaten :)

siyahın kendini göstermesine gerek yok bütün gözler onu görür zaten :cat::cherry::thumleft:

mnt2q.jpg

tricolor cbrın jantlarını beyaz yapmayı düşünüyorum. Nerede ve kaça yaptırılır jant boyatma işi ?

beyaz jantı devamlı pırıl pırıl tutabilecek misin :)

benim gezdiğim yerle mi alakalı bilmiyorum, gri jantlar devamlı yağ kir falan oluyor. sık sık gazlı bezle parlatıyorum, sinir bozucu.

:thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:

nht5.jpg

Karbonlarıda bunda görmüştüm :) Motosikletleriniz çok güzel kazasız belasız kullanın inşallah.Ybr 125 satabilsem sıfırını alacağım inşallah.

Forumu uzun zamandır takıp etmeme ragmen ilk defa mesaj yazıyorum. Bu gün izmir kahramanlarda bi motor gördüm 2012 model ve 9000 km gordugum kadarıyla cızık falan yok dışından temiz görünüyor fıyatına 8500 dedi ama sanırım bıraz daha dusurebılırım. Allah kısmet ederse almayı dusunuyorum tabiki yükselişteki ekspertizinden sonra. Yanlız bı sorum olacak 1 senelık motora 9000 km sizce fazla değilmi?

Forumu uzun zamandır takıp etmeme ragmen ilk defa mesaj yazıyorum. Bu gün izmir kahramanlarda bi motor gördüm 2012 model ve 9000 km gordugum kadarıyla cızık falan yok dışından temiz görünüyor fıyatına 8500 dedi ama sanırım bıraz daha dusurebılırım. Allah kısmet ederse almayı dusunuyorum tabiki yükselişteki ekspertizinden sonra. Yanlız bı sorum olacak 1 senelık motora 9000 km sizce fazla değilmi?

hergün kullanıyorsa normal bence yıl başına 10.000km olabilir:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar